HEC Paris in Qatar

Uvod

Pročitajte zvanični opis

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Катар: Вожња у будућност

Катар је једна од најбрже растућих економија на свету и стога је веома атрактивна пословна дестинација.

Економски раст Катара углавном се базирао на индустрији нафте и природног гаса. Међутим, према Катарској националној визији 2030, економска политика је усредсређена на развој неенергетских сектора. Циљ је претварање тренутне економије засноване на угљенику на напредну, конкурентну и засновану на знању засновану економију.

HEC Paris in Qatar

ХЕЦ Париз се придружио Катарској фондацији у јуну 2010. године, доносећи програме из Извршног образовања и истраживачку дјелатност свјетске класе Дохи и региону. То је први европски партнер у образовном граду.

У овом контексту, ХЕЦ Парис нуди комплетан портфолио менаџмент програма, укључујући и прву међународну међународну МБА Катар, специјалистичку магистарску академију за стратешко управљање пословним јединицама , као и програме менаџмента без дипломе за руководиоце, у форми Извршних кратких програма. Један од најбољих свјетских провајдера програма Екецутиве Едуцатион у протеклих 8 година, ХЕЦ Парис такођер нуди прилагођене програме за појединачна предузећа.

Програми и истраживачке активности HEC Paris in Qatar граде конкурентност предузећа у глобалној економији и у потпуности су усклађене са Катар Натионал Висион 2030 како би подржале трансформацију Катара у напредну, конкурентну и засновану на знању засновану економију.

Дељење наших академских знања

ХЕЦ Парис је покренуо Канцеларију за истраживање у Катару како би додатно унаприједио свој допринос у остваривању економије засноване на знању у Катару, што је више него што је омогућило најбоље свјетске програме извршног образовања у региону. Канцеларија за истраживање, основана уз подршку Катарске фондације, обезбеђује потенцијално финансирање из Катарског националног истраживачког фонда (КНРФ), Катар Фоундатион Ресеарцх

Канцеларија за истраживање ће се усредсредити на развој педагошких садржаја као што су писање пословних студија о локалним предузећима, иновативна академска истраживања која ће бити објављена у престижним часописима, олакшавање докторских и докторских стипендија и стипендија, сарадња са академским и пословним заједнице у Катару, као и организација догађаја, радионица и конференција "Фокус на истраживање".

Објекти

Најсавременије просторије у награђивани торањ 52 торња Торнадо у Вест Баиу - пословном срцу Дохе.

Објекти пружају удобан и лако доступан простор за ХЕЦ Парис програме, док нуди спектакуларан поглед на град.

Партнерство

Основана 1995. године декретом Његовог Височанства Шејх Хамад Бин Калифа Ал Тхани, Отац Емир, Катар Фондација је приватна, непрофитна организација.

Мисија Фондације Катар је да негује будуће вође Катара. На примјер и дијељењем свог искуства, Фондација такође доприноси људском развоју на националном, регионалном и међународном нивоу. У свим својим активностима Фондација промовише културу изврсности у Катару и помаже њеној подршци иновативном и отвореном друштву које тежи развијању одрживог људског капацитета, друштвеног и економског просперитета за економију засновану на знању.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledajte master programe » Pogledati EMBA programi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

Специјалистичка магистарска диплома за управљање стратешким пословним јединицама

Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 18 месеци January 2019 Катар Doha

Обликујте своју будућност са нашим ревампираним специјалистичким мастер програмом: сазнајте више о ажурираним кључним компонентама степена, новим областима фокуса и захтевима за пријем и спремите се за сљедећи унос у Дохи. [+]

Обликујте своју будућност са нашим ревампираним специјалистичким мастер програмом: сазнајте више о ажурираним кључним компонентама степена, новим областима фокуса и захтевима за пријем и спремите се за сљедећи унос у Дохи. Повећајте своју каријеру с овим хонорарним магистарским степеном, унапредите своје лидерске вештине, развите свој менаџментни акумен и подстичете прави предузетнички приступ менаџменту.Програм Цуррицулум... [-]

Kontaktirajte

HEC Paris in Qatar

Adresa Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825
Doha, Doha, Катар
Vebsajt http://www.qatar.exed.hec.edu
Telefon +974 4454 0161