Read the Official Description

60766_horsaal01_small.jpg

увод

NBS Northern Business School менаџмента и безбедности је приватни, универзитет са седиштем у Хамбургу.

Овај модел представља референтну тачку и одредницу за активности свих чланова универзитета. Постоји оријентација и сигурност, али то такође показује тврдњу и одговорност. Настојито се примјењују сви ученици који стоје на колеџу - студенти, факултети, особље и компаније - схватиће се да су укључени у добар посао: пружити младима високо квалитетну академску едукацију која им омогућава успјех у друштву, да их формирају и да буду појединачно задовољни. Академско учење може то учинити само ако је усмерено на тренутно истраживање и на стварне проблеме пословне праксе. Посебна карактеристика универзитета је да дизајнира курсеве тако да задовољава мијењане услове живота ученика.

Срж универзитета су студенти. Наставници и администратори су свесни своје одговорности за ово. Наставници себе виде као менторе и инструкторе ученика. Омогућавају ученицима да се понашају одговорно, толерантно и социјално у контексту критичког размишљања - чак и живљења до ових квалитета. Они пружају студентима надлежност да раде научно. Мала раздаљина између наставника и студената, узајамног повјерења и искрености у пословању стварају основу за добру сарадњу и предуслов су кооперативног истраживања.

Задатак универзитетске администрације је да обезбеди организациони оквир за наставу на кооперативан и ефикасан начин. Студенти и наставници добијају отворени и мотивирани одговор. При томе се траже решења која се оријентишу на купце.

Сви чланови универзитета поштују слободу науке, наставе и истраживања. Заједничке вредности су искреност, захвалност, поштовање и независност.

Настава и учење

Универзитет сматра квалификовану наставу у атрактивном окружењу за учење током почетне фазе као најважнији задатак. Студијски програм је прилагођен потребама сјеверне немачке економије. Универзитет стога на почетку нуди курсеве оријентисане на праксу у областима пословне администрације и управљања сигурношћу. У средњорочном периоду понуда ће бити проширена на инжињеринг и индустријски инжењеринг. Наставници препознају евалуације на семестарској основи као важан елемент за стално побољшање и прихваћају плате засноване на учинку. Они траже близину ученика. Студенти раде у управљачким групама; Ово ствара важан оквир за кратке студијске периоде.

Универзитет нуди студентима најсавременију подршку путем веб алата за њихову сарадњу, чиме повећава флексибилност времена. Поред професионалних квалификација студената, универзитет креира понуде за промоцију њиховог личног развоја. Стога су квалификовани за одговорне професионалне активности и напредне академске програме.

Универзитет промовише цјеложивотно учење кроз програме ван окупације. Спровођењем студијских курсева упоредивих са садржајем, како студијима пуног радног времена тако и ванредног студија, постављени су темељи за прилагођавање студијских периода индивидуалној животној ситуацији.

Наставно особље треба стално развијати како би им омогућило да испуни постулиране захтеве, како у смислу садржаја, тако и методологије.

Programs taught in:
немачки

Ova škola takođe nudi:

MA

NBS Northern Business School

Овај програм је понуђен у НБС у два временска модела, на редовном дан и петком и суботом за радне професионалце. ... [+]

Овај програм је понуђен у НБС у два временска модела, на редовном дан и петком и суботом за радне професионалце.

Посебна предност: Можете променити модел времена док је студирао, ако можете почети од приправнички стаж у току студија у струци.

Стручног опције

Дипломци курса Бусинесс Манагемент (МА) прихвата задатке тим и Пројектлеитунгс- и контроле. Они су самозапослени у позицији на научној основи и благовремено да решавамо проблеме циљане и да испуни циљеве и потребе предузећа и купаца, као и законске услове. Стицање задатака олова у вези она захтева следећу знање и извесност деловања и одлучности. Због тога, програм је такође усклађен са кључним вештинама.... [-]

Немачка Hamburg
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
18 - 24 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
NBS Northern Business School
Address
Holstenhofweg 62
22043 Hamburg, Hamburg, Немачка
Vebsajt