Škole i Univerziteti u Lihtenštajnu

Najbolje Škole i Univerziteti u Lihtenštajnu 2018

На овој страници можете да тражите универзитетима, факултетима и пословним школама у Лихтенштајн. Лако ћете наћи све информације о врху рангираних универзитета у Лихтенштајн. Кликните на "Опширније " за детаљан опис универзитета и преглед студијских програма који се нуде.

Пронађи универзитета у Лихтенштајн и прегледате своје програме да пронађете оне које вам најбоље одговарају. Добити све информације о различитим студијским опција у Лихтенштајн и упоредите школарине и дужину студирања. Можете да уштедите време и контакт директно универзитета у Лихтенштајн: попуните Захтев "" бесплатне информације форму, која ће вас ставити у контакт са канцеларијом пријема.

Покрените претрагу за ваше будуће образовање одмах!

1 Rezultati u Лихтенштајн

University of Liechtenstein

Master Лихтенштајн Vaduz September 2018

Универзитет Лихтенштајн је међународно призната универзитета, топ-ратед захваљујући својој култивацији у блиској вези између студија и праксе. Универзитет је темељ на основу јавног права, која омогућава да испуни свој мандат перформансе аутономно и флексибилно (Закон о универзитету Лихтенштајна од 25.новембра 2004). Садржај образовања и преноса понуда је усмерена на друштвеним потребама и пословним захтевима. Његове кључне аспекте (архитектура и урбанизам, Пословна економија) у … [+] области бакалавр, мастер и докторских студијских програма, континуирана едукација, истраживање и развој, односно технологије и трансфер знања. Око 800 ученика су регистровани у бакалавр, мастер и докторских студијских програма, извршни магистра и постдипломских програма, као и универзитетских студијских било пуно радно време или у својству сталног образовања. Ове образовне понуде су интердисциплинарни и ускладити са међународним одлучивања и одговорности стручности. Misija Наша улога је да генерише и пренесе знање. На тај начин, ми подржавамо и изазов наше студенте и инструктора. Универзитет Лихтенштајн се одликује посебно тесној сарадњи са посла, чиме се ствара окружење за учење са потенцијалом за лични развој. Универзитет Лихтенштајн је самостална и финансира из различитих извора. Настава, учење и истраживање су високог квалитета, као и националном, регионалном и међународног значаја. Принципи нашег рада Чланови нашег особља су проактивног и одговорног ко-мислиоци и ко-дизајнери у високо продуктивне тима. Ми стварамо продуктивности оријентисан, иновације-промовисање умрежавања. Са нашим цустомер- и образовним понудама тржишно оријентисане, примењено Р & Д и трансфер технологија, обезбедили смо напред-размишљања, међународну спектар услуга. Понуду, производи и услуге задовољавају максималне захтеве квалитета како у садржају и облику по цени у складу са тржишта. Ми смо лидери у области захваљујући нашим специјализованим понудама Наши захтеви квалитета и потенцијални изгледи тржишта су основа за нашег сталног раста. Ми смо започели и спровести иновације Финансирају смо кроз профитно оријентисана услуга у складу са тржиштем, као и кроз мандата образовање и треће стране донације државе. Резерве које произлазе из пословног успеха представљају основу за даље иновације. Ми негујемо фер, оријентисано ка купцима понашање према свим нашим референтних група и укључити их колико је то могуће у нашим процесима доношења одлука. Ми смо активни контакт центар који повезује универзитета, бизниса и друштва. Ми окупи људе и створити импулсе за будућност. [-]