Pročitajte zvanični opis

Школа Владе је део Либера Университа Интерназионале дегли Студи Социали (ЛУИСС) Гуидо Царли, Мултидисциплинарни универзитет нуди дипломе на свим академским нивоима. Фокус је на пословним студијама, економије, политике и права. Кампус се налази у центру Рима и представља модерну студијску окружење за 7000 ученика. Нове просторије, које се налазе у великом простору полу-парка на Виале Румуније, су савремени универзитетски комплекс опремљен са најновијим напредне технологије. Архитектура има отворене, динамична, транспарентне простора који у потпуности изражавају осећај заједништва и интензитет живота на Универзитету.

ЛУИСС Гвидо Чарли је Универзитет посвећена изврсности у смислу значајног улагања у образовање и истраживање. Захваљујући својој припадности са Цонфиндустриа-, италијански индустријалаца конфедерације, Универзитет има блиске везе са индустријски концерни у земљи, од којих је већина послују на међународном нивоу. Истраживање и учење екцелленце ЛУИСС недавно је потврдио кроз независне процене од стране Ил Соле 24 Оре, један од водећих европских дневника, и Натионплацинг Институције у врху у Италији. од свог оснивања ЛУИСС Гвидо Чарли је одиграо кључну улогу у економском и културном развоју у Италији. Не само да је то обучена лидера светске класе осетљиве на вредности тржишне културе и правила модерне демократије, али она је такође направила важне академске допринос у области економије и финансија, права и политичких наука.

Слушамо о ЛУИСС Сцхоол оф Говернмент директно из свог директора проф Серхио Фаббрини

Сцхоол оф Говернмент од Андреа ГИАННОНЕ на Вимео.

Зашто Луисс Гуидо Чарли

ЛУИСС Гвидо Чарли је мултидисциплинарни универзитет нуди дипломе на свим академским нивоима. Фокус је на пословним студијама, економије, политике и права. Кампус се налази у центру Рима и представља модерну студијску окружење за 7000 ученика. Нове просторије, које се налазе у великом простору полу-парка на Виале Румуније, су савремени универзитетски комплекс опремљен са најновијим напредне технологије.

Архитектура има отворене, динамична, транспарентне простора који у потпуности изражавају осећај заједништва и интензитет живота на Универзитету. ЛУИСС Гвидо Чарли је Универзитет посвећена изврсности који привлачи најбоље таленте (у смислу студената и професора) кроз значајног улагања у образовање и истраживање. Захваљујући својој припадности са Цонфиндустриа-, италијански индустријалаца конфедерације, Универзитет има блиске везе са индустријски концерни у земљи, од којих је већина послују на међународном нивоу. У више од четрдесет година од свог оснивања 1966. године, ЛУИСС Гвидо Чарли је одиграо кључну улогу у економском и културном развоју у Италији. Не само да је то обучена лидера светске класе осетљиве на вредности тржишне културе и правила модерне демократије, али она је такође направила важне академске допринос у области економије и финансија, права и политичких наука.

Локација и услуге

Студирање на Сцхоол оф Говернмент значи бити део ЛУИСС динамичном и међународне заједнице да дели академске напоре, ентузијазам и искуство. Студенти држе активну улогу у њиховом образовању и могу да рачунају на близак однос са члановима факултета. ЛУИСС има много могућности за ученике да се укључе у ткиво Универзитета и шире, укључујући и сопствену радио и Вебтв, најважнији у италијанском студентској заједници.

јело

Студенти имају приступ ресторану у Виа Румунија кампусу који има следеће радно време:

  • Ручак: од понедељка до петка, 12.00-14.30
  • Вечера: од понедељка до петка, 19.00-20.45
  • Субота: 12.00-13.30

Кафетерија нуди Таке-аваи сервис је отворен за вечеру и суботом. Неопходно је резервисати услугу од 13.30. Промене у мензи отварање сати ће бити објављен на огласној табли и на сајту ЛУИСС. У августу су кафићи ће бити затворен. Више информација можете видети овде.

Емаилс и ИТ

ИТ услуге јединица Универзитета гарантује операцију и ажурирање ИТ услуга у Луисс, пружање студенте, наставно особље и особље са побољшаним софтверских апликација. Такође гарантује систем и платформа интероперабилност примењује у образовању, истраживању и административних услуга. Главне активности ИТ услуга 'су:

  • мрежа и службе безбедности
  • помоћ корисницима
  • куповина хардвера и софтвера
  • примена нових технологија
  • одржавање и развој апликација

Као студент Сцхоол оф Говернмент, биће вам пружена налогу е-поште и приступ неколико веббасед услуга. ЛУИСС кампуса обезбедити и бежични приступ.

Библиотека

Школа ученика влада може слободно приступити ЛУИСС библиотеку која обезбеђује велики скуп оффлине и онлине истраживања извора, књига и периодике. Више информација о библиотеци су доступне овде.

спортски

ЛУИСС Спорт Активност има за циљ да студенти учествују и осећају део заједнице кроз вредне поруке спорта. Као део Сцхоол оф Говернмент, можете вежбати све врсте спортова у распону укључујући кошарку, фудбал, одбојку, рагби, атлетику. Све спортске активности одвијају на Универзитету спортског центра ПАЛАЛУИСС, на терену Ацкуа Ацетоса, који је у року од 30 минута од Виа Румунија кампусу са јавног превоза. За више информација погледајте овде.

Културне активности

Наши студенти могу да учествују у различитим културним активностима у организацији ЛУИСС ученика, као што су, фотографије и писања такмичења, позоришне лабораторијама. Универзитет има уговоре са бројним позориштима у Риму, нудећи студенти смањи улазнице или попуста сезонске карте. Више информација можете добити када дођете на Универзитету.

