Read the Official Description

АИТ учење и наставне јединице основан је 5. децембра 2006. године. Уређај долази у надлежности секретара, др Џозеф Рајан. Јединица је посвећена подршци и унапређење учења и наставе у Атлон Институте оф Тецхнологи. Уређај ће радити заједнички да наставе да развијају културу која:

Поштује и подржава индивидуалне разлике међу ученицима. Подстиче развој студентских средишту окружења за учење у којима различити ученици могу да уче и Екцел. Вредности и награде настава. Подржава кадар у образовним истраживањима. Ассист са ширењем најбоље праксе у високом образовању. Охрабрује спровођење педагошких иницијатива / иновација. Промовише и подржава циљеве и мјере наведене у стратешком плану Института, који се односе на изврсности и иновација у учењу и настави.

Пословна школа у АИТ се састоји од три одељења: пословне студије, Рачуноводство и пословне рачунарства и угоститељство, туризам и слободно студије. Курсеви које нуди школа покривају широк спектар области од рачуноводства за управљање, пословне психологије на Социал Медиа Маркетинг, туризма у спорту управљање и још много тога. Имаћете прилику да стекну знања, развијају вјештине и култивисање ставове који ће вам помоћи да испуни свој потенцијал и максимално своје перспективе у каријери.

Посао је узбудљив, изазован и динамичан простор у коме раде. Када узмете у обзир колико бизниса утицај на наш свакодневни живот, то је лако видети релевантност и корист квалификације у овој области. Успех у пословним студијама или сродних програма може бити пасош на корисном и занимљивом каријери.

Процес учења у пословној школи одвија у окружењу у којем имате приступ модерним средствима, стручног знања запослених, повезује са послодавцима и најновијом технологијом. Тхе 'мердевине' систем квалификација вам омогућава да напредују од високог потврде до почасти диплому, а на постдипломским студијама.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

Athlone Institute of Technology

Овај пуним радним временом програма је структуриран да омогући учесницима да развију напредне кључне компетенције у пословању основне и градити на специјализација већ пос ... [+]

Овај пуним радним временом програма је структуриран да омогући учесницима да развију напредне кључне компетенције у пословању основне и градити на специјализација већ постигнутим на почастима Бацхелор оф Бусинесс (или сродне дисциплине) нивоу. Наставни план и програм нуди богатство и разноликост учења која ће обезбедити да ученик развија и демонстрира низ високог нивоа знања и вештина у областима као што су истраживање, стратешког размишљања и ширења учења, чиме се успостављање основе за успешне пословне каријере, као и за наставак академског и професионалног развоја.... [-]

Ирска Athlone
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Welcome to Athlone Institute of Technology