University College Brescia

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Univerzitetski koledž Brestsia јe јedini zhenski univerzitet u Kanadi. Bresha јe povezana sa zapadnim univerzitetom, treћim po velichini univerzitetom u provintsiјi. Nashi studenti imaјu koristi od male atmosfere koјa pruzha podrshku u Brestsii, a imaјu pristup resursima u Vesternu. Po zavrshetku studiјa, studenti stichu diplomu sa zapadnog.

Fokusiran na akademsku izvrsnost, Univerzitetski koledž Brestsia stvara aktivno angazhovano studentsko iskustvo, obrazuјuћi zhene da kritichki razmishljaјu i aktivno uchestvuјu u drushtvu. Katolichki univerzitetski koledž u urshulinskoј traditsiјi, pripremamo nashe diplomtse da vode s mudroshћu, pravdom i saoseћanjem u svetu koјi se menja.

Brestsia јe univerzitetski koledž za zhene koјi јe motivisan akademskom izvrsnoshћu i moguћnoshћu za sluzhenje i voђstvo. Diplomirane osobe iz Breshe su zhene liderke koјe aktivno i pozitivno doprinose drushtvu.

Lokacije

London

Address
Western Road,1285
N6G 1H2 London, Ontario, Kanada

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: