Riphah International University

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Студија на Рипхах Интернатионал Университи

Рипхах Интернационални универзитет је приватни универзитет, изнајмила Савезне владе Пакистана 2002. године. Универзитет је основан са циљем да се произведе професионалаца са исламским моралним и етичким вриједностима. То је спонзорисан од стране не-за-профит поверења; наиме Исламска Међународни Медицинског факултета Труст (ИИМЦТ), створен 1995. године. Први пројекат ИИМЦТ је Исламска Међународни Медицинског факултета, Равалпинди, основана је 1996. године њеним оснивачким Управног Повереника; Мај. Ген. (У пензији.) Мухаммед Зулфикар Али Кхан ТИ (П), ТБТ.

Тренутно Универзитет има четрнаест конститутивна јединица и преко океана пројекат, наиме, РАК Цоллеге оф стоматолошких наука, УАЕ. Универзитет такође ради на успостављању свог кампуса у Маурицијус. Зашто студирати у Рипхах Интернатионал Университи?

Мисија

Исламска Међународни Медицал Цоллеге Труст (ИИМЦТ) основана је 1995. године од стране његовог Управног повереник Мај. Ген (Р) Мухамед Зулфикар Али Кхан & ТИ (П), ТБТ. ИИМЦ-Т је непрофитна, нестраначка, несекташка организација добробити регистрована са Владом Пакистана. Мисија Труст је: "Успостављање стате оф тхе арт образовних институција са фокусом на инцулцатинг исламске етичке вредности" ИИМЦ Т намерава да помогне муслиманску уммет у решавању притиском проблема погоршава академски стандард, успостављањем стате оф тхе арт институција у Пакистану, ангажовање еминентних научника и научника. У складу са изјавом о мисији, јак нагласак је стављен на усаДивања исламских етичких вредности међу ученицима да произведе добар муслиман лекара, инжењера и друштвених научника.

Цонситуент Кампуси

Универзитет је следећи кампуса у Исламабад, Равалпинди, Лахоре, Фаисалабад и Рас ал-Кхаимах, УАЕ.

(И) Главни кампус, Сектор И-14, Исламабад (Ии) Цити Цампус - И, Г-7/4, 7. авенији, Исламабад (ИИИ) Цити Цампус - ИИ евацуее Поверење комплекс, Исламабад (ИВ) Ал Мизан кампус, Равалпинди (В) Лахор Цити Цампус, Округ, Лахор (ВИ) Раивинд пута Цампус Лахор (ВИИ) Фејсалабад Цампус Сатиана друмског, Фаисалабад (ВИИИ) РАК-Факултет стоматолошких наука, Рас ал-Кхаимах, Уједињени Арапски Емирати

Рипхах је почео рад на свом новом кампусу у зони В, Исламабад, заједно са једне болнице наставе са шест стотина кревета.

владавина

Хонорабле Предсједник Исламске Републике Пакистан је покровитељ Универзитета. Мај. Ген. (У пензији.) Мухаммед Зулфикар Али Кхан је Фондер канцелар и господин Хасан Мухамед Кан је ПРО канцелар Универзитета. Др Анис Ахмед, еминентни стручњак за међународне репутације и едуцатионист разликовања, је оснивање проректор Универзитета. Управни одбор и Наставно-научно веће је највиши политика тијелима Универзитета. Потпредседник канцелар је главни извршни директор и академски Универзитета.

Универзитет Рангирање и сертификација

Рипхах Интернационални универзитет, Исламабад је укључен у "в" Категорија универзитетима комисије о високом образовању (ХЕЦ) Пакистана у 2005. и убрзо је био укључен у првих пет универзитета у приватном сектору који испуњавају услове да добију истраживачке грантове од Владе Пакистана преко ХЕЦ. Недавно, Рипхах је рангирана на шестој позицији од свих јавних и приватних сектора националних универзитета средње величине са квалитетом резултатом 9,70 на основу осигурања квалитета и истраживачких излазних критеријума које је поставио ХЕЦ. Даље, побољшање квалитета ћелија Универзитета добила прву позицију међу сектору "В" Категорија универзитета у земљи приватних према скор картице које је формулисао ХЕЦ. Рипхах је први универзитет у земљи која је сертификован по ИСО 9001: 2008 Стандард објавио Ллоид Велика Британија седиштем у регистар, који је један од првих пет глобалних независних управљања ризиком и осигурање безбедности организација.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati BScs » Pogledati Doktori nauka » Pogledati Diplomirani » Pogledati BBA programi » Pogledati BSc programi »

Snimci

Riphah Documentary