Škole i Univerziteti u Kirgistanu

Najbolje Škole i Univerziteti u Kirgistanu 2018

На овој страници можете да тражите универзитетима, факултетима и пословним школама у Киргизија. Лако ћете наћи све информације о врху рангираних универзитета у Киргизија. Кликните на "Опширније " за детаљан опис универзитета и преглед студијских програма који се нуде.

Пронађи универзитета у Киргизија и прегледате своје програме да пронађете оне које вам најбоље одговарају. Добити све информације о различитим студијским опција у Киргизија и упоредите школарине и дужину студирања. Можете да уштедите време и контакт директно универзитета у Киргизија: попуните Захтев "" бесплатне информације форму, која ће вас ставити у контакт са канцеларијом пријема.

Покрените претрагу за ваше будуће образовање одмах!

1 Rezultati u Киргизија

Central Asian Studies Institute (AUCA)

MA Киргизија Bishkek September 2018

Тхе Централне Азије студије Институт је истраживање и академска јединица Америчког универзитета у Централној Азији, основана са мисијом да промовише проучавање Централној Азији локалном и међународном нивоу. Институт тежи овај циљ подстицање и подржавање индивидуалних и групних истраживачких пројеката, организовање семинара и конференција, објављивањем научни часопис и развој академске програме фокусиране на централној Азији. Вековима Централна Азија је раскрсница за кретање народа, робе и идеја… [+] између Европе, Азије, Јужне Вест Азији и источној Азији. Са краја совјетске власти, регион је повратила своју политичку, економску и културну разноликост и опет стоји као кључни играч у чврсто штрика глобалној заједници. Окупљањем локалних и међународних истраживача, неговање синергије између студената, чланова факултета и гостујућих научника и Дајући предност мултидисциплинарни и компаративни истраживачких пројеката, Централна Асиан Студиес Институт има за циљ да произведе иновативне и одговорно знања о текућим процесима у пет азијских република централне ( Казахстан, Киргистан, Таџикистан, Туркменистан и Узбекистан). Основана 2011. године, Централна Асиан Студиес Институте је непрофитна академска истраживачка јединица одговоран председнику Америчког универзитета у Централној Азији. Директор Института ради у тесној сарадњи са члановима Међународног саветодавног одбора за развој академске партнерства у свим областима студија које се односе на Централну Азију и са члановима управног одбора у циљу подстицања и олакшавања академског истраживања у оквиру Америчког универзитета Централне Азије. Кликните овде да бисте видели цаси Фацебоок страници за вести и исправке! [-]