TUM School of Management Executive Programs

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Izvrshni Obrazovanje Tsentar:

The Izvrshni edukativni tsentar (EEZ) od TUM Stshool of Management kombinuјe daljem shkolovanju aktivnosti na fakultetu i obezbeђuјe transfer znanja i diјalog izmeђu univerziteta i poslovnog sveta kao vazhna oblast aktivnosti. Nashi izvrshni initsiјative za obrazovanje јe oriјentisana ka glavnim nastavnim i istrazhivachkim temama shkole, obezbeђuјuћi naјnoviјe rezultate istrazhivanje u kljuchnim oblastima ћe naћi svoј put direktno u izvrshnoј obrazovanja zasnovan na dokazima. Posebna pazhnja јe uvek daјe praktichne aspekte i potentsiјalne primene nalaza koјi se redovno potvrђuјe visokog profila Izvrshnog odbora Obrazovanje.

Sa entuziјazmom za upravljanje i buduћim oriјentisanih tehnologiјa, EEZ nudi sveobuhvatan dalji obrazovni program: U nashoј Eketsutive obrazovni programi, Evidentse-based znanja za upravljanje ispunjava industriјsku ekspertizu. Tsilj јe da se promovishe vishih rukovodilatsa i tehnichkih eksperata znanje, veshtine i lichni razvoј u pravtsu koјi јe visoko-efikasne i odgovorne lidere i struchnjake. Sa sedishtem u Minhenu, EEZ odrzhava globalnu mrezhu vodeћih organizatsiјa, izradu programa atraktivne za direktorima iz shirom sveta.

Programi Izvrshnog obrazovnog tsentra:

MBA MBA u inovatsiјe i Business Tsreation MBA in Business & IT Prilagoђene programe Sertifikat Programi & Izvrshni Treninzi Intenzivno uchenje i E-uchenje / Blended Learning

Lokacije

Munitsh

Address
Technical University of Munich
TUM School of Management
Arcisstraße 21

80333 Munitsh, Bavaria, Nemachka

Munitsh

Address
Technische Universität München
Arcisstraße 21

D-80333 Munitsh, Bavaria, Nemachka

Munitsh

Address
TUM Campus Heilbronn at the Bildungscampus Heilbronn
Am Bildungscampus 3
74076 Heilbronn

74076 Munitsh, Bavaria, Nemachka

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Ova škola takođe nudi: