European Law and Governance School

Uvod

Pročitajte zvanični opis

У овом тренутку, заувек глобализирани доба, ту је без икакве сумње, потреба за хомогенизоване програма на европском нивоу и потреба за институцијама које могу да нуде студентима квалификације, знање и вештине које су признате преко националних граница. Са циљем да се непрекидно на челу истраживања и образовања, Европска непрофитна, невладина организација (ЕПЛО) је створио институцију високог образовања под називом "Европско право и управљање школа "(ЕЛГС), Који представља материјализацију те потребе. Европско право и управљање школа је заснован на веровању да Европска унија има кључну улогу у обезбеђивању глобалне стабилности, промовисање демократије, као и свеукупни напредак човечанства, и да се основне вредности Европске уније буде потврђен док је тежи за бољу интеграцију. Тхе ЕЛГС такође сматра да је кључни извор наде и једини пут за успешну интеграцију је кроз одговарајуће образовање и обуку младих Европе. Тако, визија је да створи генерацију младих који ће се идентификовати као Европљани, који ће служити Европу, и да ће ширити идеју, културу и вредности Европе широм света.

Инспирисан вредностима које леже у срцу Европске уније, као што су основна права, слободу кретања професионалаца, роба и услуга, као и стварање јединственог тржишног система, као и изазове и могућности створене ових политика је ЕЛГС је идентификовао потребу да се створи нови облик образовања који је Паневропски карактера. Ово образовање мора почети на основним студијама у циљу стварања и припреме следећу генерацију правних и управних научника да раде у оквиру брзо развијају европске и међународне институционалне структуре.

АЕХ

Обим и циљеви

Европски закон и управљање школа (ЕЛГС) је модеран интернационална школа са циљем и мисијом да понуди изврсности у терцијарног нивоа образовања у области европског права и управљање.

Школа има за циљ да обликује друштвено одговорне лидере будућности са радозналим умовима и слободних духова. Она има за циљ да обликују европских грађана сутрашњице који припадају Европи и служе да промовише европске вредности.

ЕЛГС је посвећена образовању следећу генерацију Европе и света је правницима, јавне администраторе и светске лидере да их преносим са знањем потребним за ефикасан рад у оквиру брзо развијају европским и светским институционалних структура које превазилазе националне оквире, као и вештине за суочи и одговори на нове глобалне могућности и изазове.

ЕЛГС пружа интердисциплинарни основне, постдипломске студије, и извршни курсеви Образовање, са свежим материјалом и јединственим дизајном.

Три стуба обухватају политике и вриједности Овог установама ':

  • да понуди изврсности у образовању кроз теорију, развој праксе, и попречне вештине,
  • да промовише иновације и интелектуалну радозналост кроз пружа подршку и флексибилан окружењу,
  • подршку за промене у друштву неговање европске грађане сутрашњице.

Зашто студирати у ЕЛГС

  • Она нуди један-на-а-врсте интердисциплинарни наставни план и програм
  • учио од мреже факултета из најбољих на свету
  • посвећена стварању лидере сутрашњице
  • достављена на диван и културно богата локација
Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati MA programi » Pogledajte master programe » Pogledati BA programi » Pogledati Law LLB » Pogledati PhD » Pogledati Law LLM »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MA

МА у управљању

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година October 2019 Грчка Athens

Овај годину дана учио степен програм нуди студентима у дубину поглед на кључним питањима управљања, и омогућава студентима да бирају из разних изборних предмета који се баве најхитније теме које се разматрају широм Европе. [+]

Овај годину дана учио степен програм нуди студентима у дубину поглед на кључним питањима управљања, и омогућава студентима да бирају из разних изборних предмета који се баве најхитније теме које се разматрају широм Европе.

На кога се обраћа

Идеалан је за студенте са првим степенима у политичком и / или правних наука који желе или ће захтевати дубљег знања у кључним темама које се односе на управљање, са посебним освртом на ЕУ, за њиховог професионалног напредовања.... [-]


Master

мајстор студија (МСТ) у правним истраживања или управљања студија

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година October 2019 Грчка Athens

ЕЛГС Мастер студије је степен програм за 1 годину који омогућава студентима да спроведе независно истраживање у области правна истраживања, студије управљања, или на интердисциплинарни тему. [+]

ЕЛГС Мастер студије је степен програм за 1 годину који омогућава студентима да спроведе независно истраживање у области правна истраживања, студије управљања, или на интердисциплинарни тему.

То је подржан од стране експанзивниот ЕЛГС Међународна факултет мрежу од преко 100 правних и управних научника и стручњака широм света, ЕЛГС "партнерским универзитетима широм Европе и света, и ЕПЛО. Оно што је важно, студенти програма ће бити одобрен приступ да присуствују ЕПЛО догађаја о кључним темама из области права и управљања ЕУ и да комуницирају са реномираним лидерима ЕУ и доносиоцима одлука. Дипломирани студенти са јасним разумевањем и свести највише уп-то-дате научног истраживања, као и чврсту мрежу да их подржи у својој каријери након ЕЛГС. ... [-]


мајстор филозофије у правном истраживању или управљања студија

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Грчка Athens

ЕЛГС Мастер филозофије је степен програма на 2 године који омогућава студентима да спроведе независно истраживање у области правна истраживања, студије управљања, или на интердисциплинарни тему. То је подржан од стране експанзивниот ЕЛГС Међународна факултет мрежу од преко 100 правних и управних научника и стручњака широм света, ЕЛГС "партнерским универзитетима широм Европе и света, и ЕПЛО. [+]

ЕЛГС Мастер филозофије је степен програма на 2 године који омогућава студентима да спроведе независно истраживање у области правна истраживања, студије управљања, или на интердисциплинарни тему. То је подржан од стране експанзивниот ЕЛГС Међународна факултет мрежу од преко 100 правних и управних научника и стручњака широм света, ЕЛГС "партнерским универзитетима широм Европе и света, и ЕПЛО. Оно што је важно, студенти програма ће бити одобрен приступ да присуствују ЕПЛО догађаја о кључним темама из области права и управљања ЕУ и да комуницирају са реномираним лидерима ЕУ и доносиоцима одлука. Дипломирани студенти са јасним разумевањем и свести највише уп-то-дате научног истраживања, као и чврсту мрежу да их подржи у својој каријери након ЕЛГС. ... [-]