University of Strasbourg

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Стразбур је други најистакнутији универзитетски град у Француској (након Париза), а домаћин је импресивног броја европских институција. Универзитет у Стразбуру обухвата пет стољећа богате европске историје и академског насљеђа. Има студентску популацију од преко 46.000, од ​​чега 20% интернационалних студената.

Састојено од 37 образовних и истраживачких одељења, факултета, школа и института, универзитет нуди иницијално и даље образовање у широком спектру академских области, од здравствених на језике, до права и хуманистичких наука. Такође је међународни играч у научним истраживањима, област у којој су универзитетски алумни добитници бројних престижних награда током година, укључујући и 3 Нобелове награде. Њена изврсност је даље препозната од стране владиног програма за финансирање програма ИдЕк. Универзитет је активан учесник у низу међународних мрежа и партнерстава (нпр. Еуцор и ЛЕРУ).

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик
  • француски

Pogledajte master programe » Pogledati Online Master »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

мајстор у пословној интелигенцији и управљање међународном развоју

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година September 2018 Француска Strasbourg

Ово је друга година специјализовани мајстор који прати мастер 1. годину међународне односе на ИТИРИ. Овај тренинг је намењен људима који желе да раде у иностранству или у функцијама "економском интелигенцијом" [+]

Ово је 2. година специјализовани мајстор који следи 1. година магистра међународне односе на Универзитету у Стразбуру (ИТИРИ).

Ова обука је отворен за кандидате млађе од 30 година, који желе да се интегришу учење (универзитетске студијске програме - бизнис, владине или удружење) или уговор професионализације.

ЦИЉЕВИ

Тренира двојезичне или тројезичних стручњака у пословну интелигенцију или у управљању информисања и комуникације за међународне пословне стратегије и територија. Развију вештине у дизајну, реализацији, финансирање и евалуацију пројекта међународног развоја за идентификацију тржишта и партнера, позиционирање производа у односу на конкуренцију, и спровођење стратегије производа. Научите за истраживање, прикупити, управљање, анализу, комуникацију и обезбеди релевантне економске информације да помогне предвиди одлуку и чин у конкурентном окружењу за праћење и утицај. Мастеринг међународне механизме финансирања за развој предузећа и региона за извоз, како на националном, европском и међународном. Стичу знање и стручност у међународним пословним динамике и територија користећи информационих и комуникационих технологија, пут Контрола и како се користи страних језика у областима о којима је реч, да боље разумеју културе, одлука и утицај земаља студирао да стекну знања и кнов-биће знањем тачке тржишта економски поглед. Стећи конкурентне обавештајне способности за следеће задатке: управљање информацијама, истраживање тржишта, конкурентна истраживања, бенцхмаркинг, управљање знањем, пословне интелигенције, имплементација економске обавештајне јединице, истраживања и анализа, безбедности информације и извођење мапирање података, примена економске интелигенције за извоз и међународни развој, лобирања. образовни садржај ... [-]