Pročitajte zvanični opis

Док здравља побољшава глобално, многи се и даље оставио преко неједнакости. У КИТ здравља, посвећени смо да помогнемо смањи овај јаз. Са мултидисциплинарног тима истраживача, едукатора и саветника смо иновативна играч у међународном и јавног здравља.

Кит (Краљевски институт Тропско) опремио здравствени радници да се бави јавним здравственим изазовима широм света. Нудимо мастер програме и напредне курсеве на нашим објектима за обуку у Амстердаму и преко е-учења. Поред тога водимо регионалне, прилагођена програме обуке у земљама широм света. По спаја људе из различитих земаља и региона, међународни курсеви Кит стварају форум за повезивање и размену искустава међу широком спектру развојних стручњака.

Утицај: Лидери у глобално здравље

Наши програми обуке одговоре на постојеће глобалним кретањима у области здравства. Курсеви кит су познати за њихову практичну примјену, мултидисциплинарног приступа и интерактивне, партиципативне методе тренинга.

Наши програми обуке имају за циљ имају развој ефикасне лидере да који стварају ефекат у својим матичним земљама. Алумни КИТ добије више позиције након дипломирања и доприносе за здравствену политику у округу, регионалном и националном нивоу. Они су такође преносе својим знањем колегама и локалним здравственим радницима, као и настава на универзитетима и институтима за обуку. Као што имамо утицај широког а.

У протеклих педесет година, преко 3000 здравствених радника су студирали у КИТ. Поносни смо да будемо део свог професионалног путовања у постају лидери у области здравља широм света. Мастерс курсеви за акредитацију Кит дат је у сарадњи са Врије Университеит Амстердам (ВУ) и акредитовани су холандски Флемисх акредитације Организатион (НВАО ввв.нвао.цом).

Поред тога напредни курсеви су сви акредитовани од тропЕд, међународне мреже институција за високо образовање у међународном здравље.

Зашто студирати у КИТ?

Уп-то-дате приступ комплексним јавног здравља Пракса-оријентисане Размјена између дисциплина Интерактивна педагогија Развој личних и професионалних компетенција Зграда Мрежа Лични подучавање Учесници из различитих средина и земаља Настава високо квалификованих стручњака Позитивно прегледао тропЕд Кит: Међународни центар изврсности у међународном здравље и развој Акредитован од стране НВАО

Programi se održavaju na:
енглески језик

KIT Health Master students share experiences

50th Graduation Master in Public Health

KIT - Royal Tropical Institute
Address
Royal Tropical Institute Mauritskade 64
1092 AD Amsterdam, North Holland, Холандија
Vebsajt
Telefon
+31 20 568 8711