Read the Official Description

Зашто Ilia State University ?

Ilia State University прима око 5.000 бруцоша сваке године на свим нивоима високог образовања. ИСУ настоји да задовољи потребе сваког ученика и помогне им да остваре свој потенцијал. Ilia State University својим ученицима пружа свеобухватно искуство како би им пружио неопходна знања, вештине и поверење како би постигли будуће каријере. ИСУ пружа напредну и посвећену академску заједницу у којој ученици могу научити од стручњака и добити квалификације које траже.

Нудимо:

Учење у центру пажње - Вибрантни односи између професора и студената доприносе живој академској сарадњи и дебатама. Студенте се подстичу и подржавају од стране факултета да пронађу своје индивидуалне истраживачке интересе током својих студија.

Курикулум заснован на пракси - ИСУ сарађује са владиним телима и међународним организацијама, као и јавним и приватним ентитетима, стварајући могућности студентима да интегришу теоријско знање у свет или рад.

Размена програма размене и дуплирања програма - Од 2012. године, ИСУ нуди својим студентима и особљу програме размјене у бројним међународним високошколским установама. ИСУ својим студентима нуди ексклузивну прилику да стекну двоструку диплому са различитим аустријским и америчким универзитетима.

Конкурентне школарине - ИСУ нуди врхунско образовање са конкурентним школаринама и флексибилним могућностима плаћања у земљи и региону.

Незаборавна заједничка студентска заједница, где се студенти могу ангажовати у разним академским, друштвеним и културним активностима.

Придружите Ilia State University и започните своје невероватно животно искуство са нама!

Ilia State University У Нутшелу

  • Основано: 2006
  • Локација: Тбилиси, Грузија
  • Запослени: 301 професора и више од 1000 наставника, истраживача и других запослених.
  • 4 школе: Школа уметности и наука, Природно-математички факултет, Пословна школа, Правни факултет
  • Студенти: 15 763
  • Студијски програми: До 80 акредитованих програма на основним, магистарским и докторским студијама. нивоа
  • Истраживање и учење у многим регијама Грузије
  • Школа бизниса: # 1 студијска дестинација грузијских новорођенчади од 2015. године

ILIAUNI.edu.ge/uploads/photo/original/36/36946.png?w=836&f=png?w=753&" alt="" />

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

Ilia State University

Магистар примењене генетике ће обучавати студенте према међународном стандарду, укључивши тренутну биомолекуларну технологију. Једноставно, употреба биотехнологије, посеб ... [+]

Магистар примењене генетикеЗашто одабрати програм примењене генетике на Ilia State University ?Учење усмјерено на ученикеКурикулум заснован на праксиМогућности програма разменеКонкурентна школарина и приступачни трошкови животаНезабораван студентски живот

Магистар примењене генетике ће обучавати студенте према међународном стандарду, укључивши тренутну биомолекуларну технологију. Једноставно, употреба биотехнологије, посебно апликација молекуларне генетике, сада је присутна у трговини и истраживању.... [-]

Грузија Tbilisi
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Welcome to Ilia State University

Ilia State University
Address
Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5
0162 Tbilisi, Tbilisi, Грузија
Vebsajt
Telefon
+995 322 20 00 09