STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Uvod

Pročitajte zvanični opis

НОВИ КОНЦЕПТ ШКОЛЕ

О нама

Јединствени концепт школе проистиче из комбинације академских предавања на курсевима и рада на аутентичним пројектима са професионалцима и добављачима

- инспекције на лицу места и искуство на лицу места - заједно са посјетом радионицама, лабораторијама, фабрикама и продавницама. Курсеви узимају у обзир резултате најважнијих међународних академских истраживања са свједочењима свјетски познатих дизајнера и архитеката. Скоро све нове идеје инспирисале су уметничка дела и њихови уметници. Поред научних и практичних активности читамо заједно и дискутујемо о текстовима о филозофији, уметницима, актуелним догађајима и најновијим тенденцијама у дизајну и архитектури.

Наша фирма је студио архитектуре и дизајна који се налази у Фиренци. Изабрали смо овај сјајан град из више разлога.

Пре свега, због централне локације Фиренце омогућава нам да посјетимо, проучавамо и радимо у многим другим градовима попут Милана, Рима и Венеције гдје смо развили интензивне радне односе. У ствари, географска локација Фиренце пружа брз и лак приступ свим деловима Италије.

Друго, зато што је италијански међународни дизајн настао овде, где се најинтересантнији историјски контекст сусрео са визијом будућности.

Треће, јер је то најомиљенији град у Италији.

Штавише, наша локација је у "Виа дегли Артисти", великом уметничком делу града познатом по својој историји умјетничке продукције.

Специфичност наших курсева је да комбинују наставно и међународно радно искуство са теоретским предавањима.

Путем практичног радног приступа и градских посјета са дизајном на лицу места, наши професори подучавају различите аспекте укључене у развој пројеката у оба дизајна (намештај и ентеријер) и архитектуру.

ЛЕАРН ИТ, ДО ИТ

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик
  • Италијан

Pogledajte master programe » Pogledati Kursevi »

Programi

Ova škola takođe nudi:


Магистар у унутрашњости

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 1 година October 2019 Италија Florence +1 više

НОВИ КОНЦЕПТ ДИЗАЈНА МАСТЕР ИНТЕРИЈЕРА Карактеристика ових курсева је да се академска теорија комбинује са праксом на стварном радном месту. Фокусира се на велика питања "Лепоте" и њеног идентитета са напредним методама у дизајнерском саставу. Након упознавања са планирањем локације, курс се шири на неколико тема као што су куће, зелени изложбени простори, међународни салони, одрживи уреди и духовни простори, који јасно изражавају дубоко знање о простору, облицима и светлу као оруђа за израз наше унутрашњости и клијента. [+]

ВАКЕ УП ТО БЕАУТИ. НОВИ КОНЦЕПТ ДИРЕКТНОГ ДИЗАЈНА МАСТЕРКарактеристика ових курсева је да се академска теорија комбинује са праксом на стварном радном месту.

Мастер се фокусира на велика питања "лепоте" и њеног идентитета са напредним методама у дизајнерском саставу. Након упознавања са планирањем локације, курс се шири на неколико тема, попут кућа, зелених изложбених простора, међународног изложбеног простора, одрживих канцеларија и духовних простора, који јасно изражавају дубоко знање о простору, облицима, материјалима и дизајну светла као оруђе за израз нашег унутрашњег ја и клијента.... [-]


Kontaktirajte

Studium Architecturae Florence Design School

Vebsajt https://www.studiumarchitecturae.com/florence-design-school
Telefon + 39 055 2692248