Škole i Univerziteti u Makau

Najbolje Škole i Univerziteti u Makau 2018

На овој страници можете да тражите универзитетима, факултетима и пословним школама у Макау. Лако ћете наћи све информације о врху рангираних универзитета у Макау. Кликните на "Опширније " за детаљан опис универзитета и преглед студијских програма који се нуде.

Пронађи универзитета у Макау и прегледате своје програме да пронађете оне које вам најбоље одговарају. Добити све информације о различитим студијским опција у Макау и упоредите школарине и дужину студирања. Можете да уштедите време и контакт директно универзитета у Макау: попуните Захтев "" бесплатне информације форму, која ће вас ставити у контакт са канцеларијом пријема.

Покрените претрагу за ваше будуће образовање одмах!

1 Rezultati u Макау

University of Saint Joseph

Master Макау Macau Народна република Кина Hefei August 2018

&nbsp УСЈ Универзитета у Сент Јозеф   - Европског стила универзитет у Макау, Кина - Сви УСЈ степени се додељују од стране УСЈ и Католичког универзитета у Португалу - УСЈ предаје на енглеском и има мултикултурном окружењу &nbsp Универзитет у Сент Јозеф (раније ИИУМ) основана је у Макау од Католичког универзитета Португала и Епархије Макао 1996. УСЈ је организована у четири главне школе: Уметност, Писма и наука; управљања, руковођења и Владу; Интелигентни системи и тех… [+] нологије; хришћанске студије. Макао је мултикултурални град и УСЈ одражава ову карактеристику. Наши студенти, наставно особље и чланови представљају више нација и етничких група. Ово окружење пружа студентима осећај студирање у иностранству током боравка код куће; стимулише знање и размена животних искустава и припрема их да живе у различитим, глобалне, и повезаног света. Наши средње наставе је енглески, најраспрострањенији језик у свету. Међутим, сви наши студенти такође обавезују курсева у Путонгхуа и португалском да буду боље опремљени да раде и живе у глобализованом свету. Према Статуту, сви степени су заједнички додељују Универзитет у Сент Јозеф (УСЈ) и Католичког универзитета у Португалу (УЦП), водећи Португалски универзитета са значајним међународним искуством. &nbsp Универзитет нуди окружење за учење центриран на истраживању, са модуларни систем који омогућава отворен упис и константан проток факултета из целог света. Тренутно нудимо више од 50 програма на основним, постдипломским дипломе, магистарске и докторске нивоу. Диплома у архитектури, комуникације и медије, економију, међународне односе и у филозофији; мастер у области социјалне психологије и хорске Вођење и докторат у науци су неке од најновијих додатака нашег универзитета, који такође нуди лиценциате програме у Влади студија, Информације технологија, филозофија, психологија, хришћански студије и социјални рад и мастер и докторске дипломе у бизнису, дизајн, образовање, Влада, Историја, инф орматион технологија, Клинички Психотерапија, Музика и религија. Истраживања у глобалним и задруга перспектива је и централни део наших напора и то је разлог зашто смо ширење сарадње са универзитетима и академијама БРИК блока и других земаља у развоју. Тренутно имамо споразуме са институцијама из Бразила и Латинске Америке, Русије и Европе, Кине и југоисточне Азије. [-]