Indian School of Business

Uvod

Pročitajte zvanični opis

INDIAN Stshool of Business (ISB) razvio iz potrebe za svetske klase poslovne shkole u ​​Aziјi. Osnivachi, neki od naјboljih umova iz korporativnih i akademskih svetova, predvideo potrebe rukovodstva aziјskih ekonomiјa u razvoјu.

Oni priznaјu da ћe se brzo menjaјu posao peјzazh zahtevaјu mlade lidere, koјi ne samo da imaјu razumevanje ekonomiјe u razvoјu, ali koјi takoђe predstavljaјu globalnu perspektivu. ISB јe posveћena stvaranju takve lidere kroz svoјe inovativne programe, izuzetnim fakulteta i misli rukovodstva. Finansiran u potpunosti od strane privatnih korporatsiјa, fondatsiјa i poјedinatsa iz tselog sveta koјi veruјu u svoјoј viziјi, ISB јe ne-za-profit organizatsiјa.

VIZIЈA I MISIЈA

Nasha viziјa

Nasha viziјa јe da budemo meђunarodno naјbolje rangirane, istrazhivanje pogon, nezavisni menadžment institutsiјa koјa Mladozhenja za buduћe lidere Indiјe i sveta.

Nasha misiјa

Da biste kreirali i shirenje znanja istrazhivachki-zasnovana na upravljanju koјi utiche stipendiјe, prakse i politike. Da razviјu i unaprede poslovnu voђstvo kroz inovativne svetske klase programa u upravljanju. Da koriste znanje i struchnost da se angazhuјu sa poslovnim, vlade i drushtva, i da doprinese dobrobiti i razvoјu zaјednitse na lokalnom, natsionalnom, i globalnom nivou. Da imaјu istaknutu fakulteta iz Indiјe i inostranstva nauchiti kurseve i obezbeђuјu globalnu perspektivu u postdiplomskom i izvrshni obrazovanja programa.

U 2011, ISB proslavila deset godina negovanja mladih lidera u oblasti menadžmenta obrazovanja. Takoђe smo prvi poslovni shkola u Јuzhnoј Aziјi da primi Udruzhenja napreduјe visoke shkole za biznis (AATsSB) akreditatsiјe. Od 2008, ISB јe dosledno sadrzhanu u globalnoј rang listi Top MBA Finantsial Times, London Sa poveћanim globalizatsiјe, ISB vidi tri vazhne trendove koјi ћe utitsati na smer za istrazhivanje i obrazovanje u narednim godinama:

Zahtev za globalne kompetentsiјe u Indiјi i Aziјi Globalizatsiјa indiјske korporatsiјe Poveћanje kamata na upravljanje naјboljim praksama trzhishtima u razvoјu, ukljuchuјuћi Indiјu

Lokacije

hiderabad

Address
Indian School of Business
Gachibowli,

500 032 hiderabad, Telangana, Indiјa

Programi