The Hebrew University of Jerusalem

Faculty of Law

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Добродошли на Хебрејском универзитету

л

Хебрејском универзитету у Јерусалиму, основана 1918. године, а отворен званично у 1925., је израелски премијер универзитет као и његов водећи истраживачка установа. Хебрејски универзитет је рангиран на међународном међу 100 водећих универзитета у свету и прва међу израелским универзитетима.

Признање Универзитет Хебрејски је постигао потврђује своју репутацију за изврсност и своју водећу улогу у научној заједници. Она наглашава изврсност и нуди широк спектар могућности студирања у хуманистичких, друштвених наука, егзактних наука и медицине. Универзитет подстиче мултидисциплинарних активности у Израелу и иностранству и служи као мост између академских истраживања и њених социјалних и индустријске примене.

Хебрејски универзитет је поставила као своје циљеве обуку државних, научних, образовних и професионалног лидерства; очување и истраживања у јеврејским, културних, духовних и интелектуалних традиција; и ширење граница знања за добробит читавог човечанства.

лл

ЧИЊЕНИЦЕ:

Основан у: 1918 Отворен: 1925 6 кампуса 7 факултета 14 школа 23.000 студената 1.000 старији професори Више од 7.000 патената регистрованих 8 добитника Нобелове награде 1 Поља медаљу победника из математике Међу оснивачима: Алберт Еинстеин, Мартин Бубер, Хаим Нахман Биалик, Хаим Вајцман

Надмоћност

Хебрејски универзитет тежи изврсности, саставни елемент у свом академском животу. Изванредна научници су постигли запажене напретка у различитим дисциплинама, а то је међу самом врху добитника конкурентских грантова Савета Европске истраживачке младим истраживачима. Једна трећина свих конкурентских истраживачких грантове који се додјељују у Израелу су освојили Хебрејском универзитету научника.

Университи академици објављују често у престижним научним часописима, а њихова истраживања је добила изузетне награде у Израелу и широм света, укључујући Нобелове награде, тхе Фиелдс медаља и Израел награду. Већина ПхД носиоци у Израелу зарадили своје дипломе на Универзитету Хебрејском, а наши дипломци држе кључне позиције у академским круговима, јавне службе и пословног сектора.

Живот у кампусу

с

У Јерусалиму, један од најлепших градова на свету, Универзитет одржава три кампуса Тхе Моунт Сцопус кампус за хуманистичких и друштвених наука; Едмонд Ј. Сафра Цампус за егзактним наукама; а еин Карем кампус за медицинске науке. Његове друге кампуса су Реховот факултет за пољопривреду, прехрану, ветерине и заштите животне средине наука; ветеринарска болница у Беит Даган; а међууниверзитетског Института за поморство ин Еилат.

Универзитет има три спортске објекте који су међу најнапредније у земљи, 11 библиотека, 5 компјутерске центре, 6.000 спаваоницу кревета, и десетине студентских активности група које се фокусирају на политици, друштву, животне средине и више.

međunarodno учешће

Хебрејски универзитет је рангиран на међународном међу 100 водећих универзитета у свету. Њени студентско тело бројеве 23.000 студената из Израела и 65 других земаља. Он је активно ангажована у међународној сарадњи за истраживање и наставу. Она је потписала 150 уговора за заједничке пројекте са другим универзитетима и 25 уговора за студентске размене са 14 земаља. Његови професори укључују младе научнике који су се вратили у Израел из напредне студије на водећим институцијама високог образовања широм света.

Хебрејски универзитет је лидер у довођењу до промена у светској заједници у пољопривреди, квалитета животне средине и јавног здравља. Студенти из земаља у развоју су извршили напредне студије на Универзитету Хебрејском и вратили у своје матичне земље у циљу примене знање које су стекли и побољшања нивоа услуга које се пружају својим сународницима.

Ротберг Међународна школа Универзитета нуди програме за иностране студенте. Међу његовим бившим студентима су глумица Натали Портман, новинар Томас Фридман, и бивши амерички амбасадори у Израелу Мартин Индик и Даниел Куртзер.

Патенти и иновације

Ииссум истраживање развој предузећа Универзитета хебрејског је на 15. месту у свету по броју патената регистрованих. Ииссум је одговоран за маркетинг технологије и научно знање генерише Хебрејском универзитету истраживаче и студенте. До данас је регистровано више од 7.000 патената за 2.023 изума, више од 600 ових патената су комерцијализован, а производи су произведени на основу патената се продају у више од $ 2 милијарде годишње. Портфолио Ииссум је има 72 предузећа утврђене на позадини проналазака који су развили истраживачи Хебрејском универзитету.

Нарочито истакнути развој подразумева дрогу Екелон се користе за лечење Алцхајмерове пацијената и Докил за употребу у рака јајника; трешње парадајз сорта са посебно дугим и одличном рок трајања; и Мобилеие, је "компјутерски визија" судара возила упозорење и безбедност возача систем.

Све слике од Даниел Енох.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati MA programi » Pogledati LLM »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MA

ма у људским правима и транзиционој правди

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година October 2018 Израел Јерусалим

Хебрејски универзитет у Јерусалиму Правни факултет објављује конкурс за свог једногодишњег МА у области људских права и транзиционе правде у енглеском језику која се нуди матураната БА програма у политичке науке, међународним односима и другим академским дисциплинама које се односе на области људских права и транзиционе правде. [+]

МА за људска права и транзициону правду

Хебрејски универзитет у Јерусалиму Правни факултет објављује конкурс за свог једногодишњег МА у области људских права и транзиционе правде у енглеском језику која се нуди матураната БА програма у политичке науке, међународним односима и другим академским дисциплинама које се односе на области људских права и транзиционе правде.

Студиј нуди 20-25 академске студије са највишим правним стручњацима из Израела, Европе и Северне Америке, укључујући и курсеве о међународном хуманитарном праву, праву борбу против тероризма, међународним судовима и трибуналима, транзиционе правде, закона Уједињених нација, правни аспекти конфликта на Блиском истоку, међународног кривичног права, међународног права људских права итд... [-]


Snimci

Kontaktirajte

Faculty of Law

Adresa The Hebrew University of Jerusalem
Јерусалим, Израел
Vebsajt law.huji.ac.il
Telefon +972 2-658-5111