Pročitajte zvanični opis

Пружање доброг образовања за дјецу и младе одрасле увијек је била наша амбиција. Образовање прожето библијским идентитетом. Образовање које их стварно дотиче и даје им нешто дуготрајне вредности. За децу и студенте у Холандији, али и за људе широм света.

Хришћански хришћански универзитет за образовање наставника је центар знања за хришћанско образовање. 1944. године започели смо мали реформски колеџ за наставнике. Од тада смо прерастали у Универзитет професионалног образовања који је специјализован за обуку наставника и за наставнике и за наставнике. У 2005. години ова институција се спојила са центром за едукацију.

Хришћански хришћански универзитет за образовање наставника је институција са три одељења и има 325 чланова особља. Наша амбиција је да понудимо програме који су актуелни и у контакту са наставном праксом. Сви наши програми су рангирани између првог и петог на националним рејтинг листама за програме обуке наставника. Специјалне образовне потребе су једна од наших стручних области.

Ми смо блиско укључени у неколико основних школа и негујемо блиске односе са практичарима на терену, а због оваквог учешћа знамо шта је важно за наставнике у својим учионицама.

Хришћански идентитет

Хришћански хришћански универзитет за образовање наставника је реформисана институција. Наша основа је вјечна и непогрешива Реч Божија и признање вјери засноване на Библији (Хеиделберг катехизам, Низоземска признања вере и канони Дордт).

Наш хришћански идентитет је основа наше организације: сви педагошки и организациони аспекти су засновани на нашем хришћанском вјеровању. Преданост, поузданост, мудрост, припадност и храброст су основне вредности из којих покушавамо да радимо.

став

  • Цорам Део: појам да живимо за Бога.
  • Стевардсхип: појам да добијамо таленте и обавезујемо те таленте тамо где нас Бог поставља да радимо.
  • Зависност: појам да живимо у сломљеном свету и потпуно зависимо од Божје милости и снаге, коју добијемо од Њега.

Визија

На Дриестар Хришћанском универзитету за образовање наставника , сви радови су инспирисани нашим увјерењем да је Библија вјечан и виталан извор.

Он нам даје основне принципе за наставу и образовање. Осећамо да смо позвани да проценимо све трендове у образовању према библијским смерницама и надамо се да ћемо говорити (протестантски) хришћански и (библијски) реформски став о образовању у друштву. У друштву у којем је и сам човек постао норма, ову одговорност схватамо врло озбиљно.

Ми вршимо образовна истраживања вредновањем теорија (теоријски концепти) и онда их применимо на наставнике на терену. Верујемо да се знање може развијати само у сарадњи са наставницима и другим практичарима и сарадњом са нашим партнерима (преко националних и културних граница).

Мисија

Хришћански хришћански универзитет за образовање наставника је образовна институција са мисијом.

Ми као Дриестар Хришћански универзитет за образовање наставника инспиришемо, едукујемо и подржавамо (ученике) наставнике и школе које пружају образовање засновано на реформским кршћанским принципима.

Наша идеална школа

  • пружа хришћанско образовање.
  • је идеално радно место за кршћанског наставника.
  • гдје ученици могу учити у инспирацији
  • је школа у којој деца са посебним потребама добијају посебну пажњу и пажњу.
  • има одлично вођство и добро се руководи.
  • гледа родитеље као (једног) најважнијих партнера у образовање и подржава родитеље у подизању њихових породица.
Programi se održavaju na:
енглески језик
холандски

Ova škola takođe nudi: