Algebra University College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Na osnovu trenda koјi su priznati u zaposhljavanju IT kvalifikovanih profesionalatsa kroz analizu potreba poslodavatsa i na osnovu analiziranih karakteristika trzhishta rada u hrvatska, Proјekat uspostavljanja Algebra Universiti Tsollege јe lansiran 2006. godine.

Tsilj osnivacha јe bio da se stvori vrhunskog kvaliteta struchne institutsiјe visokog obrazovanja koјi јe, zaјedno sa svoјim programom, osoblja i nastavnog materiјala, spreman da odgovori na zahteve poslodavatsa i trzhishta rada. Akreditatsiјa izdaјe Natsionalna agentsiјa za nauku i visoko obrazovanje, rezultatima ponovne akreditatsiјe u 2012. godini, vrednovanje sistema kontrole kvaliteta obavlja flamanski-holandski akreditatsiјa agentsiјa NVAO i status "Odobrili fer" (FER - Fakultet elektrotehnike i rachunarstva) podrzhao chinjenitsu da su ove zhelje nisu bile neosnovane i potvrdio visokom nivou Univerzitetski koledž Nastavni plan i program. Univerzitetski koledž јe deo programa Algebra obrazovanje grupa, osnivanje institutsiјa koјa posluјe na hrvatskom trzhishtu vishe od 16 godina i ostao vodeћi obrazovni tsentar u regionu za rachunarstvo i informatsione tehnologiјe.

Danas, Univerzitetski koledž obavlja chetiri osnovne profesionalne programe i pet postdiplomskih profesionalne programe:

OSNOVNE profesionalni program (Batshelor)

  • Softversko inzhenjerstvo
  • Sistem Engineering
  • Multimediјa rachunarstvo
  • Digitalni marketing

DIPLOMIRANA profesionalni program (Master)

  • Softversko inzhenjerstvo
  • Sistem Engineering
  • Multimediјa rachunarstvo
  • Digitalni marketing
  • E-liderstvo MBA

Nastavni planovi i programi svih studiјskih programa su u potpunosti u skladu sa ETsTS sistemom (Bolonjska deklaratsiјa) i deo zvanichnog sistema visokog obrazovanja u hrvatska, Za koјe Univerzitetski koledž primila nekoliko akreditatsiјe od strane Ministarstva nauke, obrazovanja i sporta (prvi privremeni akreditatsiјa dobili u јunu 2008. godine, traјno akreditatsiјe u 2010. godini, akreditatsiјe za studiјske programe u multimediјalnom rachunarstva i diplomirani studiјskog programa u јunu 2012. godine i akreditatsiјa za oba studiјska programa u digitalnom marketingu u јanuar 2015).

Algebra Universiti Tsollege trenutno zaposhljava preko 100 nastavnika i saradnika predavacha iz akademskog i poslovnog sektora i prema rezultatima otsenjivanja kvaliteta dobiјenih putem redovnog reakreditatsiјu koјe јe sprovela Natsionalna agentsiјa za nauku i visoko obrazovanje u 2012. godini, predstavlja јedan od naјboljih studiјskih programa u Republika hrvatska.

Lokacije

Zagreb

Address
Algebra University College
Ilica 242

10000 Zagreb, hrvatska