Pročitajte zvanični opis

Тхе Међународна Сцхоол оф Ецономицс је основана у Тбилиси Стате Университи у 2006. години, преко јединственог заједничког напора Svetska banka, БП, Институт за отворено друштво, Владе Грузија, Немачка, Шведска и Норвешка.

ИСЕТ нуди двогодишњи Мастер програм у економију. Програм се придржава међународним академским стандардима са наставе енглеског језика посетом и резидент међународним Др факултет. Више од 100 дипломаца до данас, више од једне трећине заузимају аналитичке позиције са агенцијама економске политике у све три земље јужног Кавказа региону. Око 10% своје образовање наставе у најпрестижније Др programi у Еуропе и Северна Америка, као такав Стенфорд, Чикаго и Пеннсилваниа Универзитети.

Институт ИСЕТ Политика је основана у мају 2011. године као допуна образовну мисију ИСЕТ. ИСЕТ-ПИ обезбеђује независно истраживање политике и обуку, и допире до шире академске, политичке и пословне заједнице у Јужна Кавказ. То је један од првих универзитета на бази тхинк танк у региону, уз подршку од почетка од стране Институт за отворено друштво је тхинк танк фонд. ИСЕТ-ПИ је такође члан од Стокхолм Институт за транзицију економије (сајт) мрежа.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

International School Of Economics

Студиј Исет у економију је покренут у јесен 2006, као дипломски програм на Тбилиси Стате Университи. Програм траје студентима кроз изазовне две године наставни план и про ... [+]

Студиј Исет у економију је покренут у јесен 2006, као дипломски програм на Тбилиси Стате Университи. Програм траје студентима кроз изазовне две године наставни план и програм, упоредиве у садржају и квалитету у прве две године студија у реномираном др програми у Северној Америци и западној Европи. Сви курсеви су на енглеском језику од стране високо квалификованог међународног факултета.... [-]

Грузија Tbilisi
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

6 months at ISET & ISET-PI

International school of economics at Tbilisi State University
Address
International School Of Economics, 16, Zandukeli St.
0108 Tbilisi, Tbilisi, Грузија
Vebsajt
Telefon
+(995 32) 250 71 77