The Hang Seng University of Hong Kong

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Добродошли на Ханг Сенг Манагемент Цоллеге, Школу за бизнис

Као новоизабрани декан школе, велика је част да вас позовем на Ханг Сенг Манагемент Цоллеге . Као пословна школа, ми смо посвећени квалитетном пословном образовању нашом посвећеношћу да пратимо ХСМЦ-ов приступ "Либерално професионално" за учење . Либерално, како желимо да негујемо иновативне младе људе, пружајући широк основни курикулум који осигурава излагање ученика како у оквиру своје дисциплине тако и преко либералних уметности. Професионално, у смислу дестилације наших јаких веза са индустријом, трговином и професијама како би студенти постали одговорни грађани и добро опремљени за улазак на радно место и друштво засновано на знању.

Ми тежимо да понудимо једно од најбољих студентских искустава у пословном образовању у Хонг Конгу и посвећемо се пружању образовног искуства заснованог углавном на испоруци малих група који негују ангажман студената. Квалитет наших програма потврђује бројна признања наших студената на различитим такмичењима, као и многи поздрави које пружају различити послодавци.

Школа тренутно нуди четворогодишњи програм додипломске студије Бацхелор оф Бусинесс Администратион (ББА) са концентрацијама Pathway у рачуноводству, банкарству и финансијама и маркетингу; ББА у корпоративном управљању; ББА у финансијској анализи и ББА у менаџменту. Недавно је школа започела нову иницијативу за покретање магистра науке о предузетничком менаџменту и то ће бити понуђена у школској 2018/19. Години.

У складу са визијом да постанемо угледна глобална пословна школа и изградимо наше предности у настави, учењу и истраживању, планирамо да потражимо ААЦСБ акредитацију и припрема је у току. Успјех Школе лежи у заједничком напору и чланова факултета и студената. Наши чланови факултета се углавном састоје од академика квалификованих доктора и / или стручњака из области индустрије који су признати стручњаци из своје области. Они сви деле висок степен ентузијазма и посвећени су подршци ученицима да остваре свој потенцијал као сутрашњи пословни лидери.

Подстичем вас да дођете и посјетите нашу школу и уверите се у изванредно окружење у коме бисте се могли придружити. Молимо вас слободно прегледајте нашу веб страницу и сазнајте више о Школи за бизнис. Поздрављамо Ваше повратне информације, па ако имате било какве сугестије или коментаре, можемо се обратити на сбус@хсмц.еду.хк.

Радујемо се да ћемо вас дочекати у ХСМЦ-у.

Професор Брадлеи Р. Барнес
Деан, Пословна школа

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati MSc programi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MSc

Магистар наука у предузетничком менаџменту

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 1 - 2 године September 2019 Хонгконг Hong Kong +1 više

Циљ овог програма је пружити студентима битна знања и вештине за покретање и управљање новим подухватима и предузетничким организацијама. [+]

Циљ овог програма је пружити студентима битна знања и вештине за покретање и управљање новим подухватима и предузетничким организацијама.

Дизајниран је као одлична студија Pathway за људе који желе да започну и управљају властитим бизнисом, предузимају предузетничку улогу у великим организацијама, малим и средњим предузећима (МСП) и подржавају развој старт-уп-а у динамичном пословно окружење.... [-]