Pročitajte zvanični opis

ШКОЛА са новим концептом: роњење у италијанску културу и италијански живот!

ЈЕЗИК ЈЕ РЕЗУЛТАТ културе и историје, своју традицију, своје територије

Од 1992, ми смо, Центар за студије италијанске "Бабилониа" у Таормина на Сицилији су страсно сами посвећен промовисању наше италијански и сицилијански наслеђе и културу, заједно са проучавањем италијанског језика. Ми се трудимо да не само да нуди могућност да науче италијански језик и да директно искусе италијанске културе и италијански живот.

Наш центар се налази у срцу светски познатог Таормина, најлепшем граду на Сицилији. Таормина, из врху планине Тауро, гледа преко залива Наксос, прва грчка колонија на Сицилији, основан 735 пне величанствени медитерански-Блуе Баи са активни вулкан Етна у позадини нуде спектакуларан поглед са скоро свуда у граду. Таормина је познат по својој лепоти, њена невероватна наслеђе, историја, археологија и архитектура, као и за његову репутацију у поздрављајући путнике. Таормина је савршено налази да пружи студентима лак приступ лепа и историјски важне блага Сицилији.

Наши курсеви и програми се одржавају у "Цаса Силва", историјског вила, саграђена је 1817 само 200 метара од грчког театра: архитектонски, природни и историјско благо које Таормина је чудесно успео да сачува. Вила и данас има луксузну ботаничку башту испуњену цитруса дрвећа, медитеранским растињем, вековним длановима, мајмун слагалица дрвећа и магнолија, као и многим другим егзотичним дрвећа и биљака.

НЕ САМО ЈЕЗИК ШКОЛА АЛИ ЗАИСТА КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ГДЕ нашим међународним студенти упознали локалне заједнице

На Цаса Силва, заједно са својим курсевима италијанског језика и италијанске културе курсева, БАБИЛОНИА редовно је домаћин презентације књига аутора, а кино-форуму и у летњем периоду, сликарства и скулптуре изложбама у њеним 1.000 квадратних метара ботаничкој башти. Поред тога, живе позоришне представе и концерти уживо (џез и класичне музике) се нуде. У нето-Ц @ Фе налази у Ви-Фи саду студенти могу да уживају у своје слободно време под бујним зеленим дрвећем да студирају, опустите се и испуне своје другове Бабилониа није само школа језика, али истински културни центар, отвори како за локалне заједнице и нашим међународним студентима који добијају шири културно искуство и имају прилику да лако комуницирају и интегришу са локалном заједницом

ЈЕЗИК није резултат сета граматичка правила

Језик је резултат културе и њених традиција, њеној историји, њеном начину живота и њених мјеста. Имајући ово у виду, ако желите пунији културно искуство у Сицилији, а не само да буде једноставан, али туристички бити прави путник, можете комбиновати групни курс италијанског језика или приватне часове са нашим италијанским

ИТАЛИЈАНСКИ плус ПРОГРАМИ

• Италијански плус Сицилијански кување • Италијански плус Вино и храна од Сицилије • Италијански плус Сицилијански грнчарије и керамике декорацију • Италијански плус Планинарење и трекинг у Сицилији • италијански, плус Роњење на Сицилији • италијански, плус Голф у Сицилији • Италијански плус Литература • Италијански плус Уметност Историја • Италијански плус историја и, за оне који желе више и интензивније ексклузивни пакет са 50 + другова, посебан позив да се придружи наш програм "Златни Сицилија".

Наш Центар за италијанске студије такође домаћин неколико америчких универзитета програма за оба последипломске и студенте. Нудимо краткорочне програме (зимске и летње програме) и дугорочне програме (програми) семестра. Студенти могу директно пренети академских кредите или зарадити основне или постдипломске кредите преко Аубурн Универзитета за све наше курсеве.

Надамо се да вам пожелим добродошлицу ускоро да Таормина, Сицилије и понудити прилику да открију наше острво, тако пун историје, тако пун културе, тако пун инспирације!

Programi se održavaju na:
енглески језик
Италијан

Ova škola takođe nudi:

Babilonia Centro Studi Italiani, Taormina