Central Asian Studies Institute (AUCA)

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Тхе Централне Азије студије Институт је истраживање и академска јединица Америчког универзитета у Централној Азији, основана са мисијом да промовише проучавање Централној Азији локалном и међународном нивоу. Институт тежи овај циљ подстицање и подржавање индивидуалних и групних истраживачких пројеката, организовање семинара и конференција, објављивањем научни часопис и развој академске програме фокусиране на централној Азији.

Вековима Централна Азија је раскрсница за кретање народа, робе и идеја између Европе, Азије, Јужне Вест Азији и источној Азији. Са краја совјетске власти, регион је повратила своју политичку, економску и културну разноликост и опет стоји као кључни играч у чврсто штрика глобалној заједници. Окупљањем локалних и међународних истраживача, неговање синергије између студената, чланова факултета и гостујућих научника и Дајући предност мултидисциплинарни и компаративни истраживачких пројеката, Централна Асиан Студиес Институт има за циљ да произведе иновативне и одговорно знања о текућим процесима у пет азијских република централне ( Казахстан, Киргистан, Таџикистан, Туркменистан и Узбекистан).

Основана 2011. године, Централна Асиан Студиес Институте је непрофитна академска истраживачка јединица одговоран председнику Америчког универзитета у Централној Азији. Директор Института ради у тесној сарадњи са члановима Међународног саветодавног одбора за развој академске партнерства у свим областима студија које се односе на Централну Азију и са члановима управног одбора у циљу подстицања и олакшавања академског истраживања у оквиру Америчког универзитета Централне Азије.

Кликните овде да бисте видели цаси Фацебоок страници за вести и исправке!

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati MA programi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MA

Мастер оф Артс у централним азијске студије

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 4 семестра September 2018 Киргизија Bishkek

Програм је дизајниран да пружи студентима са критичким разумевање прошлих и садашњих друштвених, политичких, економских и културних процеса у Централној Азији и преглед различитих академских дисциплина које су обликовале производњу знања о региону. Дипломци програма ће бити спремни да се упишу у друштвених наука програма докторских са фокусом на централној Азији или да се неприметно крећу у каријере у влади, дипломатији, међународним организацијама, развој, новинарству, или у било којој другој области која захтева чврсти позивни стручност и знање локалног језика. [+]

Студија Централне Азије у Централној Азији са цасиИнститут за централно-азијске студије (цаси) на Америчком универзитету тренутно прима пријаве за Мастер оф Артс у Централној Азији студије (Маћаш) у Бисхкек, Киргистан. Мастер оф Артс у централне Азије студије Програм је дизајниран да пружи студентима са критичким разумевање прошлих и садашњих друштвених, политичких, економских и културних процеса у Централној Азији и преглед различитих академских дисциплина које су обликовале производњу знања о региону. Дипломци програма ће бити спремни да се упишу у друштвених наука програма докторских са фокусом на централној Азији или да се неприметно крећу у каријере у влади, дипломатији, међународним организацијама, развој, новинарству, или у било којој другој области која захтева чврсти позивни стручност и знање локалног језика. Програм Мастер оф Артс у централно-азијске студије нуди студентима јединствену прилику да стекну диплому која задовољава западне стандарде образовања без напуштања Централну Азију. Курсеви су у потпуности спроводи на енглеском језику, а под надзором западне факултета. Они који успешно заврше програм ће имати солидну основу у Западној академског писања, истраживања и критичког мишљења, способности да се високо цењена у било ком контексту. Узмите следећи корак у изградњи своју будућност данас применом у програму. ... [-]