Fontys University of Applied Sciences

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Ко смо ми

Фонтис пружа образовање и истраживање. Као широк универзитет, ми смо највећи институт за јавно знање у јужној Холандији. Фонтис жели да буде иновацијски механизам повезујући своје образовање и истраживања са процесима иновација унутар и изван региона. Фонтис има велики утицај услед свог образовања и истраживања у готово свим секторима друштва. Због наше репрезентације на кључним позицијама у скоро сваком сектору, сви који живе и раде у јужној Холандији долази у контакт са Фонтис-ом, било директно или индиректно. Образујемо велике групе талентованих младих одраслих у великом броју занимања. После обуке, сусрећемо их као колеге, као тренери за стажирање, као партнери у сарадњи и / или истраживању или као професионалци који желе да обогате или продубе своје знање. Наша организација је у реду. Студенти и запослени су задовољни и дају нам "седам минуса" и "седам плус". Фонтис је финансијски здрав и квалитет нашег образовања је такође у добром стању. Основни квалитети које захтевамо од нас су одрживо засидрани у контроли и пратећим циклусима евалуације. Сматрамо себе као партнер знања и иновација у регионима и професионалним областима.

Образовна визија

Технолошки, друштвени и економски развој утичу и мењају свет око нас, сада и убудуће. Фонтис доставља важан допринос овим потребним променама задовољавајући више од потреба студената и света будућности. Наш значај такође лежи у нашем утицају на спровођење промена у друштву - регионалном, националном и међународном. Наша додатна вриједност лежи у нашој проактивној улози - у заједничком пројектовању и развоју одрживог и правичног друштва.

Пружамо ову додатну вриједност повезујући развој талената са променама у друштвеним секторима и областима рада. Наша функција као институт отвореног знања је да обезбедимо форму повезивањем образовања и истраживања са актуелним друштвеним проблемима. Овако доприносимо иновацијама у области рада, професионалном контексту и социјалном сектору. Ми формирамо регионалне, националне и међународне агенде у сарадњи са нашим социјалним партнерима. Ми смо проактивни и усмерени ка будућности, како бисмо могли имати потребан утицај на друштво, данас и у будућности.

Пружамо ову додатну вриједност улагањем у таленте. За нас је талент лична природна способност или карактеристика која вам омогућава да допринесете друштву. Талент омогућава људима да користе своје снаге. Фонтис постоји за све који желе открити и развити своје таленте на вишем стручном нивоу и свима који желе наставити свој професионални развој. Нудимо простор за све културне и друштвене позадине.

Наша амбиција

Срж задатка који дамо и обећања које то подразумијева студентима, стручном пољу и друштву састоји се од два елемента:

  1. Нудимо ученицима могућност да открију своје таленте и развијају се у почетнике који прихватају друштвену одговорност, доприносе иновацијама у својој стручној области и настављају се оптимално развијати на свој начин.
  2. Радимо на иновацијама у стручној области на темама које су релевантне за регионе. Овде радимо заједно са владом, институтима и компанијама на истраживању и развоју за иновације у региону и улажемо у екосистем у којем студенти и запослени могу (наставити) професионализирати.

Фонтис има јасан друштвени задатак: нуди инспиративно, изазовно и високо квалитетно вишо стручно образовање и извођење практичних истраживања која имају значај за друштво. Образовање и истраживање су одговарајуће за тренутна и будућа питања и потребе студената, професионалног поља и (регионалног) друштва. Желимо да формулишемо, одредимо приоритете, истражимо и, ако је могуће, заједно са нашим партнерима решимо питања будућности.

Наша мисија

Квалитет је кључна карактеристика

Фонтис има за циљ да буде образовна институција која је "инспиративан раст кроз подршку

Основни циљ је промовисање менталитета унутар организације, што ће резултирати континуираном пажњом за побољшање квалитета у смислу образовања, садржаја и процеса. Фонтис се фокусира на Бацхелор едукацију и Мастер студије које финансира холандска влада. Образовање је добро организовано и обезбеђено у срединама стручног образовања. Фонтис стреми ка постизању високог квалитета, чврстим активностима у друштву, док истовремено постиже водећу позицију као институција знања, како на националном, тако иу регионалном окружењу.

Квалитет је кључна карактеристика Фонтис визије. Фонтис настоји да постигне ниво квалитета који ће одговарати оној било којој високошколској установи у европском контексту.

Управљање

Fontys University of Applied Sciences , као друштвена институција, настоји да на отворен и транспарентан начин објасни своје активности у свом непосредном окружењу. Фонтис има за циљ да буде оцењен у складу са његовим перформансама и отворено комуницира са својим заинтересованим странама. Управни одбор Фонтис и Извршни одбор су основани у складу са принципима утврђеним у Сектору за управљање универзитетима примијењених наука. Одбор гувернера осигурава да Извршни одбор поштује ове принципе.

Поред вертикалне одговорности различитих власти, укључујући холандско Министарство образовања, културу

Учешће

Сваки Институт Фонтис има 'Институутсмедезеггенсцхапсраад', или 'ИМР' (Цоунцил фор Партиципатион Цоунцил, или 'ИПЦ'). Партнер за дискусију чланова ИПЦ-а је њихов директор. "Централе Медезеггенсцхапсраад" или "ЦМР" (Централни савет за учешће, или "ЦПЦ") је партнер за разговор за Извршни одбор и "Диенстен Медезеггенсцхапсраад" или "ДМР" (Савет за учешће у служби или "СДПЦ") је партнер за разговоре за директоре службених служби.

Заступање

Сваки Институт Фонтис има 'Институутсмедезеггенсцхапсраад', или 'ИМР' (Цоунцил фор Партиципатион Цоунцил, или 'ИПЦ'). Партнер за дискусију чланова ИПЦ-а је њихов директор. "Централе Медезеггенсцхапсраад" или "ЦМР" (Централни савет за учешће или "ЦПЦ") је партнер за разговор за Извршни одбор и "Диенстен Медезеггенсцхапсраад" или "ДМР" (Савет за учешће услуга или "СПЦ") је партнер за дискусију за директорске службе за подршку.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик
  • холандски

Pogledati MA programi » Pogledati MSc programi » Pogledajte master programe » Pogledati Health BScs » Pogledati BBA programi » Pogledati BA programi » Pogledati BSc programi » Pogledati Programi osnovnih studija »

Programi

Ova škola takođe nudi:


Магистар наука у међународној логистици, менаџмент ланца снабдевања и набавке

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 12 месеци September 2019 Холандија Venlo

Постоје 2 факултативна програма Pathways - МСц ин Интернатионал Логистицс анд Суппли Цхаин Манагемент (ИЛСЦМ) и МСц у међународном набављању и ланцу снабдевања (ИПСЦМ). [+]

Програм укратко

Једну годину, академска студија у 2 земље, ширење вашег хоризонта стварним међународним фокусом на теме. Можете изабрати од 2 Pathways ;

МСц у међународној логистици и менаџменту ланца снабдевања (ИЛСЦМ)Магистар међународних набавки и менаџмента ланца снабдевања (ИПСЦМ).Садржај програма

Термин 1; Септембар - децембар у Холандији;

Ланци снабдевања и системи контроле производњеИстраживачке вештине и економија за међународне ланце снабдевањаПоморство и пословно моделовање... [-]

Магистар наука у пословању и менаџменту

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 12 месеци September 2019 Холандија Venlo

Овај програм је намењен новим или скорашњим дипломцима из било које дисциплине са мало или нимало радног искуства који желе да стекну пословну и менаџерску квалификацију како би стекао каријеру у управљању на стратешком нивоу. [+]

Мастер оф Сциенце ин Бусинесс анд Манагемент (МБМ) је дизајниран за нове и недавне дипломце из било које дисциплине са мало или без радног искуства који желе да стекну пословну и менаџерску квалификацију да би стекао каријеру у управљању на стратешком нивоу.

Студијски програм може бити завршен у року од 12 месеци и пружа студентима могућност студирања на два универзитета у две земље: Fontys University of Applied Sciences (Холандија) и Плимоутх Университи (Велика Британија). Додатно међународно искуство можете добити путем писања дисертације (магистарске тезе) у компанији било гдје у свијету.... [-]


Магистар у извођењу јавног простора

Комбинација Online и кампус студија Redovne studije 12 месеци September 2019 Холандија Tilburg

Смјештен у срцу Тилбурга, Холандија, Фонтис Универзитет за фину и извођачку умјетност посвећен је проучавању и истраживању културних догађаја свих врста и разумијевању како они могу произвести значајне промјене у нашим заједничким просторима. [+]

Шта значи вршити јавни простор?

Смјештен у срцу Тилбурга, Холандија, Фонтис Универзитет за фину и извођачку умјетност посвећен је проучавању и истраживању културних догађаја свих врста и разумијевању како они могу произвести значајне промјене у нашим заједничким просторима. Из ове свесности рођен је нови мастер програм под називом Извођење јавног простора.

У време када се политичке и друштвене структуре поново разматрају, ППС нуди флексибилно и иновативно окружење за уметничко питање, редефинисање и повраћај јавног простора у најширем смислу. Комбиновањем интердисциплинарног асортимана приступа укључујући критичку теорију и друге моделе анализе, уз једнако разноврстан спектар истраживачких метода, ППС нуди креативцима прилику да истраже светску моћ стварања рада у јавном простору.... [-]


Мастер у архитектури

Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 48 месеци September 2019 Холандија Tilburg

ФХК МА У, Тилбург, Холандија нуди истовременог мајстора архитектуре. Овај мајстор је сарађив, актуелан, креативан и заснован на пракси. Док је чврсто укорењен у холандску архитектонску традицију, програм има снажну међународну оријентацију. [+]

Програм

ФХК МА У, Тилбург, Холандија нуди истовременог мајстора архитектуре (М. Арцх). Мастер архитектуре је сарадња, актуелна, креативна и пракса. Док је чврсто укорењен у холандску архитектонску традицију, програм има снажну међународну оријентацију. Данас, просторни изазови са којима се суочавају архитекте су по својој природи природни, док још увијек захтијевају контекст и рјешења специфична за локацију. Циљ мастер програма је едуковање архитеката који су у стању да ефикасно комбинују дизајнерску интелигенцију са рефлективним ставом и практичним и предузетничким вештинама. Курикулум је заснован на компетенцији и усмерен ка постизању вештина вештина у седам кључних компетенција (дизајн, истраживање, сарадња, комуникација, предузетничке вештине, организовање, професионалне вештине) Образовни концепт овог мастер програма је јединствен; образовање у истој конкуренцији са запослењем у професионалној пракси. Ово истовремено образовање пружа студентима искуство и образовање изван школског програма, од суштинског значаја за њихову професионалну формацију као архитектонски дизајнери. Поред тога, сама Академија је лабораторија за просторне задатке од правих заинтересованих страна. Наши ментори су професионалци из различитих дисциплина, али сви имају јаку везу са праксом. Дизајн студио је срце главног програма. У студију су студенти обучени да примењују све врсте вјештина и метода ка све убедљивијим предлозима синтетичког дизајна за комплексне просторне проблеме. Студијске задатке се непрекидно односе на сложеност савремених друштава и укључеће друштвене, културне, политичке, економске и технолошке параметре.... [-]


Мастер у кореографији

Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 24 месеци September 2019 Холандија Tilburg

