Read the Official Description

Раффлес Едуцатион Цорпоратион Лимитед

Раффлес Едуцатион Цорпоратион Лимитед ("РаффлесЕдуцатион" или "Тхе Гроуп") је све већи премијер приватног образовног особља, власник и менаџер образовних средстава и објеката и инвеститор и инвеститор у вези са образовањем.
Од оснивања свог првог колеџа у Сингапуру 1990. године, РаффлесЕдуцатион је порастао да пружа широк спектар образовних услуга кроз огромну мрежу од 25 факултета и универзитета у 23 града широм 13 земаља широм свијета: Аустралија, Камбоџа, Кина, Индија, Индонезија, Малезија, Монголији, Саудијској Арабији, Сингапуру, Шри Ланки, Швајцарској и Тајланду. Више од 20.000 ученика уписаних у терцијарне програме РаффлесЕдуцатион користи се од квалитетног образовања које студентима пружа добро заокружено практично искуство релевантно за индустрију.
Група такође улаже и управља растућим портфељом средстава за образовање у Азији и Европи.
Са сједиштем у Сингапуру, РаффлесЕдуцатион запошљава близу 2.000 академског и административног особља и налази се на табли Сингапурске берзе.

Међународно учење окружење

На Међународном колеџу Раффлес Хонг Конг, пружамо студентима богато енглеско учење кроз интернационални академски тим и студентско тело. Студирање у међународном окружењу омогућава нашим студентима да прошире своју личну мрежу и да буду изложени међународним перспективама. Такође помаже да се наши ученици обликују својом јединственом личном дизајном.

Раффлес Интернатионал Цоллеге Хонг Конг предавачи долазе из целог света. Сви они су професионални дизајнери или успостављени професионалци са јаком индустријском позадином и богатим техничким знањем. Они су посвећени да преносе своје искуство у индустрији које сте стекли студентима.

Раффлес Интернатионал Цоллеге студенти из Хонг Конга долазе из више од 30 земаља широм света - нпр. Аустралија, Канада, Колумбија, Француска, Хонг Конг, Индонезија, Индија, Кореја, Малезија, Нови Зеланд, Филипини, Русија, Сингапур и још много тога. Са разноврсним културним и образовним срединама, наши часови су испуњени динамичким интеракцијама и размјенама занимљивих идеја и вриједности.

Стручни академски тим

Наши едукатори су више од наставника. Они су креативни практичари и стручњаци у својим професијама, доводећи студенте у блиске контакте са индустријом и помажући ученицима да истражују различите могућности за запошљавање. Колективно, њихова различита позадина и богатство културног и индустријског знања претварају у додатну ученску предност ученицима.

Са малим величинама класе, сваки студент добија личну пажњу и менторство. Предавачи су добро упознати са снагама и напретком сваког ученика и помажу им да постигну свој јединствени потенцијал.

Цампус и Е-ресурс

Ми смо посвећени пружању најбољег окружења за учење за наше студенте који им помажу у њиховим путовањима за учење. Налази се у самом срцу града, са само 5 минута хода до станице МТР, наши ученици су у непосредној близини градске вибрантне малопродајне сцене. Наш кампус се састоји од два нивоа, који се састоје од 6 учионица, 6 специјализованих соба и библиотеке.

Наше специјализоване собе (модна соба, шиваћа соба, визуелна соба, сала за фотографију, 3Д соба, соба за илустрације) нашим студентима пружају најсавременију опрему и технолошке апликације. Са бежичном мрежом, студенти могу слободно да приступе онлине ресурсима било гдје и било када у целом кампусу.

Е-ресурс

Да бисмо помогли ученицима Раффлес-а у учењу и примању сродних материјала, нудимо е-ресурсе и систем електронске библиотеке. Са својим властитим пријавом, дизајнери Раффлеса могу приступити различитим е-ресурсима укључујући истраживачки материјал и водич за упућивање на Харвард итд.

  • Гале базе података за студенте Раффлес ХК: хттп : //инфотрац.галегроуп.цом/итвеб/хкриц
  • Сајт библиотеке Раффлес Цоллеге (РЦДЦ): хттп ://ввв.раффлесцоллегелибрари.цом/
Programs taught in:
енглески језик
Address
1/F & 21/F, Centre Point, 181-185 Gloucester Road, Wanchai, Hong Kong. Tel: +852 2520 6838 Email: enquiry@raffles.edu.hk
Hong Kong, Хонгконг