Škole i Univerziteti u Kirgistanu

Najbolje Škole i Univerziteti u Kirgistanu 2018/2019

На овој страници можете да тражите универзитетима, факултетима и пословним школама у Киргизија. Лако ћете наћи све информације о врху рангираних универзитета у Киргизија. Кликните на "Опширније " за детаљан опис универзитета и преглед студијских програма који се нуде.

Пронађи универзитета у Киргизија и прегледате своје програме да пронађете оне које вам најбоље одговарају. Добити све информације о различитим студијским опција у Киргизија и упоредите школарине и дужину студирања. Можете да уштедите време и контакт директно универзитета у Киргизија: попуните Захтев "" бесплатне информације форму, која ће вас ставити у контакт са канцеларијом пријема.

Покрените претрагу за ваше будуће образовање одмах!

1 Rezultati u Киргизија

Central Asian Studies Institute (AUCA)

MA Киргизија Bishkek September 2019

The Central Asian Studies Institute is a research and academic unit of the American University of Central Asia, established with the mission of promoting the study of Central Asia locally and internationally. The Institute pursues this goal by encouraging and supporting individual and group research projects, organizing seminars and conferences, publishing a scholarly journal and by developing academic programs focused on Central Asia.