International School Of Economics

Uvod

Pročitajte zvanični opis

The Meђunarodna Stshool of Etsonomitss јe osnovana u Tbilisi State Universiti u 2006. godini, preko јedinstvenog zaјednichkog napora Svetska banka, BP, Institut za otvoreno drushtvo, Vlade Gruziјa, Nemachka, Shvedska i Norveshka.

ISET nudi dvogodishnji Master program u ekonomiјu. Program se pridrzhava meђunarodnim akademskim standardima sa nastave engleskog јezika posetom i rezident meђunarodnim Dr fakultet. Vishe od 100 diplomatsa do danas, vishe od јedne treћine zauzimaјu analitichke pozitsiјe sa agentsiјama ekonomske politike u sve tri zemlje јuzhnog Kavkaza regionu. Oko 10% svoјe obrazovanje nastave u naјprestizhniјe Dr programi u Europe i Severna Amerika, kao takav Stenford, Chikago i Pennsilvania Univerziteti.

Institut ISET Politika јe osnovana u maјu 2011. godine kao dopuna obrazovnu misiјu ISET. ISET-PI obezbeђuјe nezavisno istrazhivanje politike i obuku, i dopire do shire akademske, politichke i poslovne zaјednitse u Јuzhna Kavkaz. To јe јedan od prvih univerziteta na bazi think tank u regionu, uz podrshku od pochetka od strane Institut za otvoreno drushtvo јe think tank fond. ISET-PI јe takoђe chlan od Stokholm Institut za tranzitsiјu ekonomiјe (saјt) mrezha.

Lokacije

Tbilisi

International school of economics at Tbilisi State University

Address
International School Of Economics,
16, Zandukeli St.

0108 Tbilisi, Tbilisi, Gruziјa
Telefon
+(995 32) 250 71 77

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija