Pročitajte zvanični opis

Основан од стране Друштва Исуса 1623. године , то је католички универзитет, признат од стране колумбијске владе, који има за циљ да служи људској заједници, посебно Колумбији, настојећи да успостави цивилизовано, образованије и праведније друштво, инспирисано јеванђељским вредностима.

Она промовише свеобухватну обуку људи, људских вредности, развој и пренос науке и културе, и доприноси развоју, усмеравању, конструктивној критици и трансформацији друштва.

Први универзитет у Колумбији са институционалном акредитацијом

Министарство просвјете , кроз Резолуцију бр. 1320, приписало је 12. јуна 2003. године на Pontificia Universidad Javeriana , на период од осам година.

У резолуцији се наглашава да је Универзитет "постигао довољан ниво квалитета како би се, у складу са правилима која уређују материју, јавно признала ова чињеница кроз формални акт институционалне акредитације".

Мисија

Универзитет Јавериана је католичка институција високог образовања, коју оснива и води Друштво Исусово, посвећено образовним принципима и смјерницама оснивача.

Експерти за подучавање, истраживање и изврсност услуга као интегрисани региони, глобални и интердисциплинарни универзитет, и предлаже:

- интегрално формирање људи који се истичу високом квалитетом људске, етичке, академске, професионалне и друштвене одговорности;

- стварање и развој знања и културе у критичној и иновативној перспективи за постизање праведног, одрживог, инклузивног, демократског, саосјећајног и поштујућег друштва људског достојанства.

576 Универзитетски одбор, 26. април 2013. Уговор ( Уговор о преузимању )

Programs taught in:
Spanish (Colombia)
шпански

Ova škola takođe nudi:

Master

Pontificia Universidad Javeriana

Магистериј из урбанистичког и просторног планирања је постдипломски програм основан 1975. године на Факултету интердисциплинарних студија. Тренутно је јединица Факултета ... [+]

Магистериј из урбанистичког и просторног планирања је постдипломски програм основан 1975. године на Факултету интердисциплинарних студија. Тренутно је јединица Факултета за архитектуру и дизајн, оријентисана ка истраживању и свеобухватној и интердисциплинарној обуци стручњака у анализи, истраживању и интервенцији у процесима урбаног и регионалног планирања, уређења простора и уређења градова и регија у Колумбији. , како би допринијели у потрази за рјешењима актуалних проблема нашег друштва, у складу са смјерницама Мисије Pontificia Universidad Javeriana .... [-]

Колумбија Cali
January 2020
Redovne studije
4 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom