Read the Official Description

За преко 200 година РЦСИ је играо главну улогу у медицинском образовању и обуци у Ирској. Основана је 1784 да тренира хирурге, данас Колеџ пружа широку едукацију и обуку у здравственим професијама на основним и последипломским нивоу.

Примарно образовање Медицинска школа у РЦСИ је један од водећих светских међународних медицинских школа и највећи је медицинска школа у Ирској. Колеџ такође пружа основне курсеве из фармације и физиотерапија.

Постдипломске Обука РЦСИ пружа постдипломске обуке и образовања кроз свој Факултети за радиологију, стоматологија, спорт и вежбање медицине, Школи за постдипломске студије Института за лидерство и Национални Хируршки Центар за обуку.

Институт за истраживање РЦСИ Институт је један од Ирска'С свега истраживачки центри. РЦСИ се залаже за обављање висок ниво истраживачке делатности, на комерцијализацији интелектуалне својине на основу свог истраживања, и да развија сарадњу везе са индустријом, образовне и истраживачке институције у земљи и иностранству.

Међународни Више од 60 земаља су представљени на РЦСИ'С међународно студентско тело. Колеџ има јаку међународно присуство у школама у Малезија, Дубаију и Универзитет у Бахреину. Краљевски колеџ хирурга у Ирској је независна, међународно и прогресивна.

Ova škola takođe nudi:

MSc

Royal College of Surgeons Ireland

Имајући у виду изазове суочавају савремене организације, лидерство се појављује као најважнији елемент у утврђивању који ће успети и који ће успети. Руководство квалитети ... [+]

Магистар Лидерство

Имајући у виду изазове суочавају савремене организације, лидерство се појављује као најважнији елемент у утврђивању који ће успети и који ће успети. Руководство квалитети ви дисплеј ће одредити не само успех ваше организације, али и природу вашег каријери путањи. Ово Магистар Лидерство програм је дизајниран да значајно повећа способност вашег руководства, тако да може да функционише са повећаним поверењем и повећала свој утицај и утицај. ... [-]

Ирска Dublin
September 2019
Fleksibilno vreme
2 - 5 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom