Pročitajte zvanični opis

ИСТРАЖИВАЊЕ ИСТРАЖИВАЊА У МЕДИЦИНИ И ЗДРАВСТВЕНЕ НАУКЕ

Које су ваше амбиције у овој новој ери открића?

Здравствена питања. За пацијенте и популацију. То знање води нас док припремамо наше студенте за међународне каријере као истраживачи, руководиоци или савјетници. Без обзира на њихово поље - клиничка медицина, истраживање дрога, јавно здравље или развој здравствене политике - наши дипломци све служе једном свеобухватном интересу: здравље људи.

МСЦ ПРОГРАМИ

У срцу ове филозофије налазе се наши три Мастер оф Сциенце (МСц) програми. Два од њих су намијењена носиоцима дипломе: магистар знаности о здрављу (двогодишњи редовни програм који нуди специјализације у епидемиологији, клиничкој епидемиологији, генетичкој епидемиологији и јавном здрављу) и магистра у клиничким истраживањима. Трећи програм је намењен дипломцима и здравственим радницима на постдипломском нивоу. Ово је магистар знаности о здрављу, који се нуди као једногодишњи програм с пуним радним временом или двогодишњи програм за ванредне студије.

ЕРАСМУС ЛЕТЊИ ПРОГРАМ

Сваки од ових три програма комбинује теоријску и практичну обуку из области медицине и здравствених наука. Програми почињу сваког августа са Ерасмус Суммер Програмом. Овај тродневни, 30-курсни портфолио најсавременијих биомедицинских тема је дизајниран да у потпуности задовољава потребе међународних студената и професионалаца са посебним интересом - као што су клиничка медицина, општа пракса, јавно здравље, епидемиологија, генетика или биостатистике.

Зато што се Љетни програм фокусира на кључне принципе и методе квантитативних медицинских истраживања, отворен је не само за учеснике у програмима МСц, већ и за све студенте и здравствене раднике. Ако нисте уписани у дипломски програм, али желе да стечите битне исправке у низу примењених медицинских и здравствених дисциплина, на тај начин можете саставити свој сопствени план обуке - још један важан аспект филозофије NIHES . Као независни студент, такође сте добродошли да се упишете у било који део нашег редовног наставног програма.

ЕРАЗМУС ЗИМСКИ ПРОГРАМ

Све ове активности и опције су проширене у Ерасмус Винтер Програм, који се фокусира на основе заједничког за све истраживања у клиничкој медицини. Посвећени принципима и методама клиничког истраживања, намењен је посебно онима који су заинтересовани за клиничка испитивања, истраживање сигурности дрога и одлучивање у клиничкој медицини. Такође укључује различите курсеве из генетике и биостатистике.

ДСЦ ПРОГРАМИ

Да ли желите да додате међународну димензију у своју каријеру као истраживач? Да комбинују истраживање и клинички рад? Или се трудите да повећате своје шансе за квалификацију докторског истраживачког пројекта путем програма доктора знаности (ДСц)? Наше истраживање је дизајнирано да вам помогне да их све учините.

У NIHES , континуирано проширујемо нашу мрежу партнерских универзитета широм света. Сарађујемо са водећим универзитетима у оквиру Мастер студија, заједничких докторских програма и шема мобилности. Дакле, без обзира на вашу амбицију - да ли намеравате да радите као научник у академском, јавном сектору или индустрији - ми ћемо вам пружити знање и експертизу која вам је потребна.

Programi se održavaju na:
енглески језик
холандски

Ova škola takođe nudi:

Master

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Управо завршили диплому из клиничког, јавног здравства или биомедицинских наука и желели да почнете значајно да доприносе будућем развоју медицине као истраживачу? Онда ј ... [+]

Истраживачки мастер програм из здравствених наука има за циљ да студентима пружи темељно разумијевање метода у клиничким или јавним здравственим истраживањима. Специјализације укључују клиничку епидемиологију, епидемиологију, епидемиологију јавног здравља, генетичку и молекуларну епидемиологију и економску економску анализу. По завршетку, кандидати ће имати знање, разумевање и вештине да предложе најсавременије студије, пишу одличне студијске протоколе, изводе истраживања, анализирају податке коришћењем модерних статистичких техника, праве оправдане каузалне закључке, долазе до оправданих закључака, и пишу изванредне истраживачке радове. У зависности од избора специјализације, кандидат ће се фокусирати на, на пример, клиничка испитивања, популационе студије, интервенције у јавном здравству или студије моделирања.... [-]

Холандија Rotterdam
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Erasmus MC
Address
NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA
Rotterdam, South Holland, Холандија
Vebsajt