Hibernia College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Hibernia College , је успостављен лидер у пионирским новим образовним технологијама и прихватањем промјена у свеобухватном свијету образовања.

Основан од стране др Сеан Ровланд на прелому новог миленијума, Hibernia College прати амбициозну и напредну стратегију како би играла водећу улогу у образовању за будућност. Др. Ровланд је окупио своје колеге из корпоративних, образовних и технолошких заједница како би креирао Hibernia College , акредитовану онлине образовну институцију.

Верујемо да би се наши програми требали мерити не само на њиховој академској ригорозности, већ иу њиховој ефикасности у пружању помоћи нашим студентима да одговоре на изазове са којима се свакодневно суочавају у свом професионалном животу.

После 18 година, можемо се поносити нашим изванредним факултетом, са посвећеним тимом од више од 350 факултета са пуним / скраћеним радним временом. Изузев у својим областима и широм индустрије, они укључују факултет са Харварда, Краљевски колеџ хирурга у Ирској, Тринити Цоллеге Даблинску јединицу за истраживање дрога, ИЕ Бусинесс Сцхоол, Мадрид и друге истакнуте институције.

Hibernia College је развио модел онлине образовања који је успешан зато што је посвећен пружању помоћи стручњацима да испуне своје тренутне радне изазове и стално градити на интеракцијама студената и факултета.

Образујемо професионалце широм света који желе приступ најбољој онлајн образовној едукацији.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledajte master programe »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

мајстор у основном образовању

Комбинација Online и кампус студија Fleksibilno vreme 18 - 24  April 2019 Ирска Dublin

Мастер у основном образовању и васпитању - Стручни Мастер образовање у основној школи је основана са циљем да подстакне шири спектар људи да размотре разредној настави као професије тако што флексибилнији пут до постаје потпуно квалификован наставник и то није услов за имају претходно искуство наставе да имају право да се пријаве за овај курс. [+]

Тхе мајстор у основном образовању и васпитању - Професионални мастер просвете у основном образовању и васпитању порука је основан да подстакне шири спектар људи да размотре основне школе наставу као професије пружајући флексибилнији пут до постаје потпуно квалификован учитељ и није услов да имају претходно искуство наставног да би имали право да се пријаве за овај курс.

Због структуре програма и критеријума подобности финансирање можемо прихватити пријаве од Ирске само. ... [-]


после основно образовање - професионални мајстор образовања

Комбинација Online и кампус студија April 2019 Ирска Dublin

Хиберниа Цоллеге порука Основно Образовање - Стручни мастер образовања је основана са циљем да подстакне шири спектар људи да размотри наставу као професија обезбеђујући флексибилнији пут да постане потпуно квалификовани после наставника основне школе. [+]

Хиберниа Колеџ порука Основно образовање - Професионални мастер просвете је основан да подстакне шири спектар људи да размотре наставу као професија пружајући флексибилнији пут до постаје порука наставник у школи у потпуности квалификован.

Због структуре програма и критеријума подобности финансирање можемо прихватити пријаве од Ирске само.

Помешан онлајн професионални мајстор образовања ... [-]

Snimci

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Kontaktirajte

Hibernia College

Adresa Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4.
Dublin, County Dublin, Ирска
Vebsajt http://hiberniacollege.com/lp/hibernia-college/
Telefon +353 1 661 0168