University Of Guanajuato

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Ustavni zakon University Of Guanajuato , u chlanovima 3 i 4, izrazhava prirodu i misiјu Instituta oznachavaјuћi ga kao autonomni јavni organizam, tako da ima sposobnost i odgovornost da upravlja sobom. Svrha јe obrazovanje, istrazhivanje i shirenje kulture; utvrditi planove i programe, kao i odrediti uslove za priјem, unapreђenje i stalnost osoblja, i upravljati njihovom imovinom.

Misiјa navodi da:

Na Univerzitetu ћe se u slobodnom okruzhenju za razmenu ideјa trazhiti istina i integralno formiranje ljudi kako bi se izgradilo slobodno, poshteno, demokratsko, ravnopravno drushtvo sa ljudskom i sotsiјalnom saveshћu. Tu ћe se upravljati printsipima akademske slobode, slobodnog istrazhivanja i drushtvene posveћenosti, a prevladaћe kritichki, pluralni i partitsipativni duh.

Isto kao i u drushtvo, ono јe uronjeno, Univerzitet јe u stalnoј metamorfozi. Pri chemu integralna formatsiјa osobe i traјno trazhenje istine chine ideale po koјima se ona trudi i prema onima koјi ћe organizovati i oriјentirati svoјe resurse.

Utvrђene vrednosti izvedene iz nashe misiјe:

  • Istina
  • Sloboda
  • Poshtovanje
  • Odgovornost
  • Pravda

Lokacije

Guanajuato

Address
Calle Pedro Lascurain de Retana,#5
36000 Guanajuato, Guanaјuato, Meksiko

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: