ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Uvod

Pročitajte zvanični opis

ЕСА Презентација

Основана је 1996 након међувладиног споразума између Француске и Либану, ЕСА је Пословна школа посвећена едукацији руководилаца и менаџера у Либану и на Блиском истоку и управља Парис Иле-де-Франце Регионалне привредне коморе и индустрије.

Са својом мисијом да формира елиту Либана и региона у лидера сутрашњице, ЕСА је постала светионик академског успеха у Либану, а платформа за интеракцију и састанака између Европе, Блиског истока и Либану.

Плаћање одушевљен пажњу предузећима и њиховим потребама, ЕСА их помаже у развијању своје визије, и помаже им да боље остваре своје циљеве кроз обуку и подучавање своје директоре и менаџере.

Смештен у центру Бејрута, а у срцу Блиског истока, тврди ЕСА свој домет као важног међународног школе, комбинујући талената ученика и професора који су рангирани међу већином истакнутог стручњака у свету на високом нивоу.

Снаге ЕСА

Програми и курсеви по мери, да обучавају директоре и менаџере, у складу са потребама међународног радном месту.

Факултет састављена искључиво од професора извучених из најбољих пословних школа у Европи, нарочито из ЕСЦП Европе и ХЕЦ Паризу.

Два међународна сертификата, да потврдите сваку академску путању: ЕСА Дегрее и диплому из свог престижне партнерске школе.

Флексибилни распоред, омогућавајући и за обуку и професионални живот ће бити комбиноване.

Утицајна међународна мрежа, доступна приступања ЕСА Алумни асоцијације, која је повезана са и кључни сарадник Алумни асоцијације ЕСЦП.

Повољан место за пословне сусрете, ЕСА организује редовне семинаре и панел конференције са међународним звучника.

Академски партнери

Од свог оснивања, ЕСА је задржала солидну мрежу састављену од неких од најбољих пословних школа, посебно ЕСЦП Европи и ХЕЦ Паризу.

Ова партнерства омогућавају нашим студентима да имају користи од међународног факултета академског успеха, и добити два сертификате за сваку међународну степени наставном програму: ЕСА степена, а степен од наше партнерске организације.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик
  • француски

Pogledajte master programe » Pogledati Health Master » Pogledati DBA » Pogledati EMBA programi » Pogledati MBA programi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

Извршни Мастер у финансијском управљању

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 16 месеци October 2019 Либан Beirut Холандија Rotterdam +2 više

Воз финансијске стручњаке да овладају и продубе своја знања потребних теорија и алата за еволуцију својих функција. [+]

КСФМ: Извршни Мастер из финансијског менаџмента

Специјализовани програм из финансија Таргет: носилац универзитетском дипломом Минимум искуства: 3 године Лангуаге: Енглески

објективан

Воз финансијске стручњаке да овладају и продубе своја знања потребних теорија и алата за еволуцију својих функција.

Међународни диплома

Извршни Мастерс у финансијски менаџмент је заједнички програм од ЕСА Бусинесс Сцхоол и СБА Боццони Сцхоол оф Манагемент.... [-]


мајстор у управљању

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 - 2 године October 2019 Либан Beirut

Наставници, стручњаци из пословне заједнице и међународни либананци искључиво из најбољих међународних школа, укључујући ЕСЦП Еуропе (рангирана од стране Финанциал Тимеса) и ХЕЦ Парис. [+]

мајстор у управљању

Мастер у менаџменту ЕСА, само програм Гранде Ецоле у ​​Либану, као будући менаџери за лако развијање у конкурентној, међународној и мултикултуралној средини.

ИНОВАТИВНИ ПРОГРАМ СПОНЗОРИТЕ ВАШ АМБИТИОНС

Предмет којим се студентима омогућава продубљивање и савладавање теорија и алата за успјешну интеграцију у професионални свијет. Обучавају ученике у дефиницији и формализацији кредибилног професионалног пројекта који испуњава њихове тежње и потребе либанонске и међународне пословне заједнице. Стратешка пословна визија, оперативне вештине и способност доношења одлука и покретања промена како би се студентима омогућило да постану делотворни запослени у својим областима.... [-]


специјализирани мастер маркетинга

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 18 месеци October 2019 Либан Beirut Уједињено Краљевство London +2 više

Воз маркетиншке и комуникационе професионалце да савлада и продубе своја знања потребних теорија и алата за еволуцију својих функција. [+]

МСМ: Специјализовани Мастер за маркетинг

Специјализовани курикулум у маркетингу Циљ: Носилац магистарског студија Минимално искуство: 2 године Језик: француски

објективан

Воз маркетиншке и комуникационе професионалце да савлада и продубе своја знања потребних теорија и алата за еволуцију својих функција.

Два међународна диплома Специјализовани мастер у области маркетинга и комуникација са ЕСА Специјализовани мастер у области маркетинга и комуникација из ЕСЦП Европе Структура курса ... [-]

Kontaktirajte

Ecole Superieure des Affaires

Adresa ESA Campus, 289, rue Clemenceau, P.O. Box 113 – 7318
Beirut, Beirut Governorate, Либан
Vebsajt http://www.esa.edu.lb/
Telefon +961 1 373 373