University College Cork Online

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Университи Цоллеге Цорк (УКЦ) је посвећен обезбеђивању својим студентима су најбољи они могу бити; обећање подржана од стране својих техникама наставе награђиван, врхунских научних акредитиве и дугој историји независне размишљања из математичког генија Георге Бооле и шире. Сви у УКЦ, од предавача до административног особља, је посвећена пружању подршке студентима, дајући им гориво да испуне свој потенцијал и обликују свет у коме живимо. Након завршетка програма на УКЦ, студенти се не ради само спремни, али свет спреман.

Ранг и награде

Класификација у горњем 2% универзитета у свету, на основу квалитета истраживања и вршњака углед Ирски првих пет звездица универзитет (КС Старс 2011) ЦВТС Леиден Рангирање 2015: сада држи 16. позицију у Европи и 52. позицију широм света. У-Мултиранк ранг (март 2015): УКЦ је врх обављање универзитет на међународном нивоу, на основу добијања највећи број 'А' резултата. КС Ворлд Университи Ранкингс би Субјецт (април 2015): 13 тематске области феатуринг у горњем слоју глобално и Фармација и фармакологију на листи међу првих 50 у свету. Једини Ирски универзитет који се додељује Универзитет године од стране Сундаи Тимес четири пута, укључујући и оне у 2016.

Онлине Градуате Програми

Онлине програме УЦЦ-а су развијени да обезбеди и истраживања предводи и практичну заснован на учење да студентима вештине и самопоуздање које су им потребне за успех у реалном окружењу.

Дипломирани негу и здравље унапређење квалитета

Онлајн дипл негу и програма здравство побољшање квалитета из УКЦ нуди регистрованих медицинских сестара и бабица флексибилан начин да савлада основне принципе медицинске сестре кључан за данашње сестринске праксе, пружање неопходне истраживања предводи и практичне вештине које су им потребне за успех у стварном свету pacijent подешавање брига.

Мр негу и здравље унапређење квалитета

Онлајн мр програма негу и здравље побољшање квалитета из УКЦ нуди регистроване медицинске сестре флексибилно средство за развијање вештине неопходне за напредак у више напредних и испуњавају лидерске улоге. Кључни део програма је развој способности критичко-процене и иновација у клиничкој пракси. Посвећени тим предавача помаже негују ове вештине, што је кључно за оптимизацију времена студија и, на крају, омогућавајући успешни студенти искористити многе могућности за квалификоване медицинске сестре глобално.

Мајстор за јавно здравље

Онлајн Мастер јавног здравља пружа потребне засноване на доказима теорија и стварну примену јавно здравље да дају студентима практичне вештине и самопоуздање потребно направити разлику у здравственим проблемима становништва.

Магистар медицину

МСЦ у медицину из УКЦ заузима јединствено интегрисани приступ безбедности и здравља, истражујући психолошке факторе заједно са традиционалним факторима ризика физичке, да се помогне студентима да развију стратегије за испуњавање потреба савременог радном месту. Овај 100% онлајн програм обезбеђује флексибилно средство за студенте да стекну неопходна истраживања предводи и практичне вештине које су им потребне да развијају своје каријере у мулти-индустрије и мултидисциплинарни области безбедности здравља.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati Online MSc » Pogledati Health MSc » Pogledati Health Master »