Read the Official Description

О НАМА

За 40 година, Киммаге ДСЛР је олакшала образовање и обука за развој који раде у опсегу занимања из више од 65 земаља. Имамо јаку репутацију у развојне студије у Ирској и иностранству и нуде интер-културну и искуство засновано окружење. Етос Киммаге ДСЦ је оличена у настави приступ заснован на партиципативном учењу и критичког мишљења који настоји да оснажи учеснике курса са вештинама и знањем битним за развој посла данас.

Наша визија и мисија

Визија Киммаге ДСЦ је свет једнакости, поштовања и правде за све. Наша мисија је да промовише критичко мишљење и акцију за правду, равноправност и искорењивање сиромаштва у свету. Циљ нам је да то урадите преко олакша образовање и обуку појединих стручњака и групе који раде на социјалну, економску и политичку промену у друштву и тако омогући свим стручњацима да ефикасно раде за холистички развој свих.

Зашто Киммаге?

Ми смо креативни, критична и динамичан образовање и учење центар за развој. Нудимо програм учења који је партиципативни, ученик у центру, вјештине, практичне и релевантне. Имамо скоро 40 година искуства наставе и обуке у развоју. Нудимо комплементарни искуство студентима, изнад академски. Ми пружамо простор за критичко промишљање, дијалог, истраживање и изградњу капацитета за развој најнижем људи и заједница. Ми премосте јаз између развоја практичара север и југ, између академског и цивилног друштва, између високог образовања и образовања одраслих, и између НВО и мисионарском сектору. Пружамо флексибилне опције за учење, укључујући учење на даљину, Скраћено радно време студија и признавање претходног учења. Пружамо стручно усавршавање и / или одскочна даска за каријеру у развоју.

Да бисте сазнали више о Киммаге приступу и да слушају перспективе неки од наших ученика погледајте наш кратки видео:

Академски програми

Академски програми у понуди одражавају комбинацију формалних и неформалних образовних методологија и имају на додипломски (БА) и пост-дипломске (мастер и пост-дипломске диплома) нивоима, са опцијама да студирају на пуно радно време или непуним радним временом. Модули из МА у развојне студије су сада доступни студентима путем нових флексибилних и учење на даљину (ФДЛ) начину испоруке.

Сви курсеви су међународно признате и акредитоване од стране Куалити су и квалификације Ирске (ККИ). Поред тога, од септембра 2013. године, ми смо испоруку ниво 8 дипломирао међународни развој у партнерству са Националном универзитету Ирске, Маиноотх (НУИМ). Сви детаљи о овом програму и како да се пријаве могу се наћи на сајту НУИМ кликом овде

Девелопмент Капацитет Услуге

Поред наших академских програма, пружамо услуге развоја капацитета посвећене стручно усавршавање ирских и иностранству заснованих међународних развојних кадрова. Ови развојни капацитет услуге пружају као менторства и организациону подршку и пружање краткорочног практичне обуке или обуке у учионици кроз заснован или отвореног и образовање на даљину (Коде).

Савези

Наш регистрација као независна компанија и наша добротворне статуса нам је омогућио да се консолидује и даље развијати наше активности и везе са другим сродним организацијама, посебно у погледу уласка ефикасније у јавним форумима и стратешких савеза са другима у развојном сектору у Ирској и међународно пре свега у Танзанији, Јужној Африци и Сијера Леоне. У скорије време смо партнерство са нуи Маиноотх да испоручи БА програм у међународни развој.

Киммаге ДСЛР је непрофитна компанија ограничена гаранција не слави свој капитал, регистрован број: 414814 и региструје контролу прихода у добротворне изузеће ЦХИ: 16985

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MA

Kimmage Development Studies Centre

Магистрирао у развојне студије је дизајниран да припреми учеснике за рад у развоју у заједници, локалне самоуправе, млади / образовање одраслих, поставка или НВО. Ит оффе ... [+]

Тхе Магистрирао у развојне студије је дизајниран да припреми учеснике за рад у развоју у заједници, локалне самоуправе, млади / образовање одраслих, поставка или НВО. Ит офферс ученицима прилику да истраже савремене теорије друштвене промене и развој и да анализира развојне политике и праксе. Она гради вештине, посебно у односу на истраживање, лидерство и рад са групама и у планирању, управљању и евалуацији развојних пројеката.... [-]

Ирска Dublin
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Kimmage Development Studies Centre Approach