Read the Official Description

Ко смо ми

УПО ( ввв.униупо.ит ) је јавни универзитет који има 15.000 студената, 400 професора / истраживача и 300 административних и помоћних службеника. Нуди 19 додипломских студија (БА / БСц), ​​12 двогодишњих додипломских студија (МА / МСц), 5 појединачних циклуса (МА / МСц), 3 докторских студија. програме, као и обиље курсева терцијарног образовања. Тренутно постоје 9 споразума о заједничким програмима са европским универзитетима, укључујући и европске магистарске студије о дрогама и алкохолу (ЕМДАС) које финансира Европска комисија. Универзитет недавно је рангиран на 5. месту од 31 средњег универзитета у 2017. години од стране националне агенције за процену квалитета за своје истраживање. УПО је тренутно укључен у 21 пројекат ФП7 (1 грант ЕРЦ) и 9 пројеката Х2020 (2 као координатор).

Одељење за фармацеутске науке ( ввв.дсф.униупо.ит ; ДСФ) састоји се од 35 чланова особља и усредсређује се на истраживање и обуку о лековима, козметичким препаратима и нутриционистичким препаратима, од клупе до постеља. Понуди диплому из Фармације, диплому из области хемије и фармацеутских технологија и мастер програма Регулативне знаности и приступ тржишту. Његови истраживачи у протекле 3 године обезбедили су два грантова из Европске уније: ТрифорЦ (Проф. Аппендино, у области природних производа) и Фоодинтегрити (у нутрацеутицал фиелд). Има преко 100 уговора са фармацеутским и козметичким индустријама за запошљавање. Тренутно, одељење генерише 5 спин-офф-ова.

УМХ ( ввв.умх.ес/ ) је јавни универзитет посвећен обуци додипломских и постдипломских студената. У петом издању У-рангирања шпанских универзитета које производе ББВА Фондација и Валенцијског института за економска истраживања (ИВИЕ), УМХ заузима 5. позицију у рангирању најбољих шпанских универзитета.

Институт за молекуларну и ћелијску биологију , ИБМЦ ( ибмц.умх.ес/ ) покреће мултидисциплинарни транслаторни програм изврсности на молекуларном и ћелијском нивоу који има за циљ идентификацију, валидацију и развој биоактивних молекула примјеном у области биотехнологије и здравља. За постизање свог циља, ИБМЦ има потпуну подршку предузетничким активностима кроз фондацију Куорум у Сциентифиц Парк-у. Штавише, Институт је саставио неколико технолошких платформи: и) Биолошки платформи за скрининг биолошких перформанси; ии) Платформа за молекуларно моделирање; иии) Платформа за истраживање коже (СРП), јавно-приватна иницијатива чија је мисија спровођење молекуларних и ћелијских истраживања у свим аспектима који се односе на кожу у развоју технолошки напредних производа и услуга у козметичком и дерматолошком пољу.

Истраживачке групе ИБМЦ су конкурентне на међународном нивоу, са одличном продуктивношћу иу погледу патентних апликација и стварања спин-офф компанија. У последњих пет година, ИБМЦ је у просеку добио средства у вредности од 1.5 милиона евра, углавном из Националног плана за Р

ХУ ( ввв.ху-берлин.де/ен/абоут/хумболдт-университает-зу-берлин ) је јавни универзитет који има 32.553 ученика (осим Цхаритеа) и 189 степена, 424 професора, 2.012 предавача / сарадника. У 2015. години, рангирања светске репутације високог образовања Тимеса поставила су Хумболдт-Университат међу првих 50 универзитета у свету (позиција 41). На конкурентском фронту у Њемачкој, међународна, интердисциплинарна истраживања и фокусирање наставе осигурала је ХУ водећу позицију у Иницијативи Екселенције њемачких националних и регионалних влада.

Историја Цхарите Университатсмедизин ( ввв.цхарите.де/ ) сели се 1710. године успостављањем карантинских установа за жртве куге управо изван градских граница у Берлину. Године 1997/1998. Спајало се са медицинским факултетом Универзитета Хумболдт и Вирцхов-Клиникумом Фреие Университат-а да би формирало "Университатсклиникум Цхарите, Медизинисцхе Факултат дер Хумболдт-Университат зу Берлин", чиме је постао једна од највећих клиника у Европи . Цхарите се налази у 4 кампуса и има више од 100 клиника. Тренутно, у Цхаритеу уписује се више од 7.000 студената (1.300 из иностранства). Цхарите нуди 7 магистарских курсева: цереброваскуларна медицина, молекуларна медицина, здравствена заштита потрошача, токсикологија, међународно здравље, едукација здравствених професија, медицинска неурознаност.

На Одељењу за дерматологију, венерологију и алергологију ( интернатионал- хеалтх-царе.цхарите.де/ен/треатментспецтрум/треатментоф_адултс/дерматологи/ ) више од 80 лекара покрива целу дисциплину. Она је једна од водећих дерматолошких установа широм свијета и снажно је укључена у људска истраживања и клиничка испитивања.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Address
Largo Guido Donegani,2
28100 Novara, Piedmont, Италија
Address
Unter den Linden,6
10099 Berlin, Berlin, Немачка
Address
Avinguda de la Universitat d'Elx,s/n
03202 Elche, Valencian Community, Шпанија