Read the Official Description

ИНСТИТУТ ПИЕТ ЗВАРТ: МАСТЕР СТУДИЈЕ У ОБРАЗОВАЊУ УМЕТНОСТИ, УРЕЂИВАЊА И УМЕТНОСТИ

Институт Пиет Зварт хостује међународне мастер програме Академије Виллем де Коонинг у Хогесцхоол Роттердаму. Од 1999. године посвећен је промоцији студија и истраживања у области уметности, дизајна и уметничког образовања.

60469_КДХ.јпг

Институт који се зове пионирски холандски дизајнер Пиет Зварт, који је експериментално радио на медијима и контекстима, нуди богату комбинацију дубинске специјализације и интердисциплинарне размене унутар интимног окружења за учење.

Курсеви Института Пиет Зварт налазе се у срцу Ротердамског центра града у Карел Доорманхоф 45 и Блаак 10. Док студенти и факултети долазе из целог света, доносећи са собом разне културне утицаје, постоје и снажне везе са градом, историјом и стално променљивим урбаним срединама.

Сва четири мастер курса - ликовна уметност, унутрашња архитектура: истраживање + дизајн, дизајн медија и комуникација и уметничко образовање - деле интересовање за комплексним друштвеним, културним и политичким основама сваке дисциплине.

Кроз јединствено прилагођени наставни план и програм који комбинује колективно учење, појединачне туторијале, праксе истраживања и теоријске истраге, наши курсеви едукују професионалце који имају критички рефлективан, иновативан, упитан и маштовит приступ свом раду. Наши дипломци не само да се успостављају на свом пољу, већ и изазивају и креативно дефинишу периметре своје професије.

Као образовни програм и културни центар, појам "стварање јавности" је срж за наше активности. Изложбе, програмирање, конференције и публикације представљају средство за проширење нашег истраживања изван граница академије, истовремено вредновајући и веома потребан шпекулативни простор за размишљање и изградњу знања који је омогућен само кроз академски оквир као што је Институт Пиет Зварт.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

Piet Zwart Institute

Програм Мастер из образовања у уметности експлицитно повезује теорију и праксу, фокусирајући се на савремена питања која обухватају различите праксе и дискурсе (образовањ ... [+]

Програм Мастер из образовања у уметности експлицитно повезује теорију и праксу, фокусирајући се на савремена питања која обухватају различите праксе и дискурсе (образовање, педагогија, политика, уметност, дизајн, културна теорија, дигитална дидактика, филозофија, музејско образовање и ' ). Студенти се подстичу да размишљају о положају и методологији наставе у друштвеном, културном и политичком контексту и субвенционишу увид у најновија дешавања у области уметничког образовања, савремене уметности и дизајна. Кроз интензиван студијски процес, ојачавају своју професионалну и личну позицију на терену. Иако је општи фокус интердисциплинаран, програм је специјализован за образовање о уметности и дизајну.... [-]

Холандија Rotterdam
September 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom