The Hebrew University of Jerusalem

Faculty of Law

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Добродошли на Хебрејски универзитет

Хебрејски универзитет у Јерусалиму, основан 1918. и отворен званично 1925. године, је главни град Израела, као и водећа истраживачка институција. Хебрејски универзитет је међународно рангиран међу 100 водећих универзитета у свету и први међу израелским универзитетима. Препознавање Хебрејског универзитета је потврдило своју репутацију за изврсност и водећу улогу у научној заједници. Наглашава изврсност и нуди широк спектар могућности студирања у хуманистичким, друштвеним наукама, тачним наукама и медицини. Универзитет подстиче мултидисциплинарне активности у Израелу и иностранству и служи као мост између академског истраживања и његове друштвене и индустријске примене. Хебрејски универзитет поставио је као своје циљеве обуку јавног, научног, образовног и професионалног руководства; очување и истраживање јеврејских, културних, духовних и интелектуалних традиција; и ширење граница знања у корист целог човечанства./>

ЧИЊЕНИЦЕ:

Основано у: 1918. Отворено у: 1925. 6 кампуса. 7 факултета. 14 школа. 23.000 студената. 1.000 виших чланова факултета. Регистровано више од 7.000 патената. 8 добитника Нобелове награде. 1 поља. Побједник медаља у математици. Међу оснивачима: Алберт Еинстеин, Мартин Бубер, Цхаим Нахман Биалик, Цхаим Веизманн Екцелленце Хебрејски универзитет стреми ка изврсности, интегралном елементу у свом академском животу. Њени изванредни научници постигли су импресивне процесе у низу дисциплина и један је од највећих добитника награда Европског истраживачког вијећа за младе истраживаче. Једну трећину свих конкурентних грантова додијељених у Израелу освајају научници из хебрејског универзитета. Универзитетски академици често објављују у престижним научним часописима, а њихова истраживања су добила изузетне награде у Израелу и широм свијета, укључујући Нобелову награду, Медаљу поља и Израелску награду. Већина носилаца докторских студија из Израела стекла је дипломе на хебрејском универзитету, а наши алумни држе кључне позиције на универзитетима, јавним службама и пословном сектору.

Живот у кампусу

У Јерусалиму, једном од најлепших градова на свету, универзитет одржава три кампуса: камп Сцопус за хуманистичке и друштвене науке; Едмонд Ј. Сафра Цампус за тачне науке; и Еин Карем Цампус за медицинске науке. Његови други кампови су Реховот факултет за пољопривреду, храну, ветерину и науке о природи; ветеринарска болница у Беит Даган; и Меуниверзитетски институт за морске науке у Еилату. Универзитет се може похвалити три спортска објекта која су међу најнапреднијим у земљи, 11 библиотека, 5 рачунарских центара, 6.000 спаваћих соба и десетине група ученика који се фокусирају на политику, друштво, животну средину и још много тога.

Међународно учешће

Хебрејски универзитет је међународно рангиран међу 100 водећих универзитета у свету. Њено тело ученика има 23.000 студената из Израела и 65 других земаља. Активно се бави међународном сарадњом за истраживање и наставу. Потписао је 150 споразума за заједничке пројекте са другим универзитетима и 25 споразума за размјену студената са 14 земаља. Њени чланови факултета су млади научници који су се вратили у Израел из виших студија на водећим високошколским установама широм свијета. Хебрејски универзитет је био лидер у доношењу промјена у свјетској заједници у пољопривреди, квалитету животне средине и јавном здрављу. Студенти из земаља у развоју провели су напредне студије на Хебрејском универзитету и вратили се у своје матичне земље како би примијенили знање које су стекли и побољшали ниво услуга пружених својим сународницима. Универзитетска Ротхберг међународна школа нуди програме за студенте у иностранству. Међу њеним алумнима су глумица Наталие Портман, новинар Тхомас Фриедман и бивши амерички амбасадори у Израелу Мартин Индик и Даниел Куртзер.

Патенти и иновације Ииссум Ресеарцх Девелопмент Цомпани на хебрејском универзитету је 15. на свету у броју регистрованих патената. Ииссум је одговоран за маркетинг технологије и научног знања који су генерисали истраживачи и студенти хебрејског универзитета. До данас је регистровано преко 7.000 патената за 2.023 проналаска, више од 600 ових патената је комерцијализовано, а производи произведени на основу патената продају се преко 2 милијарде долара годишње. Портфолио Ииссума има 72 компаније основане на позадини проналазака које су развили истраживачи хебрејског универзитета. Посебно изванредни догађаји укључују лекове Екелон који се користе за лечење болесника са Алзхеимером и Докил за употребу код карцинома јајника; сорта вишње парадајза са посебно дугим и одличним роком трајања; и Мобилеие, упозорење о колизији возила "компјутерска визија" и систем за безбедност возача. Све фотографије Данијела Ханоцха.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati MA programi » Pogledati Summer courses » Pogledati LLM »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MA

МА за људска права и транзициону правду

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година October 2018 Израел Jerusalem

Хебрејски универзитет у Јерусалиму Правни факултет позива на апликацију за једногодишњу магистарску академију за људска права и транзициону правду на енглеском језику која се нуди дипломцима програма из области политичких наука, међународних односа и других академских дисциплина везаних за област људских права и транзиционе правде. [+]

МА за људска права и транзициону правду

Хебрејски универзитет у Јерусалиму Правни факултет позива на апликацију за једногодишњу магистарску академију за људска права и транзициону правду на енглеском језику која се нуди дипломцима програма из области политичких наука, међународних односа и других академских дисциплина везаних за област људских права и транзиционе правде.

Програм МА нуди 20-25 академских курсева са врхунским правним стручњацима из Израела, Европе и Северне Америке, укључујући курсеве о међународном хуманитарном праву, закону о борби против тероризма, међународним судовима и трибунама, транзиционој правди, праву Уједињених нација, правним аспектима конфликта на Блиском истоку, међународног кривичног права, међународног права о људским правима итд.... [-]


Snimci

Kontaktirajte

Faculty of Law

Adresa The Hebrew University of Jerusalem
Jerusalem, Jerusalem District, Израел
Vebsajt law.huji.ac.il
Telefon +972 2-658-5111