Škole i Univerziteti u Monaku

Najbolje Škole i Univerziteti u Monaku 2018

На овој страници можете да тражите универзитетима, факултетима и пословним школама у Монако. Лако ћете наћи све информације о врху рангираних универзитета у Монако. Кликните на "Опширније " за детаљан опис универзитета и преглед студијских програма који се нуде.

Пронађи универзитета у Монако и прегледате своје програме да пронађете оне које вам најбоље одговарају. Добити све информације о различитим студијским опција у Монако и упоредите школарине и дужину студирања. Можете да уштедите време и контакт директно универзитета у Монако: попуните Захтев "" бесплатне информације форму, која ће вас ставити у контакт са канцеларијом пријема.

Покрените претрагу за ваше будуће образовање одмах!

1 Rezultati u Монако

International University of Monaco

MSc Монако Monaco-Ville Француска Paris Уједињено Краљевство London September 2018 +2 više

Међународна унија у Монаку (ИУМ), која се налази у Кнежевини Монако, Монте Царло на француској ривијери, је универзитет на енглеском језику који нуди додипломске, постдипломске и постдипломске студије у пословима специјализираног за послове финансија, луксузног пословања и међународног пословања. Инспирисао глобалну генерацију Пословна школа Монака на Међународном универзитету у Монаку (ИУМ) развија успјешне и пажљиве лидере и предузетнике. Ми смо једини универзитет који обе… [+] збеђује пословно образовање на енглеском језику на Цоте Д'Азур. Са 60 националности представљених у студентском тијелу и факултету, она је премијер институција високог образовања у Кнежевини Монако. Која је разлика у ИУМ-у? Поносимо се на нашу малу величину класе, где студенти добијају индивидуалну пажњу у својим академским подухватима. Постоји висок ниво интерактивности између професора и студената, и подстичемо иновативно и креативно размишљање. Ми охрабрујемо ученике да превазилазе теорије и податке који се предају у предавачкој сали користећи вештине научене у реалним ситуацијама. То им омогућава да развију снажне аналитичке и когнитивне вештине које им обезбеђују основу за њихов развој као успешне пословне људе. Студенти уче у темељно мултикултурално окружење које окупља људе из цијелог свијета како би дијелио идеје, промијенио живот и створио могућности на глобалном нивоу. Наши ученици узимају са собом осећај тога ко су у трговачком свету и поносни сами себи као поуздани пословни људи и предузетници сутрашњице. Монако је један од главних центара за пословање у Европи, али и познат по томе што је сигурно окружење. Наши студенти дипломирају са пословним вештинама, практичним искуством и личним развојем који ће им служити за живот. Наша мисија је да инспиришемо глобалну генерацију. [-]