Read the Official Description

Hibernia College , је успостављен лидер у пионирским новим образовним технологијама и прихватањем промјена у свеобухватном свијету образовања.

Основан од стране др Сеан Ровланд на прелому новог миленијума, Hibernia College прати амбициозну и напредну стратегију како би играла водећу улогу у образовању за будућност. Др. Ровланд је окупио своје колеге из корпоративних, образовних и технолошких заједница како би креирао Hibernia College , акредитовану онлине образовну институцију.

Верујемо да би се наши програми требали мерити не само на њиховој академској ригорозности, већ иу њиховој ефикасности у пружању помоћи нашим студентима да одговоре на изазове са којима се свакодневно суочавају у свом професионалном животу.

После 18 година, можемо се поносити нашим изванредним факултетом, са посвећеним тимом од више од 350 факултета са пуним / скраћеним радним временом. Изузев у својим областима и широм индустрије, они укључују факултет са Харварда, Краљевски колеџ хирурга у Ирској, Тринити Цоллеге Даблинску јединицу за истраживање дрога, ИЕ Бусинесс Сцхоол, Мадрид и друге истакнуте институције.

Hibernia College је развио модел онлине образовања који је успешан зато што је посвећен пружању помоћи стручњацима да испуне своје тренутне радне изазове и стално градити на интеракцијама студената и факултета.

Образујемо професионалце широм света који желе приступ најбољој онлајн образовној едукацији.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

Hibernia College

Мастер у основном образовању и васпитању - Стручни Мастер образовање у основној школи је основана са циљем да подстакне шири спектар људи да размотре разредној настави ка ... [+]

Тхе мајстор у основном образовању и васпитању - Професионални мастер просвете у основном образовању и васпитању порука је основан да подстакне шири спектар људи да размотре основне школе наставу као професије пружајући флексибилнији пут до постаје потпуно квалификован учитељ и није услов да имају претходно искуство наставног да би имали право да се пријаве за овај курс.

Због структуре програма и критеријума подобности финансирање можемо прихватити пријаве од Ирске само. ... [-]

Ирска Dublin
September 2019
Fleksibilno vreme
18 - 24 
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom
Hibernia College

Хиберниа Цоллеге порука Основно Образовање - Стручни мастер образовања је основана са циљем да подстакне шири спектар људи да размотри наставу као професија обезбеђујући ... [+]

Хиберниа Колеџ порука Основно образовање - Професионални мастер просвете је основан да подстакне шири спектар људи да размотре наставу као професија пружајући флексибилнији пут до постаје порука наставник у школи у потпуности квалификован.

Због структуре програма и критеријума подобности финансирање можемо прихватити пријаве од Ирске само.

Помешан онлајн професионални мајстор образовања ... [-]
Ирска Dublin
April 2019
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Hibernia College
Address
Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4.
Dublin, County Dublin, Ирска
Vebsajt
Telefon
+353 1 661 0168