Ова неуспјешна 2-годишња иновативна заједничка диплома Мастер кореографија заједнички води Универзитет уметности Цодартс у Ротердаму и Фонтис Сцхоол оф Фине анд Перформинг Артс у Тилбургу. Програм је дизајниран да подржи искусне креаторе кретања из различитих области док истражују питања која иницирају из њихове тренутне праксе. [+]

Програм укратко

Ова неуспјешна 2-годишња иновативна заједничка диплома Мастер кореографија заједнички води Универзитет уметности Цодартс у Ротердаму и Фонтис Сцхоол оф Фине анд Перформинг Артс у Тилбургу. Програм је дизајниран да подржи искусне креаторе кретања из различитих области док истражују питања која иницирају из њихове тренутне праксе. Курс се одвија у окружењу за учење које излаже студенте широком спектру приступа, дисциплина кретања и креативних домена, док им подржава задржавање веза са сопственим радним пољем. Студенти су ко-креатори курса и биће одговорни за обликовање садржаја одређених задатака и стварање продуктивне групе учења са својим вршњацима. Курс се одвија у двонедељном интензивирању који се одржава 3 пута годишње у кампусу Цодартс у Роттердаму или Фонтису у Тилбургу, који имају пун плес, теоријске и циркуске објекте.... [-]


Мастер у урбанизму

Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 48 месеци September 2019 Холандија Tilburg

Кључна компетенција урбаног дизајнера је способност дизајнирања просторних услова који олакшавају разноврсне и динамичне урбане програме и урбане услове с поштовањем друштвених, еколошких и економских вредности локације и друштва. [+]

Шта очекивати од нас

Образовни концепт овог мастер програма је јединствен; образовање у истој конкуренцији са запослењем у професионалној пракси. Ово истовремено образовање пружа студентима искуство и образовање изван школског програма, од суштинског значаја за њихову професионалну формацију као урбанистички дизајнери. Поред тога, сама Академија је лабораторија за просторне задатке од правих заинтересованих страна. Наши ментори су професионалци из различитих дисциплина, али сви имају јаку везу са праксом. Дизајн студио је срце главног програма. У студију студенти су обучени да примењују све врсте вештина и метода ка све убедљивијим предлозима синтетичког дизајна за комплексне просторне проблеме. Студијске задатке се непрекидно односе на сложеност савремених друштава и укључеће друштвене, културне, политичке, економске и технолошке параметре.... [-]


Мајстор музике

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 24 месеци September 2019 Холандија Tilburg

Магистар музике на Фонтис Сцхоол оф Фине анд Перформинг Артс у Тилбургу, Холандија, је напредни дипломски програм за високо надарене музичаре који траже каријеру као професионални извођач на међународној концертној сцени. Јединствена димензија Мастер оф Мусиц у Фонтис-у је персонализована компонента: студенти добијају двогодишњу стипендију и могу прилагодити програм у складу са потребама своје нове каријере. Студенти могу користити своју стипендију за курсеве са професорима у Фонтису, па чак и са вањским професорима и уметницима. [+]

Програм укратко

Магистар музике на Фонтис Сцхоол оф Фине анд Перформинг Артс у Тилбургу, Холандија, је напредни дипломски програм за високо надарене музичаре који траже каријеру као професионални извођач на међународној концертној сцени. Јединствена димензија Мастер оф Мусиц у Фонтис-у је персонализована компонента: студенти добијају двогодишњу стипендију и могу прилагодити програм у складу са потребама своје нове каријере. Студенти могу користити своју стипендију за курсеве са професорима у Фонтису, па чак и са вањским професорима и уметницима.... [-]


Kontaktirajte

Adresa Rachelsmolen 1, 5612 MA Eindhoven Postbus 347, 5600 AH
Eindhoven, North Brabant, Холандија

Adresa Bs. Zwijsenstraat 11
Tilburg, North Brabant, Холандија

Adresa Tegelseweg 255
Venlo, Limburg, Холандија