Read the Official Description

Подијелити исту визију пружања квалитетног образовања и стремљења за изврсности, ВМГ на Универзитету Ворвик и ВТЦ-у су се усредсредили да пруже вредан избор онима који желе да стекну вриједности, знање и вештине за унапређење својих запошљивост.

Уз оснивање ВМГ школе за професионални развој у ВТЦ-у, ученици могу добити висококвалитетно образовање у Хонг Конгу са универзитета свјетске класе.

О Универзитету Ворвик

Основан 1965. године, Универзитет у Варвицк-у је један од водећих високошколских установа у Великој Британији. То је јединствено успјешна институција, са признатом репутацијом изврсности у истраживању и настави, за иновације и за везе са бизнисом и индустријом. ( Тхе Университи оф Варвицк ).

Универзитет у Варвицку, Велика Британија, на првих 10 места у таблицама националних универзитета у Великој Британији, а 57. на свету.

Рангирани број 57 - КС Ворлд Университи Ранкингс, 2018

Ранг 8 - Универзитетски водич 2018

Ранг 7 - Тхе Тимес и Сундаи Тимес Добар универзитетски водич 2017

Рангирано бр. 8 - Универзитетски водич Универзитета 2018

Предности студирања на ВМГ-у

  • Студирати у међународном космополитском граду у Азији по приступачнијим трошковима
  • Програм укључује индустријски пројекат у Хонг Конгу
  • Имајте флексибилност да узмете највише два модула у другим прекоморским центрима ВМГ-а на Тајланду, Малезији, Сингапуру или Великој Британији.

О Вијећу за стручно оспособљавање

Основано 1982. године, Савјет за стручно оспособљавање (ВТЦ) је највећа група за стручно образовање, обуку и професионални развој у Хонг Конгу. ВТЦ пружа вредне акредитиве за око 250.000 студената сваке године кроз пуно подручје програма за запошљавање и усавршавање са међународно признатим квалификацијама.

ВТЦ је ступио у сарадњу са Универзитетом у Варвицку у Великој Британији да би 2009. године покренуо први мастер програм у Хонг Конгу, са циљем да се ухвате више висококвалитетних професионалаца у Хонг Конгу како би подстакли раст индустрије. ( ВТЦ ).

О ВМГ-у

То је мултидисциплинарно академско одељење на Универзитету у Варвицку, којег је основао професор Лорд Кумар Бхаттацхарииа 1980. године. Сваке године нуди беспријекорно постдипломско образовање за више од 1.500 студената широм света.

  • Истраживачки и развојни рад се обавља у сарадњи са индустријом у Великој Британији и иностранству и посвећен је проналажењу решења за проблеме из стварног света.
  • Инструктори су високо квалификовани са значајним искуством у пословању или индустрији.
Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Да ли желите да преузмете водећу улогу у управљању иновацијама и технолошким промјенама у међународном окружењу? ИНТ пружа интердисциплинарну перспективу о кључним питањи ... [+]

Регистрациони број (Уредба о не-локалном вишем и професионалном образовању (Уредба): 252137)

Да ли желите да преузмете водећу улогу у управљању иновацијама и технолошким промјенама у међународном окружењу? ИТМ пружа интердисциплинарну перспективу о кључним питањима са којима се суочавају глобалне организације и погодна је за оне са широког спектра образовних профила и радног искуства.... [-]

Хонгконг Hong Kong
September 2019
Redovne studije
1 - 3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

У данашњем сложеном пословном окружењу, где је сада велики део глобалног БДП-а повезан са услугама, наука о услугама је и узбудљива и пресудна област у којој бизнис мора ... [+]

Регистрациони број (Уредба о не-локалном вишем и професионалном образовању (Регулатива): 252569)

У данашњем сложеном пословном окружењу, где је сада велики део глобалног БДП-а повезан са услугама, наука о услугама је и узбудљива и пресудна област у којој бизнис мора повећати своју стручност да би остао испред. Овај програм разматра сложеност услуга које окупљају мрежу организација, људи, технологија и информација како би се потрошачу пружила вриједност.... [-]

Хонгконг Hong Kong
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Желите ли се преселити у управљање пројектима, било у вашој тренутној техничкој или пословној области или у нову област експертизе? Учесници овог курса могу имати веома ш ... [+]

Регистрациони број (Уредба о не-локалном вишем и професионалном образовању (Регулатива): 251907)

Желите ли се преселити у управљање пројектима, било у вашој тренутној техничкој или пословној области или у нову област експертизе? Учесници овог курса могу имати веома широк спектар академских и професионалних искустава. Погодан је за оне са радним искуством као и за оне који имају мало или нимало искуства у послу.... [-]

Хонгконг Hong Kong
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Address
30 Shing Tai Road Chai Wan
Hong Kong, Хонгконг