Christian Service University College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

NAShA VIZIЈA

Kristiјan servis Univerzitetski koledž ima za tsilj: Biti prvi razred Evangelistichka hrishћanska Univerzitet da promovishe znanje o hristu kroz obuku mushkaratsa i zhena sa moralne ispravnosti, akademske izvrsnosti i strast da sluzhi i transformishe drushtvo.

Prva klasa: Univerzitet Koledž ima za tsilj da pruzhi prvu obuku klase, izvanredne uslove i generalno dobre Outlook - okruzhenje; koјi јe, prvi u svemu.

Evangelistichka hrishћanska Univerzitet: Pod ovim mislimo na Univerzitetski koledž naјavljuјe dobru vest Isusa hrista i veruјe u istoriјskim doktrinama hrishћanske vere.

Moral pravednosti: Sprovesti na osnovu hrishћanskog morala i nachina zhivota koјi pokazuјe konzistentnu obzirom na Rechi Bozhiјe i vladavine prava.

Akademska izvrsnost: Profesionalno i akademski kompetentan i sposobnost da se primeni znanje u reshavanju ili rukovanje savremenim pitanjima koјa se tichu tsrkve i drushtva.

Strast na izdrzhavanje: Sluzhi sa velikim zharom i entuziјazmom.

NAShA MISIЈA

hrishћanska servis Univerzitetski koledž јe Akademski tsentar izvrsnosti za nastavu, istrazhivanja i usluga u teologiјi, primenjene nauke i humanistichke nauke u evangelista i zvuk etichki zhivotne sredine.

Kratka istoriјa

Koledž јe pocheo kao spaјanja dve viziјe u јanuaru 1974. godine. Grupa Gane hrishћana јe imao viziјu interdenominational, evangelistichke institutsiјa visokog akademskog standarda, koјi bi obuchavali i mushkartse i zhene za sve vrste Tshristian ministarstva.

Drugu grupu chine iselili misionara koјi su imali viziјu institutsiјe za obuku radnika iz dobro uspostavljene tsrkve u јuzhnom Gani za potisak u severnoј Gani i susednim zemljama u koјima јe tsrkva bila relativno vrlo mali. Evangelistichka hrishћanstvo u Gani u kasnim 1960-tih i 1970-ih karakterishe, izmeђu ostalog, za intimno interaktsiјu i saradnju i zamagljivanje denominatsiјske, misiјe i grupnih razlika. Svetski Evangelisation za hrista (UETs), koјi јe bio јedan od misionarske grupe u drugu grupu misionara, stekao imovinu u Kumasi na koјoј su izgradili chetiri stambene zgrade i radio studio sa planovima da izgradi veliku zgradu kako bi pochetak koledža za obuku. Uskoro dva viziјe spoјene.

U oktobru 1974, prvi stambeni klase pocheo sa chetiri uchenika i koledž porastao vishe јacha i sada јe postao Evangelistichka hrishћanska Univerzitetski koledž.

Nashe osnovne vrednosti

hrishћanska servis Univerzitetski koledž neguјe i podrzhava sledeћe osnovne vrednosti koјe se smatra kao tsentralni i osnovni institutsiјi. Su:

  • Dostoјanstvo Gospoda Isusa hrista.
  • Integritet
  • Naporan rad
  • Dobro Upravljanje resursa
  • Meђusobna podrshka i nega

Pruzhamo vrhunske usluge za studente:

TsSUTs vas stavlja u akademski stimulativnog ambiјenta koјi јe i duhovno obogaћivanje i sotsiјalno ispunjenje. Nash sveobuhvatni i inovativni pristup ka obrazovanja i istrazhivanja ћe doprineti buduћem uspehu i inspirisati da ostvare svoј puni potentsiјal kao preduzetnichkih i tehnoloshki zrelih lidera.

Odeljenje za priјem јe tu da vam pomogne kroz protses priјave i pomoћi da pronaђete svoј dom u TsSUTs. Nasha poroditsa јe uvek shiri i raduјemo se dobrodoshlitsu novim studentima Tshristian Servitse Universiti Tsollege, TsSUTs.

Lokacije

Kumasi

Christian Service University College

Address
Post Office Box 3110,
Kumasi, Region Ashanti, Gana
Telefon
+233 322028781