CMI Communications & Management Institute

Uvod

Pročitajte zvanični opis

ЦМИ, комуникације и управљање институт, је водећи глобални образовни институт, нудећи специјализоване права индустрија са скраћеним радним временом дипломи курсеве, који су међународно признате.

Од 2003. године, када је основан ЦМИ, хиљаде студената су успешно добили међународне и националне награде, од ЦМИ, која је енормно појачан своје каријере.

90% ученика не може бити погрешно. Улагање у скраћеним радним временом студија плаћа за себе. Преко 90% од претходних ученика су тренутно у запошљавању и многи држе положаје у јуниорској, средњег и вишег менаџмента и других сада раде у специјализованим стручним областима.

Ваше време је драгоцено Дизајниран како би се повећала своје време, ЦМИ хонорарни настава се одржава једном недељно или у вечерњим сатима или током викенда. У комбинацији са онлине учење, већина курсеви су учионица бази са неким курсевима које нуди учење на даљину.

Приступачна Курсеви ЦМИ курсеви се нуде учионици и такође даљину онлине учење. Ливе онлине цлассес се бележе за каснију репродукцију и гледање.

Практичари у дан, мајстори ат Нигхт ЦМИ наставног особља, нису типична наставницима. Они раде практичари у току дана и мајстора свог наставног предмета ноћу. Они имају искуство и квалификације, без премца од стране других образовних института. ЦМИ предавачи ће донети своје квалификације и образовање на виши ниво.

Релевантности за радном месту, од виталног је значаја Карактеристика ЦМИ ванредних курсева је практични задаци и примењене учења. У тренутном тешком окружењу, има смисла да инвестирају у току релевантног на радном месту.

Међународно признање Неколико врло угледних квалитет доделу тела су дали свој печат одобрења за ЦМИ. Ово је знак квалитета посвећености ЦМИ је и гаранција за вас. Када бирате ЦМИ, можете се одморити уверим да бирате прави институт.

Напредак на следећи ниво ЦМИ парт тиме курсеви се налазе на различитим нивоима различитих оквира у зависности од награде тело и његове локације. Курс се одобрава; Национални оквир квалификација НФК (Република Ирска) ниво 5 до 8; Канцеларија квалификација и испити Уредба Офкуал (Енглеска) ниво 3- 6; и од стране СКА шкотских органа за квалификације СКА на ниво 6-10. Они су међународно признат.

У срцу, ти Зато што ЦМИ је мали лични институт, добру комуникацију и блиску везу између вас и предавача / особље ће бити део вашег личног искуства.

Постићи светлију будућност, би Нигхт Учење ноћу, је најбољи начин да се максимално коришћење свог времена. ЦМИ особље ће вам обезбедити непристрасно савете како да током најпогоднији за вас. Разговарајте са нама да дан и тај корак ка бољој будућности.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati Online Sertifikati » Pogledati Online Diplome strukovnih studija » Pogledati Online Diplome završenih studija » Pogledati Online Diplomas » Pogledati Online Kursevi »

Snimci

About CMI