На кампусу здравствене заштите

Студенти могу приступити услуга здравствене заштите трошкова без добили од ЛУИСС и руководи у кући доктора чије радно време је:

  • Понедељком, средом, петком: 15.30-16.30
  • Уторком и четвртком 10.00-12.00:

У августу је сервис на-кампус заштита затворен. Лекар може се контактирати путем е-маила и телефоном.

Хитна медицинска служба

Постоји хитна медицинска служба за све Луисс студенте, који је доступан и на кампусу и код куће ученика. Ова услуга се нуди од стране Медицал Царе и можете ступити у контакт са њима позивом на бесплатни број 800 94 94 89.

Туристичка агенција

ЛУИСС Гвидо Чарли је потписала споразум са ЦТС туристичке агенције (Центро Туристицо Студентесцо Е Гиованиле) где студенти могу да имају користи од великог броја услуга. Студенти Сцхоол оф Говернмент може купити чланску карту ЦТС за 18 €, уместо € 30. Чланови ЦТС прими ЦТС чланску карту и Међународна студентска идентификациона картица, која омогућава приступ попустима и смањити цене на авио, возова, трајектне, филмских и позоришних карата у Италији и иностранству. Такође можете купити пакете за одмор на било ком месту на дестинатион.Детаилс информација о овим услугама контактирајте пријем штаб Сцхоол оф Говернмент на адреси: ЛУИСС Сцхоол оф Говернмент Виа ди Вилла Емилиани 14 00197 Рома тел: 0039 06 85225052 / 5065 Факс: 0039 06 85225056 Е-маил: сог@луисс.ит.Море информације о ЛУИСС услуга су на располагању ЛУИСС Међународни Брошура

Акредитација

Школа Владе је саставни део ЛУИСС Гуидо Царли. Универзитет је потпуно призната академска и истраживачка институција од стране италијанске Министарство образовања, универзитета и истраживања.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MA

LUISS School of Government

Промовише заједнички ЛУИСС Сцхоол оф Говернментанд и ЛУИСС Правног факултета, овај други ниво напредни мајстор фокусира на Европску унију (ЕУ) правни, институционални и п ... [+]

Промовише заједнички ЛУИСС Сцхоол оф Говернментанд и ЛУИСС Правног факултета, овај други ниво напредни мајстор фокусира на Европску унију (ЕУ) правни, институционални и политичка питања. Процес европеизације доводи у питање одвојеност између домаћих и европских правних и политике режима. Овај напредни другог нивоа мајстор пружа неопходну обуку како би се омогућило дипломце у правним и политичким пословима за рад у овом новом контексту у оквиру институција ЕУ; адвокатске фирме и приватне компаније; јавне и приватне организације; НВО и непрофитне организације; регионалних и националних институција; регулаторне и консултантске агенције; банке и финансијске институције. ... [-]

Италија Rome
October 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
LUISS School of Government

МА у европске студије (МПС) је једногодишња интердисциплинарни програм за циљ обуку будућих стручњака у пословима и институцијама Европске уније. Господар пружа студентим ... [+]

МА у европске студије (МПС) је једногодишња интердисциплинарни програм за циљ обуку будућих стручњака у пословима и институцијама Европске уније. Господар пружа студентима који имају најмање дипломирани (или италијански Гимназија Тријенале) са широким још специфичним профициенциес у институцијама и политикама ЕУ.

Програм, посебно, предвиђа: Напредна обука о институцијама ЕУ и европским политикама Мултинационална перспектива о јавним политикама ЕУ и медитеранске послове Семинар-стил настава Међународна студентско тело у топ класе академских институција Без премца академска компетентност са међународним факултета Јак професионални и повезивање са редовном састанку са професионалним експертима и працтиционерс ЕУ Практична обука на ЕПСО селекције процедурама и управљање пројектним циклусом у ЕУ Приступ националним и међународним институцијама са сједиштем у Риму ... [-]
Италија Rome
October 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
LUISS School of Government

Овај програм двогодишњи има за циљ да студенте који задржавају велики интерес у међународној политици и глобалним перспективама док се фокусира на институције и политикам ... [+]

Овај програм двогодишњи има за циљ да студенте који задржавају велики интерес у међународној политици и глобалним перспективама док се фокусира на институције и политикама ЕУ у глобалном окружењу.

Овај програм је резултат заједничког партнерства између Сцхоол оф Говернмент оф ЛУИСС Гуидо Царли у Риму, Италији и Одељења за политику на Универзитету у Шефилду.

Стратешки циљеви су:... [-]

Италија Rome
October 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
LUISS School of Government

Ово је једногодишњи мултидисциплинарна наравно одражава потребу за међународним лидера који могу да стигну преко специјалности да пронађу више иновативних решења за тешке ... [+]

Ово је једногодишњи мултидисциплинарна наравно одражава потребу за међународним лидера који могу да стигну преко специјалности да пронађу више иновативних решења за тешке сложене изазове јавне политике. То је практично, одговара директно на захтев међународних стручњака са напредним вештина у преговарању, управљању и анализе јавне политике да испоручи успешне резултате. Током овог мастер студенти уче како међународна се јавне политике се, спроводи и оцењује националних влада, међународних институција, мултинационалне компаније и цивилно друштво у целини.... [-]

Италија Rome
October 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

#DreamersOnTheRun - LUISS School of Government

LUISS School of Government
Address
Viale Pola 12, 00198 Roma, Italia
00198 Rome, Lazio, Италија
Vebsajt
Telefon
+39 06 85225053