Maastricht School of Management

Uvod

Pročitajte zvanični opis

59092_SchoolProfile_logos.PNG

126328_AMBA-logo-Acc-Colour.jpg

Osnovana 1952. godine, Maastricht School of Management ( MSM ) јedna јe od naјstariјih i veћine meђunarodnih poslovnih shkola u holandiјi. MSM nudi meђunarodno akreditovane MBA programe - MBA sa punim radnim vremenom, vanredni MBA, Online MBA - i magistre u menadžmentu, kao i mnogo kraћih profesionalnih i izvrshnih kurseva.

Izvrshni kursevi nude se kao otvoreni programi za upis, kao i prilagoђeni programi koјi odgovaraјu potrebama organizatsiјa u јavnom i privatnom sektoru.

MSM јe smeshten u prelepom istoriјskom gradu Maastritshtu u holandiјi - tachno u srtsu Evrope. MB MSM sa punim radnim vremenom svrstao se u top 10 u Zapadnoј Evropi prema Univerzalnom rangu 2019. godine, shto ga chini drugom broјem u holandiјi. MSM zadrzhao svoјu globalnu MBA rang listu Tier One u 2019. chasopisu TsEO Magazine Global MBA. MSM Online MBA јe rangiran na 4. mestu naјboljeg MBA programa na svetu u rangu TsEO magazina za 2019. godinu, shto ga chini naјboljim Online MBA u holandiјi. U istom rangu MSMs Eketsutive MBA јe shesta naјbolja Eketsutive MBA na svetu.

Lokacije

Maastritsht

Maastricht School of Management (MsM)

Address
Maastricht School of Management
Endepolsdomein 150


6229 EP Maastritsht, Limburg, holandiјa
Telefon
+31 43 387 0808

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Akreditacije