Read the Official Description

about У

 • Данас, драматичних промена, знање и технологија су постали елементи који су део свакодневног живота људи, углавном због чињенице да су се повезани са целом продуктиван друштвени процес, рад и не само наша земља већ цео свет. У том контексту, високо образовање представља основни да развију вештине и стекну неопходне вештине које захтева нове економије стуба. Овај фактор делегирана на колеџ веома важну улогу не само за обуку стручњака, али углавном за производњу нових знања да задовољи потребе све више конкурентном свету.
 • Галилеј Универзитет је високообразовна установа, производ 37 година рада и сталног напора одабраном групом стручњака на челу са др Едуардо Сугер Цофино, др оснивач и ректор, који је успео да формира потпуно другачији предлога за образовање традиционална и импулсадора са веома јасном мотом: " да едукује је да се промени визије и трансформише животе."
 • У овом контексту Галилејев, академске је подређен људског развоја и повећање конкурентности. Мора да његов кредит са више од 25 година искуства у области високог образовања у нашој земљи, у почетку као факултета Системс Енгинееринг, компјутерских наука и рачунарске науке Универзитета Францисцо Маррокуин, и сада као кућа високо образовање посвећена обуци и припреми професионалаца широм света препознавања.
 • То је овлашћен од стране Врховног савета приватног образовања у октобру 2000. године, који је први универзитет у Гватемали са технолошким приступом чини. Због тога, за нас је веома важно да имате сазнања о формирању нашег универзитета, академских институција, на курсевима и свим детаљима који нас идентификују као институције авангардна који је обележио свој рад, такмичарски уметања наше земље у технолошкој ери и нове глобализације 21. века.
 • Галилеј Универзитет је доживела значајан раст, који је описан као "ванредна" у последњих неколико година. Ово је био и број ученика и броја програма и направио Галилео ноторно један од најважнијих универзитета у Централној Америци. Ово је производ јасне визије и чврсто опредјељење за то.

позадина

 • Двадесети век је сведок веома спектакуларно и изненађујући напредак науке и технологије. Не само да је дозвољено да присуствује појаву атомског доба, већ и електронску рачунара и простор године. Као резултат овог научног и технолошког блокбастера, универзитети су имали велику потражњу за школство у овим областима студирања. Конкретно, област рачунарских наука је доживела велику потражњу, што је резултат попречног раста за компјутерске науке у готово свим областима људског знања, па чак и у свакодневним праксама друштва.
 • 1977. године школа Системс Енгинееринг, рачунарске науке и информатику, ФИСИЦЦ настао као технолошки факултет Универзитета Францисцо Марокином, као одговор на растућу потребу за обученим професионалцима у рачунарству.
 • Са 22 година успешног искуства и до брзих промена у времену и глобализације знања, ФИСИЦЦ покушао да заузимају значајно место у образовању нових генерација у Гватемали и Латинској Америци.
 • Устав Гватемале признаје хитну потребу за стварањем нових и бољих извора образовања за Гуатемаланс као прочитано делу члана 71, који гласи: "проглашен је за комунално и неопходности успостављања и одржавања школа, културног и музеји ".
 • У одговору на ове потребе, Фондација Санто Доминго, непрофитна институција која је настала како би се ефикасно допринесу развоју наше земље, посебно у образовним, технолошких, културних и уметничких области је створен.
 • Уредба 82-87, Конгрес Гватемале, у члану 1 "природе и сврхе", каже: "Приватни универзитети као независне институције да развију и организују одговарајући приватну високог образовања нације, уживају слободу за стварање њихових факултета, одељења и института, развијају своје академске и наставне активности, као и за развој њихових планова и програма, како би се допринело стручној обуци, научна истраживања и ширењу култура и студија и решење националних проблема ". На основу горе наведеног, Санто Доминго Фондација је одлучио да направи Галилео Универзитет.

поглед

Ми промовишемо еволуцију људске мисли, револуцију високо образовање.

мисија

Наша мисија је обука стручњака са светски академског успеха, а висока духу правде и људских и етичких вредности у служби нашег друштва, који укључује науке и савремене технологије. Ми смо посвећени нашој земљи дати могућност приступа универзитетске студије на сва лица, без обзира на расу, друштвени статус или географске локације Наш циљ је формирање реалних учесника у решавању проблема друштвеног развоја у Гватемали заједнице. Ми смо образовна институција која промовише употребу науке и технологије за решавање националних проблема.

Programs taught in:
шпански

Ova škola takođe nudi:

Master

Universidad Galileo

Доприносе стварању високо обучених професионалаца који развијају свеобухватне и конкурентно у области стратешког дизајна и имплементације пројеката Публиц Имаге за поједи ... [+]

око

Циљеви:

Доприносе стварању високо обучених професионалаца који развијају свеобухватне и конкурентно у области стратешког дизајна и имплементације пројеката Публиц Имаге за појединце, институције и предузећа са дубоким познавањем руковање односе са јавношћу, снимања и медија комуникација.

пенсум

ПРВА ГОДИНА

1. циклус

АНАЛИЗА рочишта и управљање јавног мњења Изражавања и вербални ВЕРБАЛНЕ telo Слика ... [-]
Гватемала Guatemala City
July 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Universidad Galileo

Мастер за дипломатију и међународне односе проистиче из потребе да се обучавају стручњаке у међународном и међуагенцијске управљање, знајући право и међународну праксу, а ... [+]

око

Мастер за дипломатију и међународне односе проистиче из потребе да се обучавају стручњаке у међународном и међуагенцијске управљање, знајући право и међународну праксу, академски обуку и праксу која омогућава стварање и коришћење развојних могућности у области сарадња, дипломатија, политика, трговина, индустрија и култура у корист Гватемале и Гуатемаланс.

Циљеви

... [-]
Гватемала Guatemala City
February 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Documental Universidad Galileo