Read the Official Description

НАША ВИЗИЈА

Кристијан сервис Универзитетски колеџ има за циљ: Бити први разред Евангелистичка хришћанска Универзитет да промовише знање о Христу кроз обуку мушкараца и жена са моралне исправности, академске изврсности и страст да служи и трансформише друштво.

Прва класа: Универзитет Колеџ има за циљ да пружи прву обуку класе, изванредне услове и генерално добре Оутлоок - окружење; који је, први у свему.

Евангелистичка хришћанска Универзитет: Под овим мислимо на Универзитетски колеџ најављује добру вест Исуса Христа и верује у историјским доктринама хришћанске вере.

Морал праведности: Спровести на основу хришћанског морала и начина живота који показује конзистентну обзиром на Речи Божије и владавине права.

Академска изврсност: Професионално и академски компетентан и способност да се примени знање у решавању или руковање савременим питањима која се тичу цркве и друштва.

Страст на издржавање: Служи са великим жаром и ентузијазмом.

НАША МИСИЈА

Хришћанска сервис Универзитетски колеџ је Академски центар изврсности за наставу, истраживања и услуга у теологији, примењене науке и хуманистичке науке у евангелиста и звук етички животне средине.

Кратка историја

Колеџ је почео као спајања две визије у јануару 1974. године. Група Гане хришћана је имао визију интерденоминатионал, евангелистичке институција високог академског стандарда, који би обучавали и мушкарце и жене за све врсте Цхристиан министарства.

Другу групу чине иселили мисионара који су имали визију институције за обуку радника из добро успостављене цркве у јужном Гани за потисак у северној Гани и суседним земљама у којима је црква била релативно врло мали. Евангелистичка хришћанство у Гани у касним 1960-тих и 1970-их карактерише, између осталог, за интимно интеракцију и сарадњу и замагљивање деноминацијске, мисије и групних разлика. Светски Евангелисатион за Христа (УЕЦ), који је био један од мисионарске групе у другу групу мисионара, стекао имовину у Кумаси на којој су изградили четири стамбене зграде и радио студио са плановима да изгради велику зграду како би почетак колеџа за обуку. Ускоро два визије спојене.

У октобру 1974, први стамбени класе почео са четири ученика и колеџ порастао више јача и сада је постао Евангелистичка хришћанска Универзитетски колеџ.

Наше основне вредности

Хришћанска сервис Универзитетски колеџ негује и подржава следеће основне вредности које се сматра као централни и основни институцији. Су:

  • Достојанство Господа Исуса Христа.
  • Интегритет
  • Напоран рад
  • Добро Управљање ресурса
  • Међусобна подршка и нега

Пружамо врхунске услуге за студенте:

ЦСУЦ вас ставља у академски стимулативног амбијента који је и духовно обогаћивање и социјално испуњење. Наш свеобухватни и иновативни приступ ка образовања и истраживања ће допринети будућем успеху и инспирисати да остваре свој пуни потенцијал као предузетничких и технолошки зрелих лидера.

Одељење за пријем је ту да вам помогне кроз процес пријаве и помоћи да пронађете свој дом у ЦСУЦ. Наша породица је увек шири и радујемо се добродошлицу новим студентима Цхристиан Сервице Университи Цоллеге, ЦСУЦ.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

Christian Service University College

У складу са стратешким циљевима ЦСУЦ је и националне потребе за квалификованим и образованих стручњака, циљ програма МСц је да се развије професионалце који су етички и и ... [+]

Преглед

У складу са стратешким циљевима ЦСУЦ је и националне потребе за квалификованим и образованих стручњака, циљ програма МСц је да се развије професионалце који су етички и има интегрисани знање рачуноводства и финансија потребне за управљање и одрживо обављање савремених предузећа и организација .

Циљеви програма

Циљеви мр. Рачуноводство и финансије програма су:

Да обезбеди дипломце са солидним знањем савремених рачуноводства и финансија праксе и моделе за ефективно и етичког пословања организација. Да повећа дипломаца са разумевањем у примени емпиријских модела, теорија и кључних појмова у рачуноводства и финансија. Да се ​​развије у решавању проблема и аналитичке способности дипломираних студената који су потребни за пословни / финансијске анализе и истраживања у области рачуноводства и финансија. Да прошири базу знања ученика у интегрисаном рачуноводства и финансија; обезбеђујући МСЦ. Рачуноводство и финансије дипломирати додатну корист већег броја курсева изузећа у програмима стручних органа. Захтеви за пријем ... [-]
Гана Kumasi
September 2019
Redovne studije
12 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Christian Service University College

Кристијан сервис Универзитетски колеџ је очигледан избор за старије руководећег особља у извршним позицијама који разматрају надоградњу се у области мониторинга и евалуац ... [+]

Кристијан сервис Универзитетски колеџ је очигледан избор за старије руководећег особља у извршним позицијама који разматрају надоградњу се у области мониторинга и евалуације. елита Магистра наука програма за мониторинг и евалуацију (М & Е у) је прва такве врсте да буде покренут од стране било ког универзитета у оквиру Западне Африке под региону.

Према речима шефа Одељења за планирање и развој ЦСУЦ господин Павле Китсон Б. Асамоах, са Гане већег ослањања на међународним телима и донатора за средства и друге облике подршке да покрене развојне планове, програме и пројекте, постоји потреба за обуку високог калибра професионалаца на постдипломском нивоу у мониторинг и евалуацију. "Индептх знање у мониторинг и евалуацију је оскудан и налази се у битова. То није свеобухватан. А где организације треба особље са свеобухватним знања и вештина у М & Е, често троше хиљаде долара да их пошаљу у иностранство на обуку ", рекао је Асамоа. "Иницијатива ЦСУЦ председника проф Сам Афране у довођењу овог програма на кућном прагу је за сваку похвалу и постаје све боља и исплативија средства за добијање квалитетног образовања и обуке у М & Е", додао је Асамоа. Програм који има и теоријске и практичне компоненте, је руке на са 12 месеци интензивног курса рада и истраживања компоненти, као и додатних три месеца за дисертације. Програм има за циљ званичници разних владиних министарстава, одељења, Метрополитан, општинских и окружних скупштина. Такође циља медијске организације, домаће и стране невладине организације. За младог дипломски Тражи да се пријаве, они захтевају најмање две године радног искуства искључиво... [-]
Гана Kumasi
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

School Video 1

School Video 2