Athens University of Economics & Business

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Атина Университи оф Ецономицс анд Бусинесс (АУЕБ) је основана 1920. године и данас сматра једним од најконкурентнијих универзитета, на европском нивоу, у области економије, пословне администрације, информатику, статистику, маркетинг, рачуноводство и финансије. Скоро један век након оснивања, АУЕБ наставља да пренесу знања из научних области да подстиче, да промовише ефикасне и иновативне праксе управљања, и да допринесе развоју грчке и међународне заједнице, са погледом ка равнотежи између квалитета и Допринос. Сваке године више од хиљаду студената дипломира на Универзитету.

АУЕБ има укупно више од 26.000 дипломаца, који чине покретачку снагу не само у грчком, већ иу међународној економију и менаџмент. Осим тога, АУЕБ убраја међу највишим у жељама потенцијалних студената сваке године у дисциплинама је адреса. Циљ АУЕБ није само да обезбеди својим студентима теоријских знања у вези са савременим аналитичким алатима, али и да им пружи прилику да развију своје личне вештине, као што су критичко размишљање и индивидуалне иницијативе. Комбинација традицију са иновацијама и истраживања уз примену, фокусиран на квалитету и екстраверзије, и одговорити на потребе друштва, АУЕБ ужива изузетну репутацију која произилази из високог нивоа наставе да нуди и пружање модерних академских програма који укључују најновије међународна развој, на основу захтева данашњег тржишта рада.

"... Циљ нашег Универзитета је да служи као центар за образовање и научне изврсности, демократије, меритокрације, екстраверзије, транспарентности и друштвене одговорности, и као извор интелектуалног богатства за нашу земљу, посебно у овим тешким временима да Грчка иде кроз. Желимо да наши студенти да стекну најбољи научно обуку могуће, што ће им омогућити да постану успешни професионалци у Европи и широм света. Истовремено, упркос ограниченим финансијским капацитетима, АУЕБ нуди својим студентима низ културних, спортских и других активности и услуга, доприносећи у највећој могућој мјери са њиховим добро заобљеног лични развој. Трудимо се развије у току односа са нашим студентима. По одржавање и даљи развој дугорочне и блиску сарадњу са грчком пословном свету, АУЕБ олакшава и подржава, преко својих услуга, пласмани каријере својих дипломираних студената. Са јаким осећајем одговорности, АУЕБ доприноси одлучно стварању најважнијег ресурса земља може да има: свој хумани капитал ... "

Професор Константин Гатсиос, ректор

Извод из Кнежева поздрав

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati MSc programi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MSc

МСц у међународном шпедицији, финансијама и менаџменту

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 12 - 24 месеци September 2019 Грчка Athens +1 više

Интердепартментални магистар у међународном бродарству, финансијама и менаџменту (ИСФМ) садржи јединствену комбинацију три области знања у њеном наслову, која су од суштинског значаја за запослене или су заинтересовани да нађу посао у Међународној поморски индустрији. [+]

Поздравна порука од директора

Интердепартментални магистар у међународном бродарству, финансијама и менаџменту (ИСФМ) садржи јединствену комбинацију три области знања у њеном наслову, која су од суштинског значаја за запослене или су заинтересовани да нађу посао у Међународној поморски индустрији. Ово се постиже модерним, добро структуираним програмом који комбинира читање међународне књижевности, лабораторијске наставе, студије случаја, радионице, наставе, посјете компанијама и академску дисертацију у циљу побољшања истраживачких вјештина. Академски чланови особља укључени у овај програм производе високо пионирско истраживање у својим областима студија. Пословни менаџери су такође позвани као главни говорници у програму. Све горе наведене су дисеминиране у наставним плановима и програмима јединица курсева како би се направио посебан образовни програм.... [-]


Kontaktirajte
Adresa
Athens University of Economics and Business
76, Patission Str.

Athens, Central Athens, GR10434 GR