Pročitajte zvanični opis

Амерички универзитет у Риму (АУР) један је од најстаријих америчких универзитета у Италији. Студенти добијају акредитовану диплому Сједињених Америчких Држава по завршетку академског програма (обично четири године у трајању). Диплома САД-а је универзално препозната као стандард успеха високог образовања.


АУР користи Роме као своју учионицу, а Италија и Европа као непроцењиве ресурсе. Амерички универзитет у Риму припрема студенте да живе и раде кроз различите културе кроз практичне интердисциплинарне академске студије, могућности за учење кроз путовање и стажирање, као и вишекултурни факултет и особље. Студенти бирају од осам програма високог образовања:

Упутство је на енглеском језику . Студенти чије се вјештине требају развијати у енглеском језику могу се пријавити за интензивни курс академског енглеског језика како би имали користи од пуног академског програма на Америчком универзитету у Риму . Кроз овај програм студенти ће развијати говорне, слушне, читање и писање вјештина на енглеском док похађају одабране курсеве за генерално образовање засноване на кредитима на АУР.

Улаз је конкурентна. АУР привлачи студенте из преко 40 земаља и нуди својим студентима студирање у иностранству дестинације као што су: Кина, Еквадор, Енглеска, Грчка, Шпанија и најфинији универзитети у Сједињеним Државама. Апликације се прихваћају на успостављеној основи и ученици су изабрани без обзира на године, расу, пол, веру, национално или етничко поријекло или хендикеп.

Напредни статус се може одобрити за академске кредите који се зараде у институцијама изван универзитетског система Сједињених Држава. Кандидати који поседују акредитиве као што су италијанска Матурита, међународна бакалучарија, британски ниво ГЦСЕ А и други еквивалентни програми биће оцијењени и одобрени кредити одобрени на основу евалуације.

У већини случајева, прва година колеџа (еквивалентна 30 семестрових бодова) може се одобрити. Ако канцеларија за пријем у АУР утврди да је студент на други начин у потпуности академски квалификован али да вештине на енглеском језику могу ометати на почетку успешног академског искуства, може бити потребан персонализовани школски семестар или година на АУР-у .

Амерички универзитет у Риму посвећен је пружању помоћи студентским финансијским потребама пружањем различитих академских стипендија и положаја асистента за помоћ студентима квалификованим студентима.

Након завршеног степена, већина дипломаца АУР- а наставља даље образовање или се одлучи да одмах нађу на радном месту. Од оних студената који су одлучили да уђу на радно мјесто након завршетка школовања, 86% је запослено за мање од годину дана (од септембра 2010. подаци су званично и јавно пријављени Савјету за акредитацију за независне школе и школе (АЦИЦС).

АУР је акредитован и / или признат од стране: Комисија за високо образовање у Средњој држави (САД), Одељење за образовање Сједињених Држава, Одељење за образовање државе Делаваре, Римски трибунал и Италијанско министарство образовања.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:


The American University of Rome

Овај програм пружа интердисциплинарна и методолошки разнолику студије културе и религије у својим политичким и друштвеним димензијама. Истраживање и проучавање појединих ... [+]

Овај програм пружа интердисциплинарна и методолошки разнолику студије културе и религије у својим политичким и друштвеним димензијама. Истраживање и проучавање појединих верских традиција, друштвеног и политичког контекста у којем су еволуирали, и политичким идејама које утицао, доприносе промоцији мира, вјерске и културне разноликости, крос-културног дијалога, разумевања и сарадње.... [-]

Италија Rome
September 2019
Redovne studije
15 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
The American University of Rome

МА у храни студије је интердисциплинарни програм који има за циљ да пружи знања и вештине о тренутној ситуацији и развој околних одрживе производње и потрошње хране, гене ... [+]

МА у храни студије је интердисциплинарни програм који има за циљ да пружи знања и вештине о тренутној ситуацији и развој околних одрживе производње и потрошње хране, генерално о томе како утичу на Земљи ресурсе са нашим избором хране. То ће се фокусирати на међународним димензијама, али и од тога колико повезана политика и регулаторни оквири су урамљена и спроводе на регионалном, националном и под-националном нивоу од стране јавног и непрофитног сектора, као и у прехрамбеној индустрији.... [-]

Италија Rome
September 2019
Redovne studije
15 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
The American University of Rome

Очување и заштита, и јавни / туристичка приступ, светске културне баштине је постао један од највећих изазова и горућих питања за многим земљама широм света. Можете ли ми ... [+]

Програм Магистар одрживи културне баштине тренира дипломцима да се суочи најважнији изазов у ​​индустрији баштине данас: своју дугорочну одрживост.

Рим је у центру дебате о глобалном наслеђу. Са великим међународним организацијама у граду, као и највећа концентрација споменика баштине и дела, нигде у свету пружа бољу основу за припрему ученика за каријеру у овој области.... [-]

Италија Rome
September 2019
Redovne studije
15 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
The American University of Rome
Address
The American University of Rome Via Pietro Roselli 4 I-00153 Rome
Rome, Lazio, Италија
Vebsajt
Telefon
+39 06 5833 0919, 888-791-8327