Read the Official Description

ЛЕПОТА ЗА ИЗАЗОВАЊЕ СВЕТА. ДА ЛИ ВЕРОВАТИ?

О нама

Јединствени концепт школе произилази из комбинације академских предавања на курсевима и рада на аутентичним пројектима са професионалцима и добављачима. Сви заједно, да сваки дан, сваки сат, поткопају свет.

- инспекције на лицу места и искуство на лицу места - заједно са посјетом радионицама, лабораторијама, фабрикама и продавницама. Курсеви узимају у обзир резултате најважнијих међународних академских истраживања са свједочењима свјетски познатих дизајнера и архитеката. Скоро све нове идеје инспирисале су уметничка дела и њихови уметници. Поред научних и практичних активности читамо заједно и дискутујемо о текстовима о филозофији, уметницима, актуелним догађајима и најновијим тенденцијама у дизајну и архитектури.

Наша фирма је студио архитектуре и дизајна који се налази у Фиренци. Изабрали смо овај сјајан град из више разлога.

Пре свега, због централне локације Фиренце омогућава нам да посјетимо, проучавамо и радимо у многим другим градовима попут Милана, Рима и Венеције гдје смо развили интензивне радне односе. У ствари, географска локација Фиренце пружа брз и лак приступ свим деловима Италије.

Друго, зато што је италијански међународни дизајн настао овде, где се најинтересантнији историјски контекст сусрео са визијом будућности.

Треће, јер је то најомиљенији град у Италији.

Штавише, наша локација је у "Виа дегли Артисти", великом уметничком делу града познатом по својој историји умјетничке продукције.

Специфичност наших курсева је да комбинују наставно и међународно радно искуство са теоретским предавањима.

Путем практичног радног приступа и градских посјета са дизајном на лицу места, наши професори подучавају различите аспекте укључене у развој пројеката у оба дизајна (намештај и ентеријер) и архитектуру.

ЛЕАРН ИТ, ДО ИТ

Programs taught in:
енглески језик
Италијан

Ova škola takođe nudi:


STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Нови концепт мастер дизајна ентеријера. Карактеристика ових курсева је да се академска теорија комбинира са праксом на реалном радном мјесту. Фокусира се на велика питања ... [+]

Пробуди се за лепоту. Нови концепт мајстора дизајна ентеријера

Карактеристика ових курсева је да се академска теорија комбинује са праксом на стварном радном месту.

Мастер се фокусира на велика питања "лепоте" и њеног идентитета са напредним методама у дизајнерском саставу. Након упознавања са планирањем локације, курс се шири на неколико тема, попут кућа, зелених изложбених простора, међународног изложбеног простора, одрживих канцеларија и духовних простора, који јасно изражавају дубоко знање о простору, облицима, материјалима и дизајну светла као оруђе за израз нашег унутрашњег ја и клијента.... [-]

Италија Florence
October 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom