St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Ст. Ангела колеџ, СлигоА Цоллеге оф тхе Натионал Университи оф Иреланд, Галваи, је провајдер универзитетском нивоу образовања и истраживања у Северној Запада Ирске. Као Цоллеге у оквиру ширег Натионал Университи мреже смо динамичан, брзо растући образовна институција која препознаје наш стратешки положај у Слиго и правца северозапада. Ми смо у потпуности одговарају на локалне / регионалне потребе и свесни наш допринос не само на универзитетском нивоу образовања, али на друштвени и економски развој региона.

Студенти Ст. Ангела колеџ, Слиго се даје висок квалитет универзитетског образовања са малим одељењима, најсавременије ресурса у јаком окружењу заједнице, док је с обзиром на шире могућности регистровања студената на нуи Галваи.

Ст. Ангела колеџ, Слиго, Заснована је на више од 400 година традиције образовања. То је традиција која вреднује како хришћанске идеале и академске изврсности. Као Цоллеге у оквиру ширег Натионал Университи оф Иреланд мреже постоји јака заједница окружење које се признаје за своје пријатељски, бриге, атмосфера коју карактерише поштовање појединца.

Ст. Ангела колеџ, Слиго, Има заслужену репутацију за пружање високо квалитетне програме на оба основним и последипломским нивоима широм академских одељења неге и здравствених студија, дом економије и образовања. Колеџ нуди широк спектар приступа, образовање одраслих и професионалних програма развоја.

Иако је основан као колеџу за унутрашње наставници економије у последњих неколико година колеџ је проширио далеко изван првобитне надлежности и тренутно њен профил академских студијских програма такође укључује: Нурсинг & здравствених студија, образовање, посебним образовним потребама, теологију, храна и Цонсумер студије, науке, Ирци, економија и друштвених наука.

Одлука Влада Ирске је да именује Светог Ангела Цоллеге, Слиго као једини провајдер Хоме Ецономицс наставника Образовање у Ирској (2003) и Одељења за одобрење новог Сцхоол оф Нурсинг и здравствених студија здравља је резултирало у драматичног повећања броја студената у протеклих пет година. Тренутни број ученика на Факултету су око 900.

Одредба таквог опсега академских понуда на обе основним и последипломским нивоима заједно са свом јединственом географском положају као једини провајдер универзитетског образовања у Северној Запада довела је до драматичног повећања броја студената регионално и национално са све већим међународно интересовање . Предвиђа се да ће бити значајан пораст у броју студената у наредних неколико година.

Модерн Дан Кампус и окружење

Године 1952, Ст. Ангела колеџ, Слиго основао је Урсулине Реда. То је било око овог јединственог тесаног камена зграда, лепа 19. век Цлогхеревагх кућа у којој нашем модерном кампуса, са погледом на језеро је еволуирао.

У последњих неколико година колеџ је прошла кроз период брзог инфраструктурни развој. Ознака на нови Арас Мајкл Зграда је дом за добро опремљеном МЦКЕОВН библиотеци и здравствене неге и здравствених студија који садрже најсавременије клиничких објеката. Ст. Ангела домовима су луксузни смештај ученика поред Светог Ангела Цампус, са погледом Лох Гилл и су на располагању студентима, гостујући академици и међународних гостију. На сајту услуге подршке укључују веш, теретану, продавницу са банкомата и паркинга. (види ввв.саср.инфо)

Нови Нурсинг зграда, библиотека и домовима јасно показују Колеџ је посвећеност модернизацију постројења и инфраструктуре. Све инфраструктурни развој одражавају нову академску и упис раст. Планови и развој инвестиционих У току су да предузму значајне пројекте изградње и модернизације у наредним годинама који ће обухватити: даља доградња учионица, предавања објеката и специјалистичке лабораторије, затворени и отворени за спорт и рекреацију.

Ми препознајемо и да су поносни на чињеницу да је наш Цоллеге Цампус се налази у једној од најсликовитијих области у земљи на обали Лоугх Гилл. Наши Цоллеге Греен посматрачи тима и одржава како смо интеракцију са нашим идиличном окружењу као што смо и даље да развијају и буду прилагођени за повећање студентске популације. Циљ Зелене тима је да се фокусира на очување ресурса и повећање рециклирања тако еколошки кампус могу уживати студената, запослених, заједнице и посетилаца.

Мисија

Ст. Ангела колеџ, Слиго, је Цоллеге оф тхе Натионал Университи оф Иреланд, Галваи, са курсевима потврђеним кроз нуи Галваи. То је католички колеџ коју је основао Урсулине Конгрегације 1952. године. Колеџ се налази у Цо. Слиго, Ирска.

Пружамо дипломске и постдипломске програме за низ професионалних улога у образовању и здравству. Такође пружамо специјализоване основне програме у области хуманистичких и друштвених наука. Ми настојимо да служи потребама регионалном, националном и међународном заједницом кроз образовање, примењена истраживања и консултације.

Наш образовни филозофија је да се развије пуни потенцијал наших ученика одговарајући на њиховим личним, академским и професионалним потребама. Ова филозофија има за циљ да оспособи ученике као рефлектујућим ученика. Ми смо посвећени изврсности у образовању, иновативне праксе и на концепт доживотног учења.

Ми промовишемо само, партиципативни, инклузивног и недискриминаторни заједнице амбијент за особље и студенте. Подржавамо вредности социјалне правде, једнакости, поштовање различитости и брига о природном окружењу.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati MA programi » Pogledati Health Master » Pogledati Health Diplomirani » Pogledati Pripremna godina za upis studija » Pogledati Summer courses » Pogledati BSc programi » Pogledati Diplome » Pogledati Kursevi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MA

Постдипломске сертификат / диплому / мајстори у историјским и наслеђа студије на северозападу, ирска

Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 2 године October 2019 Ирска Sligo

Постдипломски сертификат / диплому / магистар историјских и наслеђа студије северозапада ће омогућити студентима да се баве теоријом и праксом историјских студија; уче о Лоре, живот и митологије у региону; и стимулишу ученике у темама локалне историје, музејске студије и пољопривреде. [+]

Тхе Постдипломски сертификат / диплому / магистар историјских и наслеђа студије северозапада ће омогућити студентима да се баве теоријом и праксом историјских студија; уче о Лоре, живот и митологије у региону; и стимулишу ученике у темама локалне историје, музејске студије и пољопривреде.

Програм ће упознати студенте са великим бројем примарних извора и других материјала, које се користе у истраживању фолклор, локални и прекограничне историју, Музеј студије и историју пољопривреде у НВ. Програм ће одражавати однос између теорије и праксе, у комбинацији са принципима учења одраслих и доживотног процеса. Студенти ће стога бити изложен низу иновативних наставе и учења стратегија, укључујући и теренски искуси Постдипломске сертификат / диплому / Мр обухвата историју, наслеђе, пољопривреду, Музеј студије и фолклор да помогне студентима да боље разумеју садашњост очима прошлости.... [-]


Пост дипломски Цертифицате / Диплома / Мастерс у управљању и руководству за заједнице и јавног сектора

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Ирска Sligo

Ово постдипломске сертификат / диплому / Мастер оф Артс у Лидерство и менаџмент за сектора заједнице и јавне има за циљ да развије низ вештина за студенте да разликују и анализира вођство, управљање и управљање у заједници, добровољног, непрофитна, законске и јавно сектора. [+]

Ово Постдипломски сертификат / диплому / Мастер оф Артс у Лидерство и менаџмент за заједнице и јавног сектора има за циљ да развије низ вештина за студенте да разликују и анализира вођство, управљање и управљање у заједници, добровољног, непрофитна, законске и јавног сектора. Студенти се подстичу да изнесе своја искуства у сектору да се пријаве на теоријским и академским ресурса програма. Овај флексибилни, са скраћеним радним временом програм нуди или завршетак у две или три године, а акредитован од стране нуи Галваи.... [-]