Hibernia College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Хиберниа Цоллеге ирски акредитована онлајн Цоллеге је Специјалистичке постдипломске програме за професионалце широм света. Наш награђивани интерактивну учионицу је подржан од стране садржаја пионирским из наше партнерство са Универзитета у Лондону, Пфизер и Новартис ао. Основана на прелазу у нови миленијум, Хиберниа Цоллеге следи амбициозан и напред-размишља стратегију како да игра водећу улогу у образовању за будућност. Хиберниа Цоллеге, само ККИ акредитовани онлајн колеџ Ирске је специјалиста постдипломске програме за професионалце широм света: Верујемо да би наши програми се не мери само по њиховом академском строгости, али у њиховој ефикасности у помагању нашим студентима одговоре на изазове који су свакодневно сусрећу у свом професионалном животу. После 10 година, можемо бити поносни на наше изузетне факултета, са посебном тим од више од 350 редовни / парт-тиме факултета. Изузетан у својим областима и преко индустрији, они укључују способност на Харварду, Роиал Цоллеге оф Сургеонс у Ирској, Цоллеге Дублин јединице Тринити Друг Сафети Ресеарцх, ИЕ Бусинесс Сцхоол, Мадрид и других угледних институција. Да прате актуелне трендове и праксе и пружају садржаје ревоулуционарни за наше глобалне студентског тела, Хиберниа Колеџ сарађује са Пфизер, Новартис, Агенција за наставу (Велика Британија), у иновативних лекова иницијативе (ИМИ) и ПхармаТраин (Фармацеутска Програм Лекови за обуку) . Награде и признања током овог 10 година: • Награђени акредитацију од ККИ • 'Најбољи Е-учење предузећа' титле на Дигитал Медиа Авардс 2007 • УК Е-Леарнинг награде: Сребро 2008, сребрна и бронзана 2009, злато и бронза 2010 • овјерена од стране Бецта као примерку на "следећег Леарнинг", у 2009. години • Изабрана да партнер са пет Велике Британије универзитета у решавању несташице наставника науке и математике у Енглеској у 2010. години • Први установе акредитоване као Пхарматраин Центар изврсности, у 2011. години. • Изабран од Медицинског факултета у Бечу као свог партнера у програму својих првих онлине мајстора.

Хиберниа колеџ је развио модел интернет образовања која је успешна јер је посвећена помагању радници задовољавају своје тренутне радне изазове и непрестано гради на интеракцију студената и факултета. Образујемо професионалце широм света који желе приступ најбољем онлајн образовање доступно.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledajte master programe »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

мајстор у основном образовању

Комбинација Online и кампус студија Fleksibilno vreme 18 - 24  April 2019 Ирска Dublin

Мастер у основном образовању и васпитању - Стручни Мастер образовање у основној школи је основана са циљем да подстакне шири спектар људи да размотре разредној настави као професије тако што флексибилнији пут до постаје потпуно квалификован наставник и то није услов за имају претходно искуство наставе да имају право да се пријаве за овај курс. [+]

Тхе мајстор у основном образовању и васпитању - Професионални мастер просвете у основном образовању и васпитању порука је основан да подстакне шири спектар људи да размотре основне школе наставу као професије пружајући флексибилнији пут до постаје потпуно квалификован учитељ и није услов да имају претходно искуство наставног да би имали право да се пријаве за овај курс.

Због структуре програма и критеријума подобности финансирање можемо прихватити пријаве од Ирске само. ... [-]


после основно образовање - професионални мајстор образовања

Комбинација Online и кампус студија April 2019 Ирска Dublin

Хиберниа Цоллеге порука Основно Образовање - Стручни мастер образовања је основана са циљем да подстакне шири спектар људи да размотри наставу као професија обезбеђујући флексибилнији пут да постане потпуно квалификовани после наставника основне школе. [+]

Хиберниа Колеџ порука Основно образовање - Професионални мастер просвете је основан да подстакне шири спектар људи да размотре наставу као професија пружајући флексибилнији пут до постаје порука наставник у школи у потпуности квалификован.

Због структуре програма и критеријума подобности финансирање можемо прихватити пријаве од Ирске само.

Помешан онлајн професионални мајстор образовања ... [-]

Snimci

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Kontaktirajte

Hibernia College

Adresa Hibernia College Dublin 9-10 Fenian Street, Dublin 2, Ireland
Dublin, County Dublin, Ирска
Vebsajt http://hiberniacollege.com/lp/hibernia-college/
Telefon +353 1 661 0168