Pročitajte zvanični opis

Универзитет у Стратхцлиде Бусинесс Сцхоол у ​​Грчкој Троструки статуса акредитација Стратхцлиде Бусинесс Сцхоол и међународним рангирање га поставити у врху светских пословних школа. Наши недавни признања укључују:

Троструки акредитован од АМБА / Екуис и ААЦСБ Економисте деби глобалне ранг листе извршних МБА (јул 2013). Стратхцлиде Бусинесс Сцхоол је МБА је рангиран у Великој Британији пословних школа Топ 5 и на европском топ 10. Генерално Стратхцлиде је постављен 28. од укупно 62 међународних пословних школа.

  1. у Великој Британији, 25. у Европи и 87. у свету (ФТ Глобал МБА Рангирање Јан 2013)
  2. у Великој Британији, 16. у Европи и 54. у свету (Економист Који МБА окт 2012) Топ 10 у Великој Британији, Топ 35 у Европи (Европски пословне школе Рангирање, Финанциал Тимес, нов 2010 и 2011 и 2012) Тхе Финанциал Тимес Мастерс у управљању показатели МБМ програм -Стратхцлиде је је рангиран 33.. Од само 12 УК школе рангиран, смо били смештени 4тх, а такође су постављени на 3. месту у смислу каријера прогресије. (ФТ МиМ Рангирање Септ 2013) Бр.6 у свету у корпоративну стратегију (ФТ Глобал МБА Анкета 2013)

Стратхцлиде МБА у Грчкој

Стратхцлиде МБА у Грчкој, којим управља Интернатионал Манагемент Сервицес (ИМС), има флексибилан стил испоруке укључивања скраћеним радним временом и отворених елемената учења у 180 кредитном формату. Студенти могу да остану у својим пословима и да им цео ток за само две године. То чини наш програм одржив алтернативни како за вас, појединац, и за вашу компанију.

Programi se održavaju na:
енглески језик