Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Uvod

Pročitajte zvanični opis

О СТЕНДЕНУ

На Стенден Катар универзитету примењених наука, бићете добродошли у пријатном, релативно малом окружењу са пријатељском и породичном атмосфером, место на коме се осећате код куће од првог тренутка.

Стенден Катар универзитет примењених наука нуди четворогодишњи бацхелор програм за пословну администрацију са великим запосленима у области менаџмента туризма, међународног хотелијерског менаџмента и међународних студија пословања и менаџмента.

Јединствени образовни концепт вам нуди могућност да набавите скупове вештина које би вас разликовале од других у овој области. Портфолио додипломских студија који се нуди на Стенден Катар универзитету примењених наука има за циљ пружање високог образовања који ће своје алумни опремити са стручњацима у области управљања услугама како би постали компетентни иновативни менаџери и водећи међународни предузетници. Стручни степен структуриран око концепта учења на основу проблема, заједно са комбинацијом теорије и праксе, доказано је да су наши дипломанти посебно запошљиви одмах након дипломирања.

Програми које нуде су исти као и они достављени у Холандији осим неких адаптација из практичних и културних разлога. НВАО (холандска фламанска организација за акредитацију) акредитовала је еквивалентне програме у Холандији, а Министарство просвјете и високог образовања у Катару признају европске дипломе на Универзитету примењених наука Стенден Катар.

Да бисте завршили академске захтјеве дипломске дипломе Бацхелор оф Бусинесс Администратион (ББА), имате прилику да проучавате годину у Холандији. У пракси ово значи да ћете провести било који дио свог другог и трећег или цијелу трећу годину на једном од наших локација у кампусу у Холандији.

На Стенден Катар универзитету примењених наука, схватамо да су ученици толико важни за нас као и универзитет студентима. Због тога је Универзитет обавезан да понуди студентски приступ образовању док је опремљен са неколико садржаја за уживање у вашим студијама.

ЗАШТО ОДАБРАТИ СТЕНДЕН

1- Теорија и пракса

Наши ученици су добро опремљени да почну да раде у стварном свету одмах након дипломирања. Наши програми нуде добар баланс између теорије и праксе. Студенти морају да попуне одређени број сати у практичном окружењу везаном за њихов курс. Стажирање у последњој години студија на крају припрема студенту за своју професионалну каријеру.

2- Проблем Басед Леарнинг

Проблемско учење (ПБЛ) је студентски концепт у којем ученик заједно решава проблеме и размишља о својим искуствима. Карактеристике ПБЛ су: Учење је изазвано изазовним, отвореним проблемима, студенти раде у малим колаборативним групама, а наставници преузму улогу фацилитатора учења.

3- Ваша будућност почиње овде

Стенден универзитет примењених наука, дипломирани је веома искорењен и од нашег првог разреда дипломирања сада имамо алумни у банкарској и финансијској индустрији, угоститељству и туризму, Катарској фондацији, владиним одељењима и раду на међународном нивоу. Диплом из Универзитета Стенден Катар отвара врата у узбудљиву будућност са разноврсним перспективама и могућностима за каријеру

4. Приступ, филозофија и стил образовања

Стенден Катар универзитет примењених наука има веома усредсређени приступ учењу и образовању. Наш Етички кодекс и политика корисничког сервиса обезбеђују да се и студенти и особље фокусирају на главне циљеве и настојају да развију целу особу. Мисија наших програма је да припреми ученике за своје будуће функције управљања у међународним окружењима. Представља флексибилно и широко засновано професионално образовање за дипломце који ће бити добродошли широм света, у свим секторима услуга и управљања услугама.

5. Меет тхе Ворлд - Гранд Тоур

Зашто одложити путовање до завршетка дипломирања, када можете ићи у иностранство током студија? Са нашом Гранд Тоур можете комбиновати студирање путовањем и упознавање других култура и земаља! Упис на Стенден универзитет примењених наука, даје вам прилику да делите своје студије у Европи, Африци, Блиском истоку и / или Азији. Било да изаберете Холандију, Јужну Африку, Катар, Тајланд или Бали, радите на добијању изабраног степена без икаквих кашњења.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati BBA programi »

Programi

Ova škola takođe nudi: