Pročitajte zvanični opis

Fanshawe College је велики, јавно финансиран Колеџ који се налази у Лондону, Онтарио, Канада - приближно два сата вожње од Торонта и Нијагариних водопада. Постоји 21.000 редовних студената, укључујући више од 6.000 страних студената из 97 различитих земаља.109858_109779_T-Building_01_06_017_Panorama1.jpg

Лондон, Онтарио, Канада

Град Лондон има око 400.000 становника и више од 500.000 становника у метрополитанском подручју. То је дом Fanshawe College и Западног универзитета. Лондон има невероватне уметности, тржишта, позоришта и ноћни живот. Познат је као „Шумски град“ са преко 200 паркова и регионом окружен највећим слатководним језерима на свету. Лондон има међународни аеродром, а доступан је и аутомобилом, аутобусом за хртове или ВИА возом.

Програми

Фансхаве нуди више од 200 академских програма, од двогодишњих диплома и трогодишњих високих диплома до постдипломских програма (једна година) и диплома бачелора (четири године).

хттпс://ввв.фансхавец.ца/интернатионал/нев-апплицантс/програмс-интернатионал-студентс

Захтеви за пријем

Погледајте наше захтеве за пријем овде: хреф = "хттпс://ввв.фансхавец.ца/интернатионал/нев-апплицантс/програмс-интернатионал-студентс109859_109778_M-Building_01_06_017-92.jpg

ЕАП - Енглески за академске сврхе

За студенте који желе прво да уче енглески, Фансхаве нуди ЕАП програм (енглески за академске сврхе). Постоји десет нивоа у ЕАП програму, који трају осам тједана. Доступан је тест за слободну праксу, тако да студенти могу да процене који ниво има највише смисла.

хттпс://ввв.фансхавец.ца/интернатионал/нев-апплицантс/еап

Фансхаве Градс добија посао

Према најновијим резултатима истраживања КПИ (Кеи Перформанце Индицаторс), Фансхаве-ова стопа запослености дипломираних студената од 87,6% премашује просек за два одсто. Када се анкетира шест мјесеци након дипломирања, 80,2% Фансхаве алумни извјештаја је задовољно својим факултетским образовањем - а 94,2% послодаваца је задовољно вјештинама и доприносима Фансхаве дипломаната.

Фансхаве Царес

Фансхаве нуди пакет услуга доласка под називом Фансхаве Царес за све нове међународне студенте. Фансхаве Царес укључује:

  • Служба за поздрављање аеродрома коју воде студентски амбасадори;
  • Услуге превоза од аеродрома Пеарсон у Торонту до Лондона, Онтарио;
  • Обезбијеђена два ноћења (по потреби);
  • Помоћ у проналажењу мјеста за живот и отварању банковног рачуна (ако је потребно).

Такође, у оквиру програма Фансхаве Царес, Међународни центар домаћин је сваког семестра добродошлице, да вас упозна са Колеџом и његовим услугама, као и да вас повеже са другим међународним студентима.109860_109777_Gates_01_06_017-61.jpg

Стипендије

Фансхаве сваке године нуди 5 милиона долара стипендија, награда и стипендија. Постоје могућности искључиво за међународне студенте, као што су улазне стипендије.

хреф = "хттпс://ввв.фансхавец.ца/паиинг-цоллеге/финанциал-аид-студент-авардс/авардс/интернатионал-авардс

Ектрас

Сви редовни студенти у кампусу Лондон Окфорд Стреет добијају пуну ЛТЦ аутобусну карту, чланство у Веллнесс центру за студенте, те здравствену и стоматолошку покривеност путем услуге Морцаре. У Фансхавеу постоји много клубова и спортских тимова - за играче и навијаче!

Programi se održavaju na:
енглески језик

Fanshawe College

Students Testimonials 2018 | Fanshawe International