Pročitajte zvanični opis

112012_AUAMBAStudents.png

Абоут АУА

Adventist University of Africa (АУА) посвећен је својој мисији развоја и обликовања лидера за Африку и шире. Одговорно и етичко вођство је један од најкритичнијих фактора за трансформацију Африке.

Ми, стога, тежимо да будемо капија за развој афричког лидерства, подстицање највиших стандарда постдипломског образовања и унапређење знања и професионалних вјештина у “целокупном” контексту.112013_AUAStudentsWalking.png

У постизању тога, поносни смо што нудимо образовање засновано на вриједности. Образовање ове врсте даје далеко више од академског знања. Она подстиче уравнотежен развој читаве особе - духовног, физичког, интелектуалног и социјално-емоционалног - процес који траје цијели живот.

Наш изазов за будућност је да градимо на овој снажној бази да се чврсто успоставимо међу водећим светским универзитетима.

Мисија

Да пружи динамично постдипломско образовање у хришћанском контексту, да припреми дипломце да пруже компетентно вођство и службу засновану на интегритету, поштовању и љубави, како би задовољили потребе цркве и друштва.

Визија

Бити један од најбољих универзитета, који подржава највише стандарде постдипломског образовања у Африци и унапређује знање и професионалне вјештине у холистичком контексту.

Основне вредности

Знање. Истина. Сервице.

109615_rsz_adobestock_49198989.jpg

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

Adventist University of Africa

Магистар наука из примењених рачунарских наука је програм намењен да одговори на потребу за развојем ефективних компетенција у информационој технологији и безбедности, ка ... [+]

О програму

Магистар наука из примењених рачунарских наука је програм намењен да одговори на потребу за развојем ефективних компетенција у информационој технологији и безбедности, како би се задовољиле потребе Африке и света. Дипломци ће имати теорију компјутерских и информационих наука и способност да теорију преведу у свакодневни живот у свом тренутном радном положају док планирају, управљају и управљају информационим системима у локалном и глобалном контексту.... [-]

Кенија Nairobi
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 - 4 године
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom

AUA School of Postgraduate Studies