Škole i Univerziteti u Moldaviji

Najbolje Škole i Univerziteti u Moldaviji 2018

На овој страници можете да тражите универзитетима, факултетима и пословним школама у Молдавија. Лако ћете наћи све информације о врху рангираних универзитета у Молдавија. Кликните на "Опширније " за детаљан опис универзитета и преглед студијских програма који се нуде.

Пронађи универзитета у Молдавија и прегледате своје програме да пронађете оне које вам најбоље одговарају. Добити све информације о различитим студијским опција у Молдавија и упоредите школарине и дужину студирања. Можете да уштедите време и контакт директно универзитета у Молдавија: попуните Захтев "" бесплатне информације форму, која ће вас ставити у контакт са канцеларијом пријема.

Покрените претрагу за ваше будуће образовање одмах!

1 Rezultati u Молдавија

Free International University of Moldova

Master Молдавија Chisinau September 2018

Бесплатно Интернационални универзитет у Молдавији (УЛИМ) налази се у центру главног града Републике Молдавије Кишињев - града. Замишљен као алтернативни универзитет, Бесплатан Интернационални универзитет у Молдавији је самофинансира и само администрира институција. Основана је 16. октобра 1992 од стране владине одлуке и је акредитован од стране Националног савета за научна процјену и акредитацију Републике Молдавије. УЛИМ је средње величине међународни универзитет са око 6000 ученика, укљ… [+] учујући и иностране долазе из различитих земаља као што су: САД, Немачке, Италије, Турске, Румуније, Русије, Блиског истока и сл Бесплатно Интернационални универзитет у Молдавији је водећи академски центар и значајна референтна тачка у друштву, а она се придржава принципа академског интегритета и критичког мишљења. Универзитет је један од водећих високошколских установа у Републици Молдавији и југоисточне Европе активно доприносе кроз истраживања и наставе са развојем и коришћење знања. Универзитет је важан академска институција део глобалне интелектуалне заједнице раде на заштити и јачању академске вредности, као и према промовисању различитости и међународну сарадњу. Образовна понуда Универзитета састоји од 42 основних студијских програма, 60 дипломираних студијских програма и 11 докторских програма у различитим областима студија. Стратешки циљ Универзитета је да настави сусрет потребама својих ученика и пружање иновативних квалитетне академске програме који могу да одговоре на благовремено друштвеним питањима и проблемима. Универзитет стално сарађује са више од 100 престижних универзитета из 40 различитих земаља. Степени зајамчена Бесплатно Интернационалног универзитета у Молдавији се признају у већини земаља у свету. Универзитет је развио заједничке програме, истраживачке пројекте и летње школе у ​​сарадњи са познатим универзитетима из Европе, Русије, САД, Кине, Кореје, итд Бесплатно Интернационални универзитет у Молдавији је пуноправни члан значајних међународних универзитетских мрежа као што су: ЕУА; ЈУР; АУФ; ИАУП и Гуни. Наш универзитет је потписник Магна Цхарта Университатум као добро. УЛИМ домаћин неколико културних и језичких центара као кинеске Института Конфуције; Корејски Се Јонг; Шпански центар Сервантес; Британски центар и други. Дипломци и дипломци Универзитета у ефективно допринети амбијенту јавности дневног реда и процесима одлучивања, као и да међународна истраживања у свим академским областима као добро. Многи од наших дипломаца су постали јавне личности и може се срели као професора и истраживача у познатим универзитетима широм света. За више детаља, посетите универзитета аутора: ввв.улим.мд или консултујте брошуру универзитета [-]