IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Uvod

Pročitajte zvanični opis

О Ерасмус Университи

Ерасмус Университи Роттердам је међународна радионица знања за критичко размишљање и академским образовањем, којим је управљао јаким фокусом на актуелне друштвене теме. Универзитет концентрише своју експертизу о питањима управљања, организације и политике у јавном и приватном сектору, с једне стране, као и на пољу болести и здравствене заштите.

Универзитет има за циљ да створи и размену знања из истраживања кроз образовање и да се пренесе знање заједници. Њени покретачи су академска радозналост, критички осврт и друштвени ангажман.

О институту за стамбене и урбаног развоја студије


Институт за становање и урбани развој студије (ИХС) иис међународни центар изврсности Ерасмус Университи Роттердам, Холандија основан 1958. године. ИХС има скоро 60 година искуства у области урбаног управљања и развоја у шест различитих области урбаног експертизе: Животна средина и климатске промене, становање, земљиште, планирање, конкурентност и инфраструктуру.

Ми смо посвећени развоју људских капацитета широм света, кроз високог квалитета образовања и обуке, и имају за циљ да смањи урбаног сиромаштва и побољшати квалитет живота у градовима. Наше академско особље је укључено у међународним наставе и обуке мисије у сваком тренутку, континуирано ради на развоју иновативних градских решења. Поносимо се нашим интердисциплинарни приступ образовању, кроз који смо осигурали стварног живота урбане проблеме и решења су обрађена назад у нашем наставном плану и програму.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati MSc programi » Pogledajte master programe » Pogledati Kursevi » Pogledati PhD »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MSc

МСц програм у урбаном менаџменту и развоју (УМД14)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 1 година September 2018 Холандија Rotterdam +1 više

Овај степен је одличан полагање за оне који желе да уђу у поље урбаног менаџмента који траже дипломски доживљај који комбинује академско учење и практично знање. [+]

Овај степен је одличан полагање за оне који желе да уђу у поље урбаног менаџмента који траже дипломски доживљај који комбинује академско учење и практично знање.

Шта ћу научити?

Овај програм је усмјерен и на професионалце и на академике и припрема их с знањем и вештинама које су неопходне како би постали иновативни урбани менаџери! Студенти ће научити:

Како управљати комплексним урбаним мултидисциплинарним окружењемАкција и стратешко планирање, анализа политика, истраживачке методе и преговарање и комуникацијаУрбана питања, политике и трендови широм свијетаКоје су неке од најузбудљивијих компоненти овог програма?Студенти из преко 45 различитих земаљаГостујући предавачи високог профила6 различитих специјализацијаТеорија усавршена од ИХС-а готово 60 година искуства на теренуКако ћу научити?... [-]

Master

Мастер у урбанистичком управљању

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 - 1 година September 2018 Холандија Rotterdam

Као продукт нове сарадње између Одељења за јавну управу (Ерасмус Сцхоол оф Социал анд Бехавиорал Сциенцес, ЕССБ) и Института за стамбене и урбанистичке студије (ИХС), овај програм је специјализација унутар магистарског програма јавне управе Универзитет Ерасмус Роттердам. [+]

Мастер у урбанистичком управљању

Као продукт нове сарадње између Одељења за јавну управу (Ерасмус Сцхоол оф Социал анд Бехавиорал Сциенцес, ЕССБ) и Института за стамбене и урбанистичке студије (ИХС), овај програм је специјализација унутар магистарског програма јавне управе Универзитет Ерасмус Роттердам.

Шта ћу научити?

Одрживе политике управљања препознате су као суштинске компоненте гарантовања благостања свих људи. Студенти ће научити разне вештине укључујући следеће:... [-]


Kontaktirajte

Institute For Housing and Urban Development Studies, IHS, Erasmus University Rotterdam

Adresa Burgemeester Oudlaan 50 Mandevile, 14th floor
3062 PA Rotterdam, South Holland, Холандија
Vebsajt http://www.ihs.nl/
Telefon + 31 10 408 